Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    04. Studeni 2019. 10:03

Šta kuhate vi drage žene i kad stignete?  Osjecam se kao najgore organizirana zena ikad 😢

krino
    04. Studeni 2019. 10:06

kzeli

Šta kuhate vi drage žene i kad stignete? Osjecam se kao najgore organizirana zena ikad 😢

Ja zivim i dalje na glovu. Ponekad nes i skuham. Ovisi kakav je dan. Uglvnom mora biti za 2 dana inace se ne isplati 😁

04. Studeni 2019. 10:06

Mino19

Dobro jutro svima. Odnosno dobar dan, necemo se zavaravat da nam je tek jutro😄
    Pocela sam gledat po internetu za narucit joj robicu za bozic, mozda je bedasto, ali voljela bi da ima za uspomenu neki bodi ili oblekicu tipa moj prvi bozic. Ili mozda da si svo troje kupimo nesto isto. Ali to mislim da necu jer znam da se ne bi nosilo nego eto cisto za sliku. I gledam dekoracije i svasta nesto, ja bi to sveeee pokupovala😍😍😍
    Zarazne su mi te stvarcice vezane za bozic, jos da imam stila i dara za dekoriranje, di bi mi kraj bio..😂

I ja sam bas jucer razmisljala o toj bozicnoj oblekici, ali nisam jos nista gledala... Trebala bi narucit da dodje do bozica 🤣
    Jesi nasla sto zanimljivo? Nesto za preporuciti? 😁

Tiha
    04. Studeni 2019. 10:22

Bok svima! Mi smo od vikenda djetetu napravili pakao... Toliko toga isplanirali da smo u subotu od 9 do 21 bili vani. On se micek nije ni snašao ni naspavao pa smo vrtili vrištanje po pol sata, cicanje 10 min, zaspi na cici, spava 15 min, bljucne, guguta i smije se 10 min i krug ispočetka 😣 toliko mi je bilo krivo da smo ga tak maltretirali da je odluka imati jedan posjet na dan. Jucer predvecer je bilo nešto bolje, nakon kupanja. Kuhanje.. Kupili novu pećnicu, pripremili jučer da ćemo ispeć, pećnica se izdimi i krepa.. Opet smo jeli kruh i paštetu 🙈 zaspao je prije 10 min u klokanici, a za pol sata idemo po drugi dio cjepiva za rotu.. Već vidim kakav će nam bit ostatak dana sad kad ga probudim 😩

CiniMINIS
    04. Studeni 2019. 10:24

Kod nas jos uvijek muz kuha, al vidim da mu se polako ne da vise. Nemam pojma kako bi ja to da on nije kod kuce (blazeni homeoffice). Inace isto uvijek kuhamo (kuha) za dva dana. Lakse je nego svaki dan stajati u kuhinji sat/dva ili cak 3 i nakuhavati.
    Ja imam osjecaj da vjecito nekud kasnimo 🙈🙈 tolko o organizaciji. Isplaniram ja to i krenem prema planu, al ko da se uvijek nesto izjalovi ili dulje potraje nego sam planirala.
    Bozic.. ja sam pocela razmisljati o keksima.. inace svake godine ispecem hrpu njih i onda dijelim okolo gazdarici, nekim prijateljima, odnesem svojima i muzevima. Pojma nemam kako cu to ove godine jer to bude barem dan i pol stajanja u kuhinji. A bozicni outfit sam i ja gledala, al ne znam jos jel bi ili ne bi. Skicala jucer bas u h&m i nekako su mi cijene ekstremno pretjerane.. za haljinice po 20€ i vise.. i to za nesto sto ce vjerojatno nositi samo jednom. Mislim da cu ipak izvaditi nesto iz ormara. Naslijedili smo prekrasnu bijelu kosuljicu sa cipkastim rubom pa razmisljam da joj to obucem i neke trapke. Imam i neke haljinice, makar jos ne znam u sto bi stala. Vidit cemo jos. Mozda i vidim nesto cemu necu moc odoljet i na kraju ipak kupit.

Tiha
    04. Studeni 2019. 10:24

Božić! Apsolutni fan sam! Mogla bi od Uskrsa imat lampice spremne za Božić 😁 u subotu smo u h&m-u kupili bodi, hlaćice i kapicu s coflekom za Božić za 70kn 😊

nena1986
    04. Studeni 2019. 11:56

Joj Božić ❤... sva sreća pa nemam love ko blata jer bi nakupovala pizdarija samo tako.... svake godine se kod nas peku tone kolača, ja uživam danima, jednostavno christmas spirit... sinko isto obozava pa on i j zajedno pečemo, ili svaki dan kad dolazi iz škole njuška šta se peklo 🙈 frikovi totalni. No ove godine će biti toga minimalno, drzim fige da se iduce godine vracamo u normalu 😂😂😂. 
    Kuhanje, inače na brzaka svašta kuhamo. Inače mi jedan period ujutro kad se tek probudi bude jako dobre volje pa me gleda dok rezuckam. Kuham u etapama kako ona bude ok i kuham brze stvari. Varivo (sve u jedam lonac + jaja, piletina ili kakvo meso na naglo), pizza, gibanica, juhice i tako. Jedva cekam sarmu, trebat ce mi pola dana samo za pripremu al ce biti mir dva, tri dana 👌.... sinko žica gulaš al mi za to stvarno puno treba, a ne mogu stajati toliko kraj štednjaka, mama kaze da skuham u ekspres loncu a ja ga uopce ne koristim. Koristite ga vi i za što? Po tom pitanju sam 🙈

nena1986
    04. Studeni 2019. 11:58

Tiha

Božić! Apsolutni fan sam! Mogla bi od Uskrsa imat lampice spremne za Božić 😁 u subotu smo u h&m-u kupili bodi, hlaćice i kapicu s coflekom za Božić za 70kn 😊

Znaci ima vec toga za kupiti?! Morat cu se aktivirati 😂

04. Studeni 2019. 12:07

Ja uvijek neka brzinska jela, ako nije neko varivo, obavezno i juhu. Danas juhu i svinjska rebarca s njokima. Našla neki recept na coolinarici, peku se 3 i pol sata, ali priprema je brzinska.
    Jučer i danas kod nas baš ugrijalo.
    Nisam još razmišljala o Božiću, nekako još nemam osjećaj da stiže. Iako su trgovine već naveliko pune ukrasa

04. Studeni 2019. 12:12

Što se kolača tiče, ja ih kupim. Mi ih ne jedemo puno, čisto da imam kad netko navrati. Ionako se žene tih dana ubiju od nakuhavanja, čišćenja i svačeg nečeg. Pa budu mrtve umorne i samo čekaju da se bace u krevet. Nije mi to to, pa ja gledam da si olakšam. Tad mi dođu sva braća iz Njemačke, i mužev brat, prijatelji sa svih strana, pa se puno družimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.