Katiesu, drzimo fige da sto prije prode . Da, vjerojatno ce ti pedica rec bas to, ali nema veze, odi da ti budes mirna.
Neno, moja mala isto tako, njoj se grozno bilo prosirilo, rekla je pedijatrica ako ne prode da moramo na kortikosteroide. Ja sam narucila od SAN prirodne kozmetike ulje i kremu za bebe, ulje nije pomogli nista, ali kremica je odlicna. Par dana mazemo 3 puta dnevno i skoro pa vise nista ni nema! Ona je kao za pelensku regiju (odlicna je i za to), ali u principu je za cijelo tijelo (nama je rijesila i problem jakog crvenila na licu). Nije skupa, a nama se zasad jedina pokazala odlicna i jos je prirodna pa eto, mozda da si to skicnes?😊
Božić i badnjak cemo mi provest doma, najuza obitelj i vec tradicionalno-fritule, kolacici, kuhano vino, kicenje bora, pokloni..mislim da cu samo kekse ispec, a za drugo cemo vidjet. Uvijek netko donese nesto svoga pa se nakupi😊
Bas se veselim nasem prvom bozicu ovako u troje🥰
Nama je noc prosla opet sa x budenja, nije mi toliki problem to, nego njeno vristanje. Znaci preko dana mogu to izdrzat, ali kad se po noci probudi i odmah krene vristat kao da ju kolju mi toliku nervozu i nelagodu stvori da vam ne mogu opisat. Onda me jos i srce boli jer ju ne mogu smirit dok se ne zgrije papica. Valjda ce i ta faza uskoro proc😊
e da, sto se tiče spavanja, moj mali spava sve bolje i preko dana i nadam se da će tako i ostati. znaci sto se bliži 6 mj bude bolje. eto krino nadam se da će i tvoj krenuti jer inače ćeš moći knjigu pisati
Masala!! I moj sve bolje spava. Sad se budimo samo za popapati. Tesko ga je uspavati navecer. Ode i po sat vremena jer se probudi 10x. Ali onda super. Tako par dana pa opet 5x dizanje i presvlacenje. Inace, spremam se na plac i jarun. On meni najbolje spava na friskom zraku. Probala sam otvorit balkon, ali nije to to. Moram ga vozit 😂 I jucer sam otkrila fen. Voljela bih da ga uspijem uspavati doma, a ne da lajsam vani. Onda bih i ja malo mogla ubit oko. Drago mi je da se maleni nije mucio po noci. I to je super, bar se dijete odmorilo. Ja jos nemam nista od gadgeta za taj nos. Ne znam ni sto da kupim. Onu pumpicu rucnu? Jel postoje neke nove stvari?
Uuu bravo, glavno da ide na bolje!!
Nisam ni ja nabavila jos ni za nos ni inhalator, sve si mislim kako ce me docekati nespremnu, pa cu kupiti sto mi prvo dođe pod ruku 🙈. Razmisljala sam uzeti onaj nastavak za usisivač za izvlacenje bala iz nosa... a inhalator, nisam pametna, al svakako ga uzimam
Jutro.. jel ovo povecanje porodiljne drugih 6.mj kaci i nas ili smo tu izvisile? To nigdje ne pise... Ako uopce bude ista od toga...
ja imam inhalator još od male i tu je i nastavak za izvlačenje smrklji i super stvar. ja s njima takvim bolesnima ne izlazim sad i bas se vidi nervoza
Pozdrav žene.
Nama noć prošla s malo više buđenja nego inače. Ona se probudila u 7:30, ja ju nahranila, muž preuzeo da ja još malo odspavam. Nekako mi bude gore kad još odspavam,probudim se ošamućena 🥴
Mi imamo inhalator, onaj nastavak za usisavač pa s njim i fiziološkom izvlačim kad je bolesna bila. Čuda izvuče. Uzeli smo i ovlaživač prostora
Što se inhalatora tiče, mi smo uzeli Rossmax, ali dok on nije stigao 2 dana smo koristili posuđeni Omronov. Moram priznati da mi se Rossmax više sviđa. Pogotovo maskice, nisu sa oštrim rubovima nego zaobljeno.
Kod nas danas lijep i sunčan dan. Kad odspava slijedeću turu odošmo nas dvije van. Danas ne kuham, imam juhe od jučer. A predvečer nam dolaze gosti pa naručimo klopu
Sortiraj odgovore
Najstariji