Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    04. Studeni 2019. 18:17

Hahahaha jedva čekam novi nastavak serijala televisa presenta Krino vs Kosta ❤👌

katiesu
    04. Studeni 2019. 18:29

mi za ovaj božić idemo u slavoniju kod mojih. sto se tice izlazaka odem na kavu vikendom ako odemo kod svekrve. a s frendicama jako slabo. uzas je to kako nitko nema vremena doći kod mene. jadne zauzete a nemaju jos djece hehehe

04. Studeni 2019. 18:33

Baš, gdje nam je Krino? 🤷

CiniMINIS
    04. Studeni 2019. 19:59

Mi smo vise obiteljski ljudi i vise se druzimo s bracom/sestrama (ima ih puno 😅) nego s prijateljima. Kad smo kod mojih ili njegovih na vikendu onda su to obavezno svakim danom druzenja s kavicama (kod kuce) a preko tjedna se druzimo sami sa sobom i super nam je. Prijateljice mi rade cijeli dan i razumijem da su umorne. Do sad nam jos ni jedna nije bila u babinjama. Sljedeci vikend cemo se vidit s prvom (koja isto ima malog cvarkica) ako ce njenom muzu odgovarati termin.
    Mi nekako uglavnom zivimo na istom meniju jer uopce nemamo ideje sto bi 🙈🙈 tak da slobodno dajte ideje. Mogli bi se i mi malo prebaciti na variva. Mi smo dosta na tjestenini/krumpiru i raznoraznim umacima koji se uglavnom temelje na vrhnju za kuhanje. Grasak mi je bio glavna namirnica i jeli smo ga dva put tjedno u raznoj hrani, al sad maloj smeta pa izbjegavam. 
    Katiesu, i mi bili u dva navrata na sjeveru za vikend 😊 u petak bili u varazdinu, pa cakovcu, pa opet varazdinu, pa osli u slavoniju i vratili se u nedjelju u varazdin i navecer za zagreb 😅.
    Za bozic smo isto uvijek u obiteljskom kolektivu, skupimo se braca i sestre uglavnom kod roditelja (nekad i kod nekog od njih, a buduci da smo mi jedini u zg kod nas nikad nismo bili 😅) i cekamo bozic, a na bozic zajednicki rucak i kavica sa poklonima za malce.

CiniMINIS
    04. Studeni 2019. 20:02

Htjedoh jos napisat za krino i napravim kratko nesto i eto, smetnula s uma 😒 primjetila i ja da je nesto nema. Nadam se da je sve ok i da uziva s malim i da nije neki ludi dan u losem smislu u pitanju.

krino
    04. Studeni 2019. 20:37

Prijavljujem se. Bome ste se napisale 😀
    Neno, mi nemamo dermatitis, ali ja kupila neku malu weleda coldcream za lice (60kn mueller) i povuklo mu se crvenilo i prestalo je bti hrapavo ispod brade i oko usta. Od sline mu je sve ispucalo, izgleda ubi boze.
    Bozic obozavam i najradije sam doma. Za badnjak inace napravimo turneju po kafanama pa smo do 8 navecer vec mortus. Moram uvest novu tradiciju. Frenda jednog svake godine na stefanje vodimo u kino. Vidjet cemo kako ce to ove godine ici. Ja sam svom malcu kupila vec hrpu pidjamica i bodija u c&a sa santa clause motivima 😁
    Normalno da kruzim oko jaruna. A sta cu. Od kad sam stavila ocaj sportski nastavak, pravi mi je gust ic. Brzo zaspi i rijetko krici jer moze gledati van pa mu nije dosadno.
    Danas bio neki dan kao san. Dodje mi da glavom lupim u zid da vidim da je to za ozbac 😀 Spavao 2h uz fen koji nije pregorio. Popodne u kolicima jedan power nap od 30min. Nismo izbjegli premorenost i kricanje, ali puno manje nego ovih dana. Jutros se probudio u 7:40 i san se zabavljao i cvrkutao u kindacu... Po noci sam se digla samo 3x i ni jednom se nije zapisao (srecom jer su mu sve pidjane na pranju)... Stigla oprat kosu, stan sredila, skuhala vwceru, ispekla quiche od blitve, sira i slanine i nasjeckala sve iz fridza za ostatak tjedna tako da samo bacam u lonac... Sve me strah sutrasnjeg dana i kozmicke ravnoteze 🤣🤣🥰

krino
    04. Studeni 2019. 20:38

nena1986

Hahahaha jedva čekam novi nastavak serijala televisa presenta Krino vs Kosta ❤👌

Umrla sam od smijeha 😂😂😂

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 20:40

E za kelj imam više varijanti a najviše volim - crveni i bijeli luk zdinstam, ogulim dva veća krumpira jedan odmah stavim kuhati nakon što luk izdinstam. Kad se skuha (Ne treba dugo) štapnim mikserom smiksam. U to dodam drugi krumpir sjeckan na sitno i mrkvu na sitnu, dodam još vode ako je pregusto. Pustim da malo kuha i na kraju dodam kelj. Dodaš začina po želji. I to je to - kužiš onaj prvi krumpir i luk koristim za gustoću, možeš tu dodati i odmah mrkvu i neko drugo povrće prije miksanja.
    Znam napraviti i kelj za prilog uz meso. Kuhani krumpir i kelj na lešo ono ko blitvu i krumpir.

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 20:43

Ohooo ona se ne javlja jer pece i kuha, a ne nuna🤣🤣🤣

krino
    04. Studeni 2019. 20:44

Ivonne

Ohooo ona se ne javlja jer pece i kuha, a ne nuna🤣🤣🤣

Retki petki. Zapravo, ovo je prvi 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.