Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    04. Studeni 2019. 12:23

Shell budi ljubazna, baci nam link za ta rebarca 😂💪

04. Studeni 2019. 12:46

https://www.coolinarika.com/recept/rebra-u-bbq-sosu/
    Evo ga. Stavljam sve osim soja sosa, to je preegzotično za mene 🤣🤣 još sat i gotova su, valjda će biti dobra

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 12:53

Ekspres lonac kupljen prije dva mjeseca. Muž pravio čobanac i gulaš. Neno to je gotovo za čas. Samo treba malo i prakse oko njega. Prvo varivo iz njega nam je bilo ubi bože🤣

Tiha
    04. Studeni 2019. 12:59

nena1986

Tiha

Božić! Apsolutni fan sam! Mogla bi od Uskrsa imat lampice spremne za Božić 😁 u subotu smo u h&m-u kupili bodi, hlaćice i kapicu s coflekom za Božić za 70kn 😊

Znaci ima vec toga za kupiti?! Morat cu se aktivirati 😂

Da da 😄 mi idemo na krstitke ovaj vikend pa smo išli po neku oblekicu, a ovo je uletilo ko naručeno 😊

TonkicaPrrr
    04. Studeni 2019. 13:04

Hvala Bogu što postojite! 
    Svaki dan si mislim kako sam neorganizirana i nekad jedva dočekan da ju uspavam da idem riješiti ves i sude i sve I onda mi se baš ne da. I onda se natjeram i ona se probudi i onda se slaže samo još veći nered. Na kraju dana kad muž dođe, imam što do ponoći raditi.. A prije nisam mogla vidjet tanjur da stoji zamazan 😫😫😫 
    Do kad traje to? Do prvog razreda? 😆
    Mi kuhamo uglavnom  navečer za sutra i prekosutra i da možemo skuhali bi i za prekoprekoprekosutra. 😆
    Da, sto se tice 3D kapi mi smo imali veće grceve s njima, ali u prva dva mjeseca.. sad otkad uopće nemamo grceve, kapi ne rade ništa.. iako ih preskočim često 🙄🙄
    I da, jel vama svima klinci stavljaju šake u usta i otkad?
    Mi uskoro punimo 3 mjeseca, ali mala stavlja šake u usta samo kad je u poziciji za podrigivanje pa joj se tu slučajno nađu.. inače uopće nema taj pokret prema ustima.. da brinem ili ne? 🙄

Tiha
    04. Studeni 2019. 13:10

TonkicaPrrr

Hvala Bogu što postojite!
    Svaki dan si mislim kako sam neorganizirana i nekad jedva dočekan da ju uspavam da idem riješiti ves i sude i sve I onda mi se baš ne da. I onda se natjeram i ona se probudi i onda se slaže samo još veći nered. Na kraju dana kad muž dođe, imam što do ponoći raditi.. A prije nisam mogla vidjet tanjur da stoji zamazan 😫😫😫
    Do kad traje to? Do prvog razreda? 😆
    Mi kuhamo uglavnom navečer za sutra i prekosutra i da možemo skuhali bi i za prekoprekoprekosutra. 😆
    Da, sto se tice 3D kapi mi smo imali veće grceve s njima, ali u prva dva mjeseca.. sad otkad uopće nemamo grceve, kapi ne rade ništa.. iako ih preskočim često 🙄🙄
    I da, jel vama svima klinci stavljaju šake u usta i otkad?
    Mi uskoro punimo 3 mjeseca, ali mala stavlja šake u usta samo kad je u poziciji za podrigivanje pa joj se tu slučajno nađu.. inače uopće nema taj pokret prema ustima.. da brinem ili ne? 🙄

Ništa ne brini! Naš bebek je doslovno preko noći počeo trpat šake u usta prije 10ak dana. 

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 13:17

Oba su pala 🤣🤣
    I sad bi ja kao trebala čistiti i kuhati i spremati malo sutra

04. Studeni 2019. 13:18

Gdje ste uzimale ekspres lonce i kako se kreću cijene? Šta sve spremate u njima?

04. Studeni 2019. 13:21

Moja trpa ruke odavno u usta, stalno, strašno. Ali njoj se desni sigurno već 2 tj bijele, samo čekam da izbiju zubi. Mislim da se ne moraš brinuti oko toga.
    Joooj, da imam viška novaca, prvo što bi si nabavilaje kućna pomoćnica 🙈 moram škicnuti kako se kreću cijene one pegle koja sama pegla, možda se isplati prodati bubreg? 

04. Studeni 2019. 13:24

http://www.cafe.hr/fun/foldimate-uredjaj-koji-pere-susi-pegla-i-slaze-vasu-odjecu
    Evo ga. Pa i nije strašna cijena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.