Ekspres lonac kupljen prije dva mjeseca. Muž pravio čobanac i gulaš. Neno to je gotovo za čas. Samo treba malo i prakse oko njega. Prvo varivo iz njega nam je bilo ubi bože🤣
Božić! Apsolutni fan sam! Mogla bi od Uskrsa imat lampice spremne za Božić 😁 u subotu smo u h&m-u kupili bodi, hlaćice i kapicu s coflekom za Božić za 70kn 😊
Znaci ima vec toga za kupiti?! Morat cu se aktivirati 😂
Da da 😄 mi idemo na krstitke ovaj vikend pa smo išli po neku oblekicu, a ovo je uletilo ko naručeno 😊
Hvala Bogu što postojite!
Svaki dan si mislim kako sam neorganizirana i nekad jedva dočekan da ju uspavam da idem riješiti ves i sude i sve I onda mi se baš ne da. I onda se natjeram i ona se probudi i onda se slaže samo još veći nered. Na kraju dana kad muž dođe, imam što do ponoći raditi.. A prije nisam mogla vidjet tanjur da stoji zamazan 😫😫😫
Do kad traje to? Do prvog razreda? 😆
Mi kuhamo uglavnom navečer za sutra i prekosutra i da možemo skuhali bi i za prekoprekoprekosutra. 😆
Da, sto se tice 3D kapi mi smo imali veće grceve s njima, ali u prva dva mjeseca.. sad otkad uopće nemamo grceve, kapi ne rade ništa.. iako ih preskočim često 🙄🙄
I da, jel vama svima klinci stavljaju šake u usta i otkad?
Mi uskoro punimo 3 mjeseca, ali mala stavlja šake u usta samo kad je u poziciji za podrigivanje pa joj se tu slučajno nađu.. inače uopće nema taj pokret prema ustima.. da brinem ili ne? 🙄
Hvala Bogu što postojite!
Svaki dan si mislim kako sam neorganizirana i nekad jedva dočekan da ju uspavam da idem riješiti ves i sude i sve I onda mi se baš ne da. I onda se natjeram i ona se probudi i onda se slaže samo još veći nered. Na kraju dana kad muž dođe, imam što do ponoći raditi.. A prije nisam mogla vidjet tanjur da stoji zamazan 😫😫😫
Do kad traje to? Do prvog razreda? 😆
Mi kuhamo uglavnom navečer za sutra i prekosutra i da možemo skuhali bi i za prekoprekoprekosutra. 😆
Da, sto se tice 3D kapi mi smo imali veće grceve s njima, ali u prva dva mjeseca.. sad otkad uopće nemamo grceve, kapi ne rade ništa.. iako ih preskočim često 🙄🙄
I da, jel vama svima klinci stavljaju šake u usta i otkad?
Mi uskoro punimo 3 mjeseca, ali mala stavlja šake u usta samo kad je u poziciji za podrigivanje pa joj se tu slučajno nađu.. inače uopće nema taj pokret prema ustima.. da brinem ili ne? 🙄
Ništa ne brini! Naš bebek je doslovno preko noći počeo trpat šake u usta prije 10ak dana.
Oba su pala 🤣🤣
I sad bi ja kao trebala čistiti i kuhati i spremati malo sutra
Gdje ste uzimale ekspres lonce i kako se kreću cijene? Šta sve spremate u njima?
Moja trpa ruke odavno u usta, stalno, strašno. Ali njoj se desni sigurno već 2 tj bijele, samo čekam da izbiju zubi. Mislim da se ne moraš brinuti oko toga.
Joooj, da imam viška novaca, prvo što bi si nabavilaje kućna pomoćnica 🙈 moram škicnuti kako se kreću cijene one pegle koja sama pegla, možda se isplati prodati bubreg?
http://www.cafe.hr/fun/foldimate-uredjaj-koji-pere-susi-pegla-i-slaze-vasu-odjecu
Evo ga. Pa i nije strašna cijena
Cure bok!
Taman kad mislim kako mi nešto ne ide, živciram se i sl. bar jedna od vas ima istu ili sličnu muku 😋
Kuhanje, pokušavam ujutro dok je nešto bolje volje (ista stvar Neno) pripremiti bar dio pa kad kuhanje dođe na red da bude brže, ali meni je problem ideja što spremiti... pa me baš zanima što točno kuhate u ekspres loncu i što spremate danas za sutra?
Ovo vrijeme me totalno deprimira, pa mi se ne da mi pospremiti čistu robu, da ne spominjem peglanje i sl. 🤦♀️
http://www.cafe.hr/fun/foldimate-uredjaj-koji-pere-susi-pegla-i-slaze-vasu-odjecu
Evo ga. Pa i nije strašna cijena
Nisam znala da ovo postoji! 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji