Spavao 2h u kolicima na kisi. Rotiram 2 para tenisica dok se posuse. Ja kisnem, on uziva 😂
Kod vas kiša? Tako bih vam rado sad poslala sliku sa mog prozora 😊
Evo me s orbico rasprodaje. Lakša sam za 650 kn.
Ima igračaka za bebe - tommy i fisher price. Njoj sam kupila onu silikonsku cuclu za voće a stariji je dobio formulu na daljinski i još hrpu toga. Kupila sam i poklone za kumove. Čekam još lidl i njihove igračke i interliber za slikovnice i knjige o roditeljstvu.
Mali mi ima upalu pluća. Kao najčešće s virusne prijeđe u bakterijsku upalu pluća I to se zove Hiperbakterijska upala pluća. On super podnosi bolest.
Shell pa gdje si ti??
U Rijeci potop ☹
Krino, mislim da bi ti čizme bile jedna od boljih investicija (iz kišnih iskustava) obzirom na điranje i to gumene, imaš sad i niskih i visokih 😊
Ivonne, jesu onda cijene ok ove godine?
Upalu pluća?? Jadničak mali, nadam se da će brzo proći, drži se!
Ima igračaka za bebe - tommy i fisher price. Njoj sam kupila onu silikonsku cuclu za voće a stariji je dobio formulu na daljinski i još hrpu toga. Kupila sam i poklone za kumove. Čekam još lidl i njihove igračke i interliber za slikovnice i knjige o roditeljstvu.
Mali mi ima upalu pluća. Kao najčešće s virusne prijeđe u bakterijsku upalu pluća I to se zove Hiperbakterijska upala pluća. On super podnosi bolest.
Jooj, ta hiperbakterijska upala pluća zvuči grozno 😟 žao mi je, nek prođe što prije 🤞🤞
I hvala na info za orbico 🙂 ići ćemo pogledati, valjda će ostati štogod do popodneva...
E da ima od boon pulp stvari - tanjura, zdjelice, žlica i taj silikonski sisač za voće. Platila sam ga 30 kn u trgovini je 69.
A jebemu misa! Jel to jos od onog bronhitisa???
Sortiraj odgovore
Najstariji