Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki
    04. Studeni 2019. 13:26

Cure bok!
    Taman kad mislim kako mi nešto ne ide, živciram se i sl. bar jedna od vas ima istu ili sličnu muku 😋
    Kuhanje, pokušavam ujutro dok je nešto bolje volje (ista stvar Neno) pripremiti bar dio pa kad kuhanje dođe na red da bude brže, ali meni je problem ideja što spremiti... pa me baš zanima što točno kuhate u ekspres loncu i što spremate danas za sutra?
    Ovo vrijeme me totalno deprimira, pa mi se ne da mi pospremiti čistu robu, da ne spominjem peglanje i sl. 🤦‍♀️

• Nikki
    04. Studeni 2019. 13:31

shell

http://www.cafe.hr/fun/foldimate-uredjaj-koji-pere-susi-pegla-i-slaze-vasu-odjecu
    Evo ga. Pa i nije strašna cijena

Nisam znala da ovo postoji! 😃

04. Studeni 2019. 13:38

Ja jako volim južinu, baš mi odgovara. Danas sam čuda napravila. Jutros bila u Lidlu, ima dosta dječje odjeće. Kupila joj pidžamu za 40 kn.
    Ja često pravim razna variva, meso sa raznim umacima (gljive, kopar, vrhnje za kuhanje...), skuham bijelo meso sa umakom od rajčice, bolonjez, čufte, musaka, tjestenina sa 4 vrste sira, rižota... Super mi je umak od gljiva koji pravim tako da pola vrećice juhe od gljiva pomiješam sa vodom, i onda tim pospem meso kada je već skoro pečeno, i krčam još neko vrijeme. Od priloga pravim krumpir na milijun načina, rižu, tjesteninu, povrće. Ali uglavnom ugljikohidrate 🙈i juha obavezno, bistre za 2 dana, guste samo za taj dan.

04. Studeni 2019. 13:40

Nikki

shell

http://www.cafe.hr/fun/foldimate-uredjaj-koji-pere-susi-pegla-i-slaze-vasu-odjecu
    Evo ga. Pa i nije strašna cijena

Nisam znala da ovo postoji! 😃

Ja sam čula za to prije par godina. Svašta nešta postoji, samo novaca treba 🤣

• Nikki
    04. Studeni 2019. 13:45

Božić... volim to vrijeme, makar ove godine nekako prerano mi to sve krenulo... svake godine slušam kako sljedeće nećemo imati pravi bor nego plastični i svake godine imamo pravi sa svim silnim iglicama 🎄
    Mi volimo peći kolače, prošle godine nismo jer ja nisam bila u stanju zbog mučnina i bilo mi je baš bezveze tako da ove godine planiram kako tako par kolača ispeći a dečki već mjesecima navijaju za tortu pa valjda ćemo nešto uspjeti 😊

nena1986
    04. Studeni 2019. 14:07

Moram aktivirati taj ekspres lonac 😌. ..i da, imam jedan prijavak... skoro pa od rođenja ima oko gležnja malo suhe koze, kao lisaj nekakav koji stalno mazuckam... uglavnom pojavilo ih se jos, na srugoj nozi, na šaki, laktu i na bradi. Po meni, prvi znakovi atopijskog dermatitisa. Sin ga ima, i molila sam boga da ga ona ne bude imala, al kako stvari stoje, tu smo 😟. Posto nisam nasla nijednu kremu koja ima koliko toliko dobar sastav, smutila sam joj sama kremicu, jednostavnu, s par sastojaka, lijepo hrani kozu ali dzabe mi 😐😥 Pedijatrica je rekla nek pratimo pa ako se bude koza krenula crveniti, da joj se javimo pa krecemo sa procedurom 

nena1986
    04. Studeni 2019. 14:09

Ivonne

Oba su pala 🤣🤣
    I sad bi ja kao trebala čistiti i kuhati i spremati malo sutra

Ma sve cetiri u zrak 😂💪

• Nikki
    04. Studeni 2019. 14:33

nena1986

Moram aktivirati taj ekspres lonac 😌. ..i da, imam jedan prijavak… skoro pa od rođenja ima oko gležnja malo suhe koze, kao lisaj nekakav koji stalno mazuckam… uglavnom pojavilo ih se jos, na srugoj nozi, na šaki, laktu i na bradi. Po meni, prvi znakovi atopijskog dermatitisa. Sin ga ima, i molila sam boga da ga ona ne bude imala, al kako stvari stoje, tu smo 😟. Posto nisam nasla nijednu kremu koja ima koliko toliko dobar sastav, smutila sam joj sama kremicu, jednostavnu, s par sastojaka, lijepo hrani kozu ali dzabe mi 😐😥 Pedijatrica je rekla nek pratimo pa ako se bude koza krenula crveniti, da joj se javimo pa krecemo sa procedurom

Neno baš mi je žao.
    Ne znam puno o tome, ali poznanica je kod malog smanjila problem Mustelom ako nisam nešto pobrkala, ali obzirom na sina vjerujem da si svašta već probala, makar ako nešto nije upalilo kod njega možda kod nje hoće?

04. Studeni 2019. 14:38

Žao mi je Neno ako se i njoj stvarno pojavilo. Jel imaš ti ili muž, jel to nasljedno?
    Ja prijavljujem da su rebarca vrhunska!

nena1986
    04. Studeni 2019. 14:47

A morat cemo isprobavati opet iznova... ne mora znaciti da ce ono sto je njemu funkcioniralo biti ok i njoj, nazalost 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.