Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    03. Studeni 2019. 21:50

Koristim oleovit, to smo dobili prije par dana, nama su grcevi prosli tj.nije ih bilo jedno vrijeme i kad smo poceli kapi pit opet su tu, sad neznam jel do toga il ne.. Morat cu napravit pauzu pa vidit. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

nena1986
    03. Studeni 2019. 22:15

Mi smo danas proslavili sinov rođendan po stoti put 🙈, gosti otišli, mi se spremamo na spavanac, sve nam zbrda zdola... 
    Ne znam sta je ali danas nenormalno bljuca, nije da jede ista vise nego proteklih dana... al je bljucnula barem 10 puta i to dosta... dobre je volje, jede normalno. Jedino mislim da je zubi muce.. grize jadna

nena1986
    03. Studeni 2019. 22:16

Dajem joj oleovit kada ne idemo na sunce, posto ove dane kisa pada, dam joj svaki dan. 

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 06:38

Ona spava ja budna od 5 jer stariji cvili. Mjerili temp 37.9. Ostaje doma 😂

nena1986
    04. Studeni 2019. 06:44

I tebi je stalno vrlo veselo... 😂

• Ivonne
    04. Studeni 2019. 07:43

Bome da.ona vec 3 sata u komadu spava što nije dugo a ja već 3 priče pročitala i jedno 5 puta složila iste puzzle😂
    A on govori da ne ide u vrtić jer mora čuvati mamu i seku. 
    Kako sam i ja sva šmrkava i kašljem  nesvjesno uvlači m nos malac me svaki put opomene ne uvlači nos mama🤣 stvorila sam malo čudovište😂😂

krino
    04. Studeni 2019. 07:59

Bit ce to odgovoran braco 😍 i sin 😁

nena1986
    04. Studeni 2019. 09:51

Joj to mi je tako slatko... učiš ih nešto, zato jer je to ispravno, pa ti dođe puna kapa svega pa zajebeš, al eto ti, obije ti se o glavu 😂😂😂 meni milijon puta 🙈

• Mino19
    04. Studeni 2019. 09:52

Dobro jutro svima. Odnosno dobar dan, necemo se zavaravat da nam je tek jutro😄
    Pocela sam gledat po internetu za narucit joj robicu za bozic, mozda je bedasto, ali voljela bi da ima za uspomenu neki bodi ili oblekicu tipa moj prvi bozic. Ili mozda da si svo troje kupimo nesto isto. Ali to mislim da necu jer znam da se ne bi nosilo nego eto cisto za sliku. I gledam dekoracije i svasta nesto, ja bi to sveeee pokupovala😍😍😍
    Zarazne su mi te stvarcice vezane za bozic, jos da imam stila i dara za dekoriranje, di bi mi kraj bio..😂

CiniMINIS
    04. Studeni 2019. 09:54

Joj ivonne, kod tebe se bas nekako vrti, nadam se da cete uskoro probiti krug.
    Krino, novi skok samo sto nije 😉 nadam se da ce se tad najkasnije okrenuti opet na bolje.
    Mi smo jucer bili putnici, od bake isli uji na rodendan i opet kuci. Sve u svemu nam bilo jako lijepo.
    Hvalila se u subotu kako imamo malu damicu i kako sve pristojno obavlja, i na kraju se jucer usrala do pola leda 🙈🙈, al mislim da je to i malo bilo do pre malih pelena. Mislim, za njenu guzu nisu pre male, taman joj stanu, al ce velicinu uskoro prerasti pa tako onda nit nema puno mjesta visak u peleni pa normalno da je sve izaslo na sve strane 😑. Kad smo ju ocistili i presvukli odma se spakirali kuci i na kraju ju i dva puta okupali da sigurno bude cista 😅. Kako vi to radite kad se tako useru? Jel mijenjate vodu nakon sto ste ih jednom okupali i jos jednom saperete ili samo operete i to je to? Ja se bome jucer prvi put morala odmaknuti na tren kolko je to smrdilo (a prebrodili smo rotu 🙈🙈).
    Po novome je i pocela biti nervozna navecer i samo cendra i place. A kad ju konacno uspavamo onda potegne 5 sati u komadu. Danas je spavala od 10-3 i od 3-8. Al se izgleda u jutro u jednom trenu probudila, cula sam ju da stenje i mlatara s nogicama, al se nisam razbudila nego onako u polusnu.
    Evo moja gugutalica se najela popricala 5-10minuta sama sa sobom (taman dok je mama napisala svoj esej 😅) i zaspala u kreveticu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.