bravo krino, tako treba. vidiš da ide na bolje 🤣
meni ruke otpadaju jer danas nosim ovu svoju busu od 9 kg, tako mi ga zao jedva diše. duša me boli 😩
meni ruke otpadaju jer danas nosim ovu svoju busu od 9 kg, tako mi ga zao jedva diše. duša me boli 😩
Znači njega dobro uhvatilo? Kakva je situacija?
A jooooj 😣 siroce malo. Nama danas trebali s peljesca doci gosti s malom. Starija je tjedab dana od naseg. I kazu kaslje, balava... Rekoh im da ne dolaze. Prekosutra letimo prabaki pa da nas ne uhvati..
Katiesu, a kako je mala? Je li njoj bolje?
A jooooj 😣 siroce malo. Nama danas trebali s peljesca doci gosti s malom. Starija je tjedab dana od naseg. I kazu kaslje, balava… Rekoh im da ne dolaze. Prekosutra letimo prabaki pa da nas ne uhvati..
Katiesu, a kako je mala? Je li njoj bolje?
P.s. pa nisam spremala jer mi se spremalo 😉
Hahahaha jedva čekam novi nastavak serijala televisa presenta Krino vs Kosta ❤👌
Umrla sam od smijeha 😂😂😂
Pa da.... dođete nam ko kino 🙈.... nije smješno već ono, sapunica prava! U nastavcima naravno 😂
Prvo ću joj isprobati sve što imam doma od kremica, onda navalim na razno...
Joj kako.mi žao tih malih šmrkavih bebača... nek vam čim prije prođe kateisu.... 😟
noć je prošla jako dobro, nije sr mučio s disanjem. sad ujutro opet kihnuo i odmah sve visi do usta. jede veselo i prozdrljivo kao i uvijek tako da ću i dalje samo fiziološku i izvlačiti smrklje i nadati se najboljem. ako se ne popravi sutra popodne ću svakako pedici. iako znam da će mi reci da radim sve sto već radim. a nervozan je preko dana sto ne treba značiti da je do toga, nešto malo pripisujem i zubiću koji izbija. mala je super, zdrava ko dren ali još ne smije u vrtić 🙈😩 danas me čak pitala a zašto ne mogu u vrtić 😀😀 izgleda da sam joj dopizdila 🤣🤣
e da, sto se tiče spavanja, moj mali spava sve bolje i preko dana i nadam se da će tako i ostati. znaci sto se bliži 6 mj bude bolje. eto krino nadam se da će i tvoj krenuti jer inače ćeš moći knjigu pisati
knjigu o dogodovštinama na jarunu dok sprintas okolo. a i savjetima kako uspavati malog. nego kako je prošla noć cure?
A evo ja skicam po aliexpressu tu robicu, ima tih bodija za bozic po 20, 30kn, vise od toga ne bi ni dala kad je namjenjen samo za taj jedan dan😁
Ali zasad jos nisam zapela skroz za nijedan, kad izaberem koji cu, stavim vam sliku da cujem dojmove😄
I gledala sam jucer u c&a i h&m, ali nista nesto posebno..ima pepco dosta bozicnih oblekica, ali ovo sto sam ja vidjela je nekvalitetno, koma materijal. Neovisno o tome sto ce nosit par sati, ipak gledam da bude 100% pamuk jer ima jako osjetljivu kozu.
Sto se kuhanja tice, evo danas ja kuham nakon 300 godina. Inace su tu muz i mama, da nije njih, jela bi zrak svaki dan😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji