bravo krino, tako treba. vidiš da ide na bolje 🤣
meni ruke otpadaju jer danas nosim ovu svoju busu od 9 kg, tako mi ga zao jedva diše. duša me boli 😩
A jooooj 😣 siroce malo. Nama danas trebali s peljesca doci gosti s malom. Starija je tjedab dana od naseg. I kazu kaslje, balava... Rekoh im da ne dolaze. Prekosutra letimo prabaki pa da nas ne uhvati..
Katiesu, a kako je mala? Je li njoj bolje?
bravo krino, tako treba. vidiš da ide na bolje 🤣
meni ruke otpadaju jer danas nosim ovu svoju busu od 9 kg, tako mi ga zao jedva diše. duša me boli 😩
A jooooj 😣 siroce malo. Nama danas trebali s peljesca doci gosti s malom. Starija je tjedab dana od naseg. I kazu kaslje, balava… Rekoh im da ne dolaze. Prekosutra letimo prabaki pa da nas ne uhvati..
Katiesu, a kako je mala? Je li njoj bolje?
P.s. pa nisam spremala jer mi se spremalo 😉
Hahahaha jedva čekam novi nastavak serijala televisa presenta Krino vs Kosta ❤👌
Umrla sam od smijeha 😂😂😂
Pa da.... dođete nam ko kino 🙈.... nije smješno već ono, sapunica prava! U nastavcima naravno 😂
Prvo ću joj isprobati sve što imam doma od kremica, onda navalim na razno...
Joj kako.mi žao tih malih šmrkavih bebača... nek vam čim prije prođe kateisu.... 😟
noć je prošla jako dobro, nije sr mučio s disanjem. sad ujutro opet kihnuo i odmah sve visi do usta. jede veselo i prozdrljivo kao i uvijek tako da ću i dalje samo fiziološku i izvlačiti smrklje i nadati se najboljem. ako se ne popravi sutra popodne ću svakako pedici. iako znam da će mi reci da radim sve sto već radim. a nervozan je preko dana sto ne treba značiti da je do toga, nešto malo pripisujem i zubiću koji izbija. mala je super, zdrava ko dren ali još ne smije u vrtić 🙈😩 danas me čak pitala a zašto ne mogu u vrtić 😀😀 izgleda da sam joj dopizdila 🤣🤣
e da, sto se tiče spavanja, moj mali spava sve bolje i preko dana i nadam se da će tako i ostati. znaci sto se bliži 6 mj bude bolje. eto krino nadam se da će i tvoj krenuti jer inače ćeš moći knjigu pisati
knjigu o dogodovštinama na jarunu dok sprintas okolo. a i savjetima kako uspavati malog. nego kako je prošla noć cure?
A evo ja skicam po aliexpressu tu robicu, ima tih bodija za bozic po 20, 30kn, vise od toga ne bi ni dala kad je namjenjen samo za taj jedan dan😁
Ali zasad jos nisam zapela skroz za nijedan, kad izaberem koji cu, stavim vam sliku da cujem dojmove😄
I gledala sam jucer u c&a i h&m, ali nista nesto posebno..ima pepco dosta bozicnih oblekica, ali ovo sto sam ja vidjela je nekvalitetno, koma materijal. Neovisno o tome sto ce nosit par sati, ipak gledam da bude 100% pamuk jer ima jako osjetljivu kozu.
Sto se kuhanja tice, evo danas ja kuham nakon 300 godina. Inace su tu muz i mama, da nije njih, jela bi zrak svaki dan😅😅
Katiesu, drzimo fige da sto prije prode . Da, vjerojatno ce ti pedica rec bas to, ali nema veze, odi da ti budes mirna.
Neno, moja mala isto tako, njoj se grozno bilo prosirilo, rekla je pedijatrica ako ne prode da moramo na kortikosteroide. Ja sam narucila od SAN prirodne kozmetike ulje i kremu za bebe, ulje nije pomogli nista, ali kremica je odlicna. Par dana mazemo 3 puta dnevno i skoro pa vise nista ni nema! Ona je kao za pelensku regiju (odlicna je i za to), ali u principu je za cijelo tijelo (nama je rijesila i problem jakog crvenila na licu). Nije skupa, a nama se zasad jedina pokazala odlicna i jos je prirodna pa eto, mozda da si to skicnes?😊
Božić i badnjak cemo mi provest doma, najuza obitelj i vec tradicionalno-fritule, kolacici, kuhano vino, kicenje bora, pokloni..mislim da cu samo kekse ispec, a za drugo cemo vidjet. Uvijek netko donese nesto svoga pa se nakupi😊
Bas se veselim nasem prvom bozicu ovako u troje🥰
Nama je noc prosla opet sa x budenja, nije mi toliki problem to, nego njeno vristanje. Znaci preko dana mogu to izdrzat, ali kad se po noci probudi i odmah krene vristat kao da ju kolju mi toliku nervozu i nelagodu stvori da vam ne mogu opisat. Onda me jos i srce boli jer ju ne mogu smirit dok se ne zgrije papica. Valjda ce i ta faza uskoro proc😊
Sortiraj odgovore
Najstariji