Cure, jel ima koja ovakvu situaciju? Mi fanas samo kricimo i deremo se. Samo bi se nosio, ne znam koji bog. Digli se u pol 5 ujutro. Odspavao cijeli dan jedva 2h sveukupno. Sad place jer je premoren, ali se ne da. Po noci se budi od nogica koje rade. Sad ih trlja onako jednu uz drugu jako brzo. I to ga razbudi. Ne mogu ga onda umirit nego se od tog "vjezbanja" probudi i razbudi i odmah krene dreka. Nije nam nikad po noci deracinu priustio. Vise kenjka i tako, ali sad je ludilo. Jedva ga smirimo, ali nakon toga ne spavamo nego svakih pola sata opet noge i deracina. A ja sam njorgala kad je bacao noge u zrak i pricao po sat ipo svaku noc… Eto. To su bili dani… 🤦🏻♀️
Kao da ne moze smiriti taj nagon u nogicama. Ne znam vise jel to tako ok ili?
Da ja malo uletim 😄 moj isto to radi, "trlja nogama" ali preko dana hehe valjda je skuzio da moze s nogama nešto 🤷♂️ i nocas se budio svakih pola sata,nije odspavo u komadu ni dva sata, nadam se da ce ova noc bit bolja 😄
Ajme hvala bogu dragome da nisam usamljena u tome!!! Moj se budio mjesec ipo po 10x nocu. Zadnjih 2 tjedna je bilo jos cesce. U pola sata i po 3x. I to s nogama... Nikome klinci to ne rade. Vec sam mislila da imamo neki problem pa sam bila cak spremna sutra zvat pedijatra za pregled... Sad mi je malo laknulo. Moj i preko dana i preko noci trlja. Samo sto se preko noci jos i budi pa ga ne mozemo bas uspavat. Onda malo prica i trlja nogice, a kad mu dopizdi pocne deracina od dosade pa se dizemo ili sam zaspi. Nema pravila.
Hehe pratila sam vasa nespavanja i divila ti se, moj jednu noć neodspava pa sam luda, premorena jer preko dana neema sanse da zaspe,zato skidam kapu.ja nisma neku paznju pridonosila tim nogicama, mislim da je to normalno 🤷♂️
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Hehe pratila sam vasa nespavanja i divila ti se, moj jednu noć neodspava pa sam luda, premorena jer preko dana neema sanse da zaspe,zato skidam kapu.ja nisma neku paznju pridonosila tim nogicama, mislim da je to normalno 🤷♂️
Ma moj se od tih nogica razbudi pa ga ne mozemo nikako uspavati. A mislim da je opet krenulo jer je zaspao ko top prije 20min i evo ga sad cujemo da cendra. Gospode... Mene to trljanje nogu budi po noci jer ona zastita od piskenja ispod madraca suska. A ako ju maknem...ma nikako nije dobro da ju maknem 😂
Heehe podlogu nikako micati 😁 a možda i moj to radi noci ali ja necujem, neznam 🤷♀️
Jel ima netko da nedaje bebi D3 kapi, ja mislim da se moj od toga dosta grci?!
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
A bocno ne zeli spavati? Da ga podbocis s necim pa mozda ne bi mogao to raditi s nogicama..
Moja ne moze zaspati kad je premorena, danas smo napravili tu pocetnicku gresku i sad sam ju jedva uspavala.. ugl ima period kad se igra i onda pocne cendrat, trljat okice i vrijeme je za spavanje.. ako ju ne stavim na vrijeme spavati postane hiperaktivna, igra se, sva vesela, ali ubrzo pocne show, cendranje i plakanje i nista vise ne pase i nista ne zeli.. onda postane i gladna, a ne moze ni jesti od nervoze.. jedva ju uspavamo.. super je ona inace, samo trebamo pratit te njene znakove i ne prijeci tu granicu..
Krino mona isto trlja nogice tako i svasta po kreveticu radi, ogradice prakticki vise nista ne znace, njoj to ne smeta da ne provuce i noge i ruke kroz resetke i tako😁
Ali nemamo problem s tim da se od toga razbudi, ona to radi u principu prije spavanja pa je to dodatno izmori. Meni je isto palo na pamet vreca za spavanje jer ipak u njoj ne moze skroz ludovat, ali kazes da ni to ne pomaze..jedino sto ti ja mogu rec da kmas za kupit nepromocivih podloga koje su kao neka deblja plahta, ja je imam i uopce ne suska, kao da je pamucna. Mi smo imali situacija i od pisanja i od kakice, ali sve je izdrzala😁
Mi dajemo d3, nisam primjetila da se od toga grci, ali cula sam da neki to govore
Baš sam sad malo proguglala to trljanje stopala i dosta žena piše da je to normalno, da su i njihovi klinci to radili i da je to dio motoričkog razvoja. Možda tvoj to radi nešto više nego prosječna beba, nadam se da će uskoro i to proći.
Mmamma,isto i kod nas. Pogotovo ako ne spava dovoljno preko dana, navečer je koma za zaspat. Bude baš premorena i nervozna.
Mi dajemo d3 kapi,i ja sam prestala davati par dana jer sam mislila da od njih ima grčeve, ali ispostavilo se da one nisu uzrok. Prije sam davala pred spavanje, sada odmah ujutro. Ne znam koje koristiš,ali kažu da su Oleovitove dosta lakše za probavit od Plivinih.
Slažem se s Mino za nepromočivu podlogu, i mi takvu imamo i super je. Nikakvo šuškanje, nije od materijala koji bi mogao šuškati. Iako,nama služi za ukras, kao i cijeli kinderbet 🙄 dok mi se leđa ne oporave planiram ju držati kod sebe u krevetu
Joj, da bar moj to u snu radi, pa di bi mi bio kraj 😂 On sam sebe probudi. Nerijetko se izudara po stranicama kindaca. Danas sam mu bas sve one jastuke povadila da vidim kako ce spavati. Podbocim ja njega, ali rijetki su to petki da ostane tako...
Ja nisam davala nikakve kapi. Kupila biogaiu s d vitaminom i nista. Grcevi prodju sami od sebe. Sve sto sam kupila ili probala ih nije rijesilo. Moze ublazit tegobe, ali svaki fan u 5 ujutro do 8 ga je grcilo. Vise ili manje, nismo spavali u tom periodu dok grcevi nisu nestali. Ni oleovit jos ne dajem. Ja sam non stop po vani da ovaj mali hahar spava na zraku kad nece u kindacu. Racunam s tim da ga malo opali sunce. Bar je do sada.
Nama danas isto neki žnj dan! Ništa mu ne paše, stalno bi se nosio, čim ga spustimo vikanje. Totalno je nezadovoljan😕... Zubi ga muče na očigled, jako slini...
Krino, možda bi zbilja pomoglo što mmamma kaže, spavanje na boku? Jeste probali u silnim pokušajima?
Mi "igranje" s nogama imamo kod presvlačenja pa je to postao pravi izazov 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji