Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    03. Studeni 2019. 09:33

I da nikad ne znaš hoće li se bebi svidjeti. A s 2 godine sigurno nece htjeti u viper

Bebamala
    03. Studeni 2019. 09:33

Okej, imas pravo, da!!! Pogledat cu sad bas ☺️☺️

03. Studeni 2019. 10:53

Mi smo isto prije par dana uzeli električnu. Gledali na netu, sve skoro su do 9 kg. Otišli u magic baby i tamo našli jednu do 12 kg, bila oko 650 kn i taman bila na nekom popustu pa ju dobili za 20% manje. Pogledaj na njuškalu i Joie Serinu 2u1, ta mi je super a vidjela sam da ih ima dosta tamo za 800-900 kn.

03. Studeni 2019. 10:54

Mi smo imali onu običnu koju sam moraš ljuljati, dobili na poklon. Ona je bap voljela biti u njoj tako da sam odlučila uzet električnu da sebi olakšam.

• Mino19
    03. Studeni 2019. 15:19

I mi smo imali obicnu, dobili je u nasljede, ali bas smo je nedavno vratili jer je ona par puta bila u njoj i nije bila nesto preodusevljena.

katiesu

Mino19

Mi ako srcani nismo dobili sinoc.. dali joj adaptirano kad se probudila oko 8, 9, istu kolicinu kao i mojeg, pojela normalno, stavili je u krevetic da spava i cujemo meskolji se, pocela cudno, zaglusujuce plakat i skuzim da skoro pa ne moze disat. Muz je digne i krene jos gore, ostala je bila na momente bez zraka, noge su nam se odsjekle. Okrenuli je da kao gleda prema dolje i onda je izbacila sve iz sebe, dusu je jadna izrigala. Izlazilo i kroz usta i kroz nos. Pa smo joj iz nosa izvlacili aspiratorom jer je pocela hroptat i tako..hvala bogu sve je ok, nakon toga je samo malo pojela mog mlijeka i zaspala, poslije sve normala. Je li joj naskodilo adaptirano kao takvo, kolicina ili sta vec, tko ce ga znat. Jos jedna situacija koja je zapravo u potpunosti normalna, ali nama se dogodila prvi put pa nam je zato bio toliki sok. A sto nas jos sve ceka.. glava me boli za poludit, valjda od tog stresa sinoc i ove nagle promjene opet, izaci cemo uskoro van pa se nadam da ce to pomoc😊
    Mengu ni ja jos uvijek nisam dobila i bas mi je dobro bez nje zasad😁😁😁
    Mi smo izvadili sportski dio, trebam ga oprat i onda ga montiramo, vjerujem da ce joj u njemu bit puno bolje jer mislim da joj je predosadno u kosari vise

super ste odreagirali. eto nikad se ne zna sto ae može dogoditi. bravo!

Istina, ovo mi je bila lekcija da se ipak malo vise informiram kako joj pomoc u takvim nekim situacijama, a ne da me panika uhvati. Naibitnije da je sve proslo dobro😊

krino
    03. Studeni 2019. 18:47

Cure, jel ima koja ovakvu situaciju? Mi fanas samo kricimo i deremo se. Samo bi se nosio, ne znam koji bog. Digli se u pol 5 ujutro. Odspavao cijeli dan jedva 2h sveukupno. Sad place jer je premoren, ali se ne da. Po noci se budi od nogica koje rade. Sad ih trlja onako jednu uz drugu jako brzo. I to ga razbudi. Ne mogu ga onda umirit nego se od tog "vjezbanja" probudi i razbudi i odmah krene dreka. Nije nam nikad po noci deracinu priustio. Vise kenjka i tako, ali sad je ludilo. Jedva ga smirimo, ali nakon toga ne spavamo nego svakih pola sata opet noge i deracina. A ja sam njorgala kad je bacao noge u zrak i pricao po sat ipo svaku noc... Eto. To su bili dani... 🤦🏻‍♀️
    Kao da ne moze smiriti taj nagon u nogicama. Ne znam vise jel to tako ok ili? 

krino
    03. Studeni 2019. 18:48

Nema nikoga danas nigdje. Jel svi lajemo na jugo ili opet samo ja?

03. Studeni 2019. 19:44

Hej Krino. Izgleda da smo danas svi u skitnji.
    Jesi ga probala staviti u vreću za spavanje? Mi nemamo takvu situaciju, ali ne znam, možda bi ta vreća malo sputavala u bacanju nogu.

Nikolina95
    03. Studeni 2019. 20:12

krino

Cure, jel ima koja ovakvu situaciju? Mi fanas samo kricimo i deremo se. Samo bi se nosio, ne znam koji bog. Digli se u pol 5 ujutro. Odspavao cijeli dan jedva 2h sveukupno. Sad place jer je premoren, ali se ne da. Po noci se budi od nogica koje rade. Sad ih trlja onako jednu uz drugu jako brzo. I to ga razbudi. Ne mogu ga onda umirit nego se od tog "vjezbanja" probudi i razbudi i odmah krene dreka. Nije nam nikad po noci deracinu priustio. Vise kenjka i tako, ali sad je ludilo. Jedva ga smirimo, ali nakon toga ne spavamo nego svakih pola sata opet noge i deracina. A ja sam njorgala kad je bacao noge u zrak i pricao po sat ipo svaku noc… Eto. To su bili dani… 🤦🏻‍♀️
    Kao da ne moze smiriti taj nagon u nogicama. Ne znam vise jel to tako ok ili?

Da ja malo uletim 😄 moj isto to radi, "trlja nogama" ali preko dana hehe valjda je skuzio da moze s nogama nešto 🤷‍♂️ i nocas se budio svakih pola sata,nije odspavo u komadu ni dva sata, nadam se da ce ova noc bit bolja 😄

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

krino
    03. Studeni 2019. 20:13

shell

Hej Krino. Izgleda da smo danas svi u skitnji.
    Jesi ga probala staviti u vreću za spavanje? Mi nemamo takvu situaciju, ali ne znam, možda bi ta vreća malo sputavala u bacanju nogu.

Ma sad ih vise toliko ni ne baca nego ih bas trlja onako kod stopala jednu uz drugu. A ni vreca ga ne sputava u nicemu. I normalno kad je tako aktovan, presvlacila sam ga svaki put kad se probudio jer je bio zapisan. I pampers gace su nam pustile. Cak nije puna pelena nego od mrdanja se sve pomakne... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.