Ja koristim Osanit kuglice, kupljene u Njemačkoj, kažu svi da ovdje nema. Jako su sitne, sad koliko ih točno ima ne znam, uglavnom dosta ih je. Stavljam 6 ispod jezika, mogu se davati čini mi se 5 puta dnevno, ali ja sam joj do sada dala samo par puta.
Mi smo joj baš danas kupili jaknicu i skafander. Jaknica mi je zgodna za situacije od kuće do auta, a skafander za duže boravke vani. Mi još koristimo košaru i jaje, ovisi o situaciji. Mislim da ću kada dođe vrijeme da može sjediti, preći odmah na kišobran kolica, tamo da sportski dio vjerovatno neću ni koristiti.
Neno, nisi jedina 😁🙋
Ja isto imam iz Njemacke neke DHU. Ful sitne, pise 10g kuglica. Cini mi se da ih ima par stotina u toj maloj staklenci. Ja svom dajem 5-6 kako kada. Isto samo kad vidim da nista drugo ne djeluje. A nekad mi ni to ne djeluje. A kad djeluje, to za par minuta vidis. Super su. Imam i belladonna koje se koriste kod temperature, prehlade, uho-grlobolje, arniku za ozljede i neke protiv uboda insekata. Arniku ja sad trosim da mi se otkoci vrat i mogu reci u 2 dana sam ko nova. Al ja ih uzmem 10ak. I potencija je C30.
Moju izgleda baš napali zubići. Pola donje čeljusti joj se bijeli. Gladna, stavim ju na sisu, a ono dreka ko da ju sto vragova goni. Dala joj homeopatske kuglice i namazala anaftinom i onda se fino najela.
Hahahhahaaa i ja dajem homeoptske kuglice kamilice. Koliko joj ti das?
Dajem joj po 6, po potrebi, kad se dogodi ovakva situacija.
Jel ti ide sportski dio u nulti položaj?
Ide skroz dolje.
Kad je budan podignem mu malo. Kad spava, spustim. I spava ko top u tim kolicima. Inace sf. Predosadno mu je buljit u onu kosaru
2.put ga preslvacim. Budi se, njorga, probila pelena koja i nije prepuna nego se rita. Noge trlja jednu o drugu i zivcano trpa sake u usta. Uspavali ga iz 4.puta poslije 21h. A ja se poveselila da smo poceli spavat 😖
2.put ga preslvacim. Budi se, njorga, probila pelena koja i nije prepuna nego se rita. Noge trlja jednu o drugu i zivcano trpa sake u usta. Uspavali ga iz 4.puta poslije 21h. A ja se poveselila da smo poceli spavat 😖
Mislim da cu prestat bit dosadna sa svojim sagama o nespavanju 🤣 Nema smisla. Resetirao se u zadnjih 3 dana i sad mozeno sve ispocetka. Jedino mi je krivo sto jedva gleda, a ne moze spavati jer pocne kricat pa smo se digli ii sad je u baby gymu. Oci snene, a opet je od pola 5 budan i lamace i place i trpa te sake u usta, zagrcne se od sline i zapisa se od tolikog ritanja. Ni pampers gace ne pomazu. Mislim da sam sve jednodjelne pidjamice potrosila u zadnjih 2 dana...
Bas ne moze imati motoricki razvoj usred dana, recimo. Mora biti noc 🤦🏻♀️
Mi ako srcani nismo dobili sinoc.. dali joj adaptirano kad se probudila oko 8, 9, istu kolicinu kao i mojeg, pojela normalno, stavili je u krevetic da spava i cujemo meskolji se, pocela cudno, zaglusujuce plakat i skuzim da skoro pa ne moze disat. Muz je digne i krene jos gore, ostala je bila na momente bez zraka, noge su nam se odsjekle. Okrenuli je da kao gleda prema dolje i onda je izbacila sve iz sebe, dusu je jadna izrigala. Izlazilo i kroz usta i kroz nos. Pa smo joj iz nosa izvlacili aspiratorom jer je pocela hroptat i tako..hvala bogu sve je ok, nakon toga je samo malo pojela mog mlijeka i zaspala, poslije sve normala. Je li joj naskodilo adaptirano kao takvo, kolicina ili sta vec, tko ce ga znat. Jos jedna situacija koja je zapravo u potpunosti normalna, ali nama se dogodila prvi put pa nam je zato bio toliki sok. A sto nas jos sve ceka.. glava me boli za poludit, valjda od tog stresa sinoc i ove nagle promjene opet, izaci cemo uskoro van pa se nadam da ce to pomoc😊
Mengu ni ja jos uvijek nisam dobila i bas mi je dobro bez nje zasad😁😁😁
Mi smo izvadili sportski dio, trebam ga oprat i onda ga montiramo, vjerujem da ce joj u njemu bit puno bolje jer mislim da joj je predosadno u kosari vise
Mino mislim da ti se mala prežderala i onda je to bila jedina opcija da izbaci van. Meni je to moja napravila s 3 tjedna - izgledalo je ko da na uši izlazi. Kad se nacicavala do besvijesti.
Danas se opet probudila propišana, budem večeras stavila zeleni pampers, sinoć sam zaboravila.
Još uvijek pijuckam kavu, GS se igra s djecom 😂
Ručak - izvadili punjenu papriku iz zamrzivača i pire napravit i super, više vremena za nas.
Krino ja ti se divim da po onoj kišurini izlaziš van u šetnju.
Mi ako srcani nismo dobili sinoc.. dali joj adaptirano kad se probudila oko 8, 9, istu kolicinu kao i mojeg, pojela normalno, stavili je u krevetic da spava i cujemo meskolji se, pocela cudno, zaglusujuce plakat i skuzim da skoro pa ne moze disat. Muz je digne i krene jos gore, ostala je bila na momente bez zraka, noge su nam se odsjekle. Okrenuli je da kao gleda prema dolje i onda je izbacila sve iz sebe, dusu je jadna izrigala. Izlazilo i kroz usta i kroz nos. Pa smo joj iz nosa izvlacili aspiratorom jer je pocela hroptat i tako..hvala bogu sve je ok, nakon toga je samo malo pojela mog mlijeka i zaspala, poslije sve normala. Je li joj naskodilo adaptirano kao takvo, kolicina ili sta vec, tko ce ga znat. Jos jedna situacija koja je zapravo u potpunosti normalna, ali nama se dogodila prvi put pa nam je zato bio toliki sok. A sto nas jos sve ceka.. glava me boli za poludit, valjda od tog stresa sinoc i ove nagle promjene opet, izaci cemo uskoro van pa se nadam da ce to pomoc😊
Mengu ni ja jos uvijek nisam dobila i bas mi je dobro bez nje zasad😁😁😁
Mi smo izvadili sportski dio, trebam ga oprat i onda ga montiramo, vjerujem da ce joj u njemu bit puno bolje jer mislim da joj je predosadno u kosari vise
super ste odreagirali. eto nikad se ne zna sto ae može dogoditi. bravo!
Mame trebam vas savjet... planiramo uzeti njihaljku, a dvoumim se izmedu dvije. Camova mi se vise svida jer ima te opcije ljuljanja, njihanja, zvukova, ali mi se ne svida sto ide do 9 kg (sad smo na oko 6500), pa vjerujem da ce je brzo prerasti, ali opet, mozda poslije ne bude htio u njihaljku, ne znam.
https://www.magicbaby.hr/cam-njihaljka-gironanna-evo-col-219.html
A druga opcija je babybjorn, uz nju bih onda uzela i onaj nastavak s igrackicama, citala sam sve najbolje o njoj, no nekako mi se cini prejednostavna 🤔
Koja su vasa iskustva, savjeti koju uzeti?
https://www.babycenter.hr/babybjorn-ljuljacka-bouncer-balance-soft-beigegrey-cotton-jersey-005083-482423.html
Ovu drugu i pogledaj malo po njuškalu šta se nudi. Mislim da je te bebace stvari nekad bolje uzeti polovno. Oni to ne stignu uništiti, brzo prerastu pa onda bolje ne utuci puno para, radije ostatak love staviš bebi u štednju.
Sortiraj odgovore
Najstariji