Moja curica je vise u muskoj robici nego u zenskoj jer mi je ljepsa i ne volim te roze boje, haljinice i gluposti... Mi smo vise sportski tipovi... I da, slazem se da bas fali neutralnih boja, a ne da je sve podijeljeno na musko i zensko...
Nemamo ni mi neki ritam preko dana, ali zaspi otprilike u isto vrijeme navecer i u slicno vrijeme se budi ujutro... Po noci jede svaka 3h, a preko dana nema pravila ni za hranjenje ni za spavanje...
Vidim ja da imam super ideje da zahebem sistem, ali na kraju uvijek bude kako mali sef kaze. A on ne voli ritam nego kako mu se hoce 🤣 Ja mom kupim sto mi se svidja. Pretezno trenirkice i kombinezoni. Slatka mi je ta mala robica, ali dobili smo 2 kosulje...to mu smeta jer se izvlaci iz gaca. Jaknice... Rijeci u suvisne. Radije flafi kombinezon obucem da je skroz ususkan. Sve je to slatko, ali nema potrebe. Jedino carape stalbo kupujem jer uvijek dodjemo izvana bez jedne. A kao pazim... I da, dobili smo hrpu robice na poklon. Sve od 74 do broja 80/86 tako da kupujem samo pidjamice i carape. Sve ostalo ima. Naraso je puno, oboje smo visoki pa vec sad mu oblacim 74 i malo podfrknem. Tako da... Sto manje na robu trosit. Kad dodju cipele na red to ce biti bankrot
Znaš koliko je tenisica sin skurio al doslovno. Na onoj guralici i biciklu bez pedala, dok se nije naučio kočio je nogama na način da okrene nogu i koči prstima i tak spali i ostruže prednji dio tenisice. Ima u mulleru kupit štitnike za tenisice, ko kapa se stavi na tenisicu. Dok sam saznala za to već je 4 para tenisica poderao.
I da kad smo kod cipela, stvarno mislim da smo svi ko stonoge. Muž mi ima više pari od mene, što cipela što tenisica. Malom te niske tenisice, te visoke, te vuče, gležnjače, za kišu gumene čizme, papuče. Na kupi se toga a ja još uvijek mislim da racionalno kupujem.
I da u zadnje vrijeme tu obuču preko sport directa uzimamo, pa si to pogledajte. Sve je upola jeftinije ako ne i više, nego kod nas.
Podsjetnik za mene: nikad ne čitaj post ponovno 😂😂
🤣🤣🤣 ma nije strasno, ja ne koristim velika slova, a o pravopisu da ne pričam. bitno da se razumijemo. ovo za štitnike je jako korisna info, hvala!
ja sam i za curu dobila puno robe tako da je tu bilo svega, al već sad s tri godine izmišlja, a ja ocima kolutam 🥴😩
a za dečka je sve plavo sivo i eventualno žuto,strasno, čini mi se da je svaki dan u istom 🤣🤣
bas i ne mogu puno toga obuci od seke jer je dosta toga na leptirice, cvijetice i masnice. par bijelih i žutih bodija, koji na medu i neku kućicu, al sva sreca šogorica rodila i sve sam joj proslijedila. ona presretna jer njene cure su već veće pa i nema bas puno toga od njih. mislila je i da neće vise djece imati, ali eto iznenadila ih i četvrta cura 😁😁
ovu noć je katastrofa spavao, opet se probudio 1000 puta. a bas se čudim, ne znam sto mu je i toliko je aktivan preko dana. vrti se, završi na parketu jer se kotrlja, pokušava sjediti a ja mu nedam. seka mu nije bila ni u pola toliko aktivna kao on. mislim da sam najebala 🥴
M9j se prvi put u 1:45. Onda je do 3 pricao. Mi se razbudili, on zaspao. Onda od 4 svakih 45min dizanje i sssssss... Ubi me nespavanje. Jedan dan odmora i podrobljena sam ispocetka
Jutro!🙋
Četvrta cura! Četvrto bilo šta, sva im čast!
Ja često naručujem preko sport directa i super su mi njihove stvari. Ma što se dječje odjeće tiče, taman kad pomisliš da imaš svega i da im ništa trenutno ne treba, oni sutradan prerastu🙈 mi smo trenutno na 62/68, ovisi iz koje trgovine.
Šta im najbolje oblačiti zimi takvim malima kad se izlazi iz kuće? Jakne mi djeluju nepraktično.
I koliko je stupnjeva kod vas u kući noću? Koristite li ovlaživače?
Jutro djevojke!☺
Evo ja se javljam iz auta, krenuli smo prema jugu, napokooon😍
Netko je apominjao interliber i da se tamo zna naci dosta toga za klince, jel imate neku slikovnicu ili knjigu da preporucate sto za malenu, sto mozda za nas kao roditelje? I gdje ima za kupit onih malih kao slikovnica sto mogu i u kadu s njima dok se kupaju a da ne kostaju kao suho zlato?
Sto se seksa tice, moj je isfrustriran uzasno iako se trudim da ne zanemarim to skroz (a i on mi ne da da zaboravim🤣) pa je kod nas jednom, dvaput tjedno, ostatak vremena ga rijesim na dobre stare nacine 😁
Jos uvijek me boli od reza tokom seksa pa iskreno uopce ni nemam volju za tim🙄
Malena se i nocas probudila 4 puta, od toga 3 puta jela. Blazeni bili dani kad bi zaspala oko 19, probudila se u 4, odmah nastavila spavat i onda budenje opet oko 7😆
Ona s eokrece s leda na trbuh, ali jos uvijek ne obrnuto. I da, jos nije "skuzila" svoje noge. Hvala se za koljena i promatra cak se i dize tako, ali stopala jos ne kuzi, kamoli da se s njima igra. Ne znam je li trebala vec do sad ili..?
Zadnja 3 dana je jako puno jela pa nisam mogla dovoljno izdojit i onda sam izvadila iz ledenice, ali to toliko smrdi kad se zgrije da sam nocas zamalo povratila. Citala sam da je to normalno i da mlijeku nista ne fali, pogotovo ako beba ne odbija, ali ipak me brine je li joj ok to davat. Ima li koja od vas s tim iskustva? Imam hrpu zaledenog mlijeka, necu ga valjda trebat bacit..😣
Sortiraj odgovore
Najstariji