I ja imam bezkontaktni i super mi je za po noći. Mjeri mi točno, uzela s alija.
Kosa - pomaže mi tinktura od koprive, imam puno mlade kose. Zadovoljna sam jako i u kratkom roku vidim poboljšanje. I da koristim i fitoval šampon i losion koji kao smanjuje opadanje mlade kose
Jesmo li svi shvatili sto je pisac htio reci?🤣
Aha, 😂😂😂 kad pogledam što ja natipkam, smrači mi se momentalno😲
Jesmo li svi shvatili sto je pisac htio reci?🤣
Aha, 😂😂😂 kad pogledam što ja natipkam, smrači mi se momentalno😲
Ja nit ne zelim citat ponovno sto sam napisala jer se krenem sramit i bedirat 😂😂.
Mame, idete li van s bebama kad je ovako suncano, ali lagano puse? Toplo je vani i bas mami, ali taj vjetar me bas nervira.. nekako mislim da je zasticena u kosari i prekrijem tetrom… Svaki dan je bar malo vjetrovit, a opet mislim da je bolje malo izac na svjezi zrak nego biti stalno u kuci…
Stavim joj laganu kapicu, zamotam lijepo u dekicu (a nekad ju jos i s debelom dekicom pokrijem kad je hladnije) i idemo. Bitno da im je toplo i da su usi zasticene.
Moj ima kratki body, duge hlace i majicu, vez kape i sa carapama… Nije mu nis, ali slusam stalno fa mu bar kapu stavim. A on ne voli. A meni vruce pa si kislim, sta ce mu. U kosari je zasticen, u nosiljci jos vise. Nije da ga drzimo na vjetrometini
tako i ja oblačim, bez kape naravno, nikad nije htio. ja nikad nisam protjerivala s oblačenjem djece jer ne želim da budu preosjetljivi. kad ih mame previše obuku onda se uznoje pa ih onda idu vaditi iz kolica pa ih tek takve mokre propuse i eto ti bolesti. ja danas još van nisam izašla jer matija već drugi put spava i to onako duuugo. taman sam skuhala i najela se i mislim sad ću kad on neće, zaspao još doma. nadam se da će se ubrzo probuditi jer moramo po seku u vrtić
Kako primijetite da im je zima? Ja je pipnem iza na vratu i uvijek je topla, a ne pretjerujem s oblačenjem, u stanu nam je toplo,pogotovo ovih dana.
Ako je iza vrata toplo onda bi joj trebalo biti toplo. Ja svoju isto tako provjeravam kad primjetim da su joj ruke hladne, ako osjecam joj je i tijelo hladnije onda ju utoplim, ako ne onda joj samo rukice grijem ili napravim koju vjezbicu s njom i brzo joj se opet ugriju.
265 puta se probudila, cvili u snu i rotira se ko na ringišpilu i onda mi ju je lakše umiriti kad ju prikačim na sisu. Već je danima tako, valjda će brzo proći...
Ima li koja mama da joj uskoro istice porodiljni?
Naime nemi na papiru pise da istice 25.11. a tamo su mi rekli da dodem kad djete napuni 5 mjeseci. Znaci djete po tom datumu ce imati 4 mjeseca. Neznam sad jel da cekam da djete napuni 5mj. Ili da odem po tom datumi na papiru?
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ima li koja mama da joj uskoro istice porodiljni?
Naime nemi na papiru pise da istice 25.11. a tamo su mi rekli da dodem kad djete napuni 5 mjeseci. Znaci djete po tom datumu ce imati 4 mjeseca. Neznam sad jel da cekam da djete napuni 5mj. Ili da odem po tom datumi na papiru?
Meni istice za par dana. Ja cu ici sada. Moj taman puni 4mj
Nama je stari otisao na put i dosla je baka. S O S. Ja sam se naspavala, jela sam 3x dnevno, a on je kricao u kolicima, kricao van kolica, cijeli dan je kricao, a baka nije dala da smo u nosiljci. Ledja i kuk me rasturaju. Samo kolica. I bome, do navecer je i odspavao popodne 1,5h sto nije tjednima (u krevetu) i bio u setnji kolicima dobar ko buba. Dogli se nocas oko 3 pojest, zaspao nazad odmah. Poceo mrdat pred jutro svakih pola sata, na kraju se baka digla i uzela ga, a ja sam se naspavala. Zamislite, naspavala! On je do sada isto skoro sat vremena spavao. Baka nas je spasila. Ja sam sva ispijena od nespavanja. Smrsavila sam jos vise. Ovak sam u srednjoj izgledala i onda je baka, u maniri vojka v rekla: ne moze! Eto. Kao neka totalno nesposobna mulica. Ali spasila nas je.
Inace, toliko sve lize da se osuo po bradi. Lize i cucla prste, sve je u ustima sto dodje pod ruku, ko bernardinac slini... Idemo pedijatru za 2 dana da vidim koliko kila ima i koliki je.
Kako ste mame?
Vani s oboje, on vozi bicikl a ona spava u kolicima. Krino drago mi što si odmorila😊 bravoooo za baku
Ja uvijek stignem jest, jer da ne jedem svi bi ispizdili samnom od nervoze.😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji