Živjele bake!!! E, nema šanse da ja ne jedem. Makar s njom u jednoj ruci, pa da se lijepo dere, uvijek stignem jesti 😝. Još i nisam toliko debeljuškasta koliko bi mogla biti 😂😂😂. Pojedem tri doručka, dva rucka i dvije vecere, sramota me al sta ces....
Sad sam citala da nam se sat pomice sad sa vikend, kao duze cemo spavati hahahaha vec se vidim u 3 kako kuham kavu 😂😂😂, tko nam se pridruzuje?! Sve ste dobrodosle
Moja nesto jucer i danas samo cmizdri na sisi. Te bi jela, te ne bi, pa pusti sisu i ne moze ju opet uhvatiti, ili jos bolje kad bi sisu a zatvorena usta 😒, pa bi drugu sisu, pa se prenajela.. sve popraceno uz viku. 😥 nadam se da ce ju uskoro proc.
Krino, bravo za baku. Imaju one tu neku smirenost (jer nisu s klincima non stop pa ih nisu jos stigli izmorit 😂).
Ivonne, zvuci ko da su oboje bolje 😊.
Ja isto ne mogu bez jela, poludila bi. A kile se opet skupljaju i bas sam si nekako debela (imam salo oko trbuha i iznad bokova, a ni bedra nisu bas nesto slank)🙈 nemam nist za obuc od gornjih dijelova, a ne bi sad kupovala citavu novu garderobu. Htjela bi malo na dijetu a bojim se zbog dojenja.
Jutro, cure!
Bravo za baku i jupi za naspavanu mamu! 😊
I moja cura je nervozna nešto jučer i danas, jede svako malo ali kratko, začas se naljuti, a neće ni da spava po danu baš, jedva učvrsti, izbaci sisu i probudi se...😒
Ni gym nije zanimljiv kao inače pa je ugl na rukama, ne znam kako ću ručak danas složiti. I kad smo kod toga, što kuhate kad ste s bebama? Ja nekako stalno pašte i druge ugljikohidrate, ne stignem baš drugo, kad sam spora, daleko sam od žene majke kraljice 🙈
I ja se bojim promjene sata, jedva i ovako izdrži iza 19h, sad će u 18h ići spavati, a onda buđenje u 4,užas 🥴
Što se tiče kuhanja, pun pogodak su nam razna variva (kupus, krumpir, mrkva ili kelj, krumpir, mrkva pa poriluk i tako) u kombinaciji sa mesom na naglo )bilo koje) ili jajima
A hrana, stalno bi jela, pogotovo slatko, sinoć nismo ništa slatko imali, ali iskopala sam čokoladu za kuhanje pa sam to jela 😅 ali vjerujem da dojenje topi kile, jer sam otkad sam rodila na tih 5-7kg viška od prije trudnoće, a stalno jedem i ne krećem se baš, osim šetnji jednom do dva put dnevno, a sumnjam da je to dosta da potrošim količine hrane koje jedem 🙈
Meni sve ide u guzu, bedra i u facu, glupi podbradak, koji ja uopće ne vidim kad se pogledam u ogledalo, nego najčešće na slikama. Kaže muž da na slici s poroda izgledam ko mama od Honey Boo, a najgore od svega je što je u pravu 😭😭🤣🤣
Da se ispravim, mama od Honey Boo Boo i to verzija iz South Parka 🙈🙈
Ostavim je na leđima nađem na trbuhu i tako par puta ali uvijek na istu stranu. Odvalila je sat i po u kolicima spavajući, možda bi i više da braco nije poludio
Ivonne, kod tebe nikad dosadno 😌.... moja se okretala sa trbuha na leđa prije dva mjeseca jedno tjedan, dva. Od tada ništa. Neće. Ni sa trbuha na leđa ni obrnuto. Sve stavljam kraj nje mamce/igracke da se njima okrene. Nece. Na podu je 3-4 puta po 15 min cca. Ljeniguz. Smije se, zvace ruku ili podlogu i to je to 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji