Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    22. Listopad 2019. 17:49

Za decke nigdje nema toliko izbora kao za cure. A za cure ima robice koju bih ja nosila 🤣
    Kako se zajebe zimsko racunanje vremena? Ja dam mislila svaki fan po 10min kasnije davat klopu i stavljat ga da spava, ali ne znam koliko to ima smisla... Jos uvijek se trudim neki trening nabacit. Ne mogu vjerovat da i sa 4mj nemamo nekakvu rutinu. Imamo samo kod jedenja, ali ostalo, ubi boze. To se ne spava, po noci se digne u rasponu od 1-5. Nema pravila. A nemos ga ni istrenirat ne znam kako jer kad mu se spava, zaspi i mos mu radit sto hoces. A kad mu se ne spava, isto se mos slikat. Najgore mi je kad premoren bude jer ne spava pa i po noci lose spava. Kad mi je po danu spavao, po noci bi puno bolje i duze spavao. Zacarani krug. Mame s bebama od 3,4,5mj, jel imate kakvu rutinu ali da pali? 

22. Listopad 2019. 18:01

Taman pomislim da smo stekli neku rutinu, pomislim kako bi mogla imat petero ovakve djece, i onda se dogode 2-3 dana teškog kaosa 🙂 rekla bih da na njih puno toga utječe, npr kako im je protekao dan, što su doživjeli. Isto kao ti sam primjetila da noću puno bolje spava ako je i preko dana dobro spavala

nena1986
    22. Listopad 2019. 18:17

krino

Za decke nigdje nema toliko izbora kao za cure. A za cure ima robice koju bih ja nosila 🤣
    Kako se zajebe zimsko racunanje vremena? Ja dam mislila svaki fan po 10min kasnije davat klopu i stavljat ga da spava, ali ne znam koliko to ima smisla… Jos uvijek se trudim neki trening nabacit. Ne mogu vjerovat da i sa 4mj nemamo nekakvu rutinu. Imamo samo kod jedenja, ali ostalo, ubi boze. To se ne spava, po noci se digne u rasponu od 1-5. Nema pravila. A nemos ga ni istrenirat ne znam kako jer kad mu se spava, zaspi i mos mu radit sto hoces. A kad mu se ne spava, isto se mos slikat. Najgore mi je kad premoren bude jer ne spava pa i po noci lose spava. Kad mi je po danu spavao, po noci bi puno bolje i duze spavao. Zacarani krug. Mame s bebama od 3,4,5mj, jel imate kakvu rutinu ali da pali?

Hahahaha ja nisam tip za to. Uspostavljanje rutine i to 😝. Ponekad me opali nesto pa idem guglat rutina bebe sa tri mjeseca itd, na engleskom na you tube-u. Tim amerikankama sva djeca spavaju kako one kazu, to sve ima raspored od-do... uglavnom, zbediram se, bacim mobitel na pod, odem pojest nesto slatko pa me prođe volja za uspostavljanjem rutine. 😝😝😝 Jedino sto je nama ustaljeno je kupanje navecer svaki drugi dan između 19 i 20 😂😂😂

nena1986
    22. Listopad 2019. 18:22

Robica za curice, hm i ja sam razmišljala kao Krino... ali, to je sve tako načičkano, našljokano, šareno da te glava zaboli. Ne možeš naći za curicu normalne robe. Ok ako kupis komplet necega ali ako kupujes ono tipa dvoje troje hlacica, i majica da ti sve pase na sve, to mozes zaboravit ili ti bude ko mala seljakuša, cvjetići gore, mašnice dole. Strašno. Na kraju joj kupim muško 😂. Mislim volim ja i rozo i boje i svašta ali za kombiniranje je koma. Cirkus živi 

krino
    22. Listopad 2019. 18:36

Ajme hvala bogu...ja sam mislil da sam totalni krele kad ne mogu uspostavit nekakav ritam. Zbediram se kad drugima djeca spavaju cijelu noc. I manja djeca. Kao, to se nauci. Hmmm🤔🤔🤔 Ne znam bas.
    Ja se jedino trudim da preko dana uvijek popodne jede u isto vrijeme i oko 20 ide spavat. Ali to on jedva izdura do 20. To ne namecem. Ali preko dana nikak. Svaki dan prica za sebe

• Ivonne
    22. Listopad 2019. 19:22

Uspostavit će se rutina bez brige još su mali. Oni će to na kraju sami složit. Zadnji tjedan dana kupanje znam preskočiti jer urla, pomakla je spavanje i jedva do 19 izdura.
    Pomicanje sata ih sjebe,  bar je starijeg i to si krino napisala tako su mnoge pokušale sjebat sat. Do 15 min pomicanja bilo čega toleriraju bebe više od toga ih zna jako sjebat- to kod ovih koji imaju rutinu.
    Imam susjedu amerikanku, oni vam to sve po knjigama. Kako piše u knjizi tako ona mora napraviti makar dijete urla i onda poslože dijete. 
    Odjeća za curice, uff. Tajica par ima ne oblačim joj više, predebela je. Kupila sam par hlacica u pepcu i ima bracinih tako da gore mogu svašta  

nena1986
    22. Listopad 2019. 19:43

Ivonne

Uspostavit će se rutina bez brige još su mali. Oni će to na kraju sami složit. Zadnji tjedan dana kupanje znam preskočiti jer urla, pomakla je spavanje i jedva do 19 izdura.
    Pomicanje sata ih sjebe, bar je starijeg i to si krino napisala tako su mnoge pokušale sjebat sat. Do 15 min pomicanja bilo čega toleriraju bebe više od toga ih zna jako sjebat- to kod ovih koji imaju rutinu.
    Imam susjedu amerikanku, oni vam to sve po knjigama. Kako piše u knjizi tako ona mora napraviti makar dijete urla i onda poslože dijete.
    Odjeća za curice, uff. Tajica par ima ne oblačim joj više, predebela je. Kupila sam par hlacica u pepcu i ima bracinih tako da gore mogu svašta

Ma ti ameri su drama živa, to kod nas samo anarhija 😝

CiniMINIS
    22. Listopad 2019. 20:41

Mi jedino imamo neki okvirni ritam hranjenja, al ak je mala gladna dva sata ranije onda ju nahranim ranije i dalje ritam ravnamo po tome. 
    Sto se odjece tice, meni uzasno ide na zivce to plavo za decke/pink za cure. Kuzim spiku iz perspektive marketigasa (vise prodas ako je samo za jedan spol), al mi je uzasno zao sto nema vise odjece za svu djecu kako je prije bilo- zuto, zeleno, crveno, plavo, kockice, loptice, zivotinjice itd. Ide mi i na zivce pretjerivanje u svemu, ajd da curica ima jednu haljinicu od tila i s sljokicama za neke posebne prilike ili za igru, a ne da svakodnevno hoda tako naperlitana. I kosa mi se dize kad mi neko kaze da imam princezu 😖

krino
    22. Listopad 2019. 20:57

CiniMINIS

Mi jedino imamo neki okvirni ritam hranjenja, al ak je mala gladna dva sata ranije onda ju nahranim ranije i dalje ritam ravnamo po tome.
    Sto se odjece tice, meni uzasno ide na zivce to plavo za decke/pink za cure. Kuzim spiku iz perspektive marketigasa (vise prodas ako je samo za jedan spol), al mi je uzasno zao sto nema vise odjece za svu djecu kako je prije bilo- zuto, zeleno, crveno, plavo, kockice, loptice, zivotinjice itd. Ide mi i na zivce pretjerivanje u svemu, ajd da curica ima jednu haljinicu od tila i s sljokicama za neke posebne prilike ili za igru, a ne da svakodnevno hoda tako naperlitana. I kosa mi se dize kad mi neko kaze da imam princezu 😖

Moj ima zenske bodije dugih rukava i roze tetra pelene jer su mi ljepse i zivahnije. Onda svi kazu: curica je, jel? 😂😂

krino
    22. Listopad 2019. 21:01

Ivonne

Pomicanje sata ih sjebe, bar je starijeg i to si krino napisala tako su mnoge pokušale sjebat sat. Do 15 min pomicanja bilo čega toleriraju bebe više od toga ih zna jako sjebat- to kod ovih koji imaju rutinu.

Sve ce se uspostaviti. On ce i pocet spavati. Sve ja to znam. The only questin we muat ask ourselves is WHEN??? Sta kazes na moju ideju? I tom 10min pomicanju? Bas je danas krepan i zaspao od pola 8 🤣🤣 Joooj mene... Bilo je jedno vrijeme kad sam mislila da kuzim nesto. Onda je doslo zadnjih mjesec dana i sad ne znam vise ni uspavat dijete. Zato jer ga stalno nosim. Sad on mene trenira, a ja se opet ucim. Vise sam kuzila dok sam dosla iz bolnice. Sada, sto vise ramisljam, to sam manje ucinkovita 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.