Mislim da je pod normalno da jedna sisa ima bolju protočnost i više mlijeka od druge. To sam nešt kod roda čitala.
Ok. Nakon 3 dana "preodgoja" i deracine da ne ide u nosiljku, zaspao u 5 popodne. Jos uvijek spava. Ko top. Ovo je prvi put u 5 tj da je zaspao i da sam ga ja uspjela uspavati, a da nije na 15min. I sad ga necu budit, a sve se bojim do kad misli i kakva ce nam.biti noc... A sat se jos nije promijenio... Majko mila. Satrana sam. Jos sam smrsavila. Mama mi svaki dan dodje i donese dorucak, skuha rucak i samo sto mi zlicu ne stavlja u usta da jedem. Kaze, neka krici. Nema suza, samo deracina. Jesam li napisala da me strah sto cemo nocas?
Ok. Nakon 3 dana "preodgoja" i deracine da ne ide u nosiljku, zaspao u 5 popodne. Jos uvijek spava. Ko top. Ovo je prvi put u 5 tj da je zaspao i da sam ga ja uspjela uspavati, a da nije na 15min. I sad ga necu budit, a sve se bojim do kad misli i kakva ce nam.biti noc… A sat se jos nije promijenio… Majko mila. Satrana sam. Jos sam smrsavila. Mama mi svaki dan dodje i donese dorucak, skuha rucak i samo sto mi zlicu ne stavlja u usta da jedem. Kaze, neka krici. Nema suza, samo deracina. Jesam li napisala da me strah sto cemo nocas?
Tako sam se i ja bojala pa je zaspala u normalno doba. Očito mu treba. Tak sam se ja vodila nisam ju budila.
E da je meni usta zatvorit😂😂 ja jedem i oboje ih pustim da se deru, #nemajka 😂😂
Ja jedva cekam da postanem "nemajka". Sta ce mu i satrana, isfrustrirana majka? Mama me spasava. Kaze, bas sam se pitala dokle ces izdurat. Sve mislis da moras, a ne moras. Sto vise titras, to gore. Sit, cist, suh, voljen, mazen i pazen. Sta vise treba? Pa nek krici kad mu se hoce. I eto nas tu di jesmo. A ja kao glupi ameri, sve by the book. Pa vjezbaj s njim, pa zabavi ga ovako pa onako... Rookie mistakes. Nadam se da ce nocas spavati. Kad god da se probudi
Krino, vjerovatno nadoknađuje.
Evo nešto da se malo nasmijemo, valjda sam uspjela uploadad.
https://streamable.com/zpqxz
Krino, vjerovatno nadoknađuje.
Evo nešto da se malo nasmijemo, valjda sam uspjela uploadad.
https://streamable.com/zpqxz
Vidjeh tu foru😂😂ima i sa pivom
Probudio se u 19:45. Ak nista, valjda cemo do polnoci lec... To ne znaci da ce noc biti mirna, ali bar nismo u 2 ujutro naspavani ko ptice 😂😂 Toliko je strgan da mi se cak cini da ce zaspat. Pojeo, presvukli mu nocnu pelenu, obukli vrecu pa cemo vidit...
Moj spava u bodiju dugih rukava i vreci. Ali debeloj vreci jer se inace stalno dizem da ga pokrivam. I okrenula sam kindac da ga ne vidim. Nije vise onako paralelno s nasim krevetom. Jos mu dam koji tj., a onda ce stvarno dobiti izgon iz sobe ili cemo mi spavat na kaucu. Nemam veliki stan i on nema svoju sobu, a toliko glasno i nemirno spava da sam budna i kad ne treba.
Nego, mame, jel itko zna ako otac zeli koristiti roditeljski dopust, a majka iskoristi 12mj je li to moguce? Netko kaze ako se nakon 10mj vratis na posao da otac dobije 3mj, a netko kaze da nakon 12mj majke, otac ima pravo na jos 2mj (sveukupno 14mj)... Sve mi to prezbunjujuce
Sad ćeš popuniti papire kad mali napuni 5mjeseci tj ti si rekla ranije. Otac ima pravo koristiti 2 mjeseca roditeljskog dopusta. Znači ti možeš 12 pa on još 2 mjeseca ili ti njemu mozes uz njegovih 2 pokloniti još koji svoj mjesec. Ja sam s prvim mužu dala još 4 mjeseca i ostala su mi još 2 koje mogu iskoristit do djetetove mislim 8 godine života ili 7 nisam 100 % sigurna
Joj zene, evo ja se bas bediram. Zadnjih dana mala nasisavala i jucer/prekjucer nadoslo vise mlijeka i naravno ko uvijek kad ima vise mlijeka njoj se vise ne jede tolko nego onda smanji i moje sise jucer cijeli dan pune i tvrde (reko doci ce apetit i pojest ce pa se nisam izdajala). Kako se nisam izdajala naravno da se kolicina opet smanjila a ona danas opet trazi vise i do podne prakticki vec rijesila obe sise i sad navecer doslo do toga da nema dovoljno jer ih je ispraznila, a nije se stiglo stvoriti mlijeko. Place ona ko da ju koljemo na sisi pa sam ju dala muzu, izdojila jos 30ml i uzela iz skrinje izdojeno 50 i sad spava ko da smo ju batom po celu odalamili. Jel se to i vama dogada? Mene u takvim situacijama totalno pere strah da ostajem bez mlijeka, izgubim samopouzdanje i vec se vidim kak maloj dajem dohranu. Uskoro nas ceka skok od 3mj i vec se sad bojim kak ce to biti.
Ivonne, ti imas vec jedno uspjesno dojenje iza sebe, kako je to kad jedu rijede a vise, jel se uspije ta kolicina koja je njima potrebna stvoriti u tom periodu? Ja imam osjecaj kad ju ostavim po noci da spava da mi se onda stvara manje mlijeka nego kad se po noci cesce budim za dojenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji