Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    23. Listopad 2019. 13:44

Mislim da je pod normalno da jedna sisa ima bolju protočnost i više mlijeka od druge. To sam nešt kod roda čitala. 

krino
    23. Listopad 2019. 18:34

Ok. Nakon 3 dana "preodgoja" i deracine da ne ide u nosiljku, zaspao u 5 popodne. Jos uvijek spava. Ko top. Ovo je prvi put u 5 tj da je zaspao i da sam ga ja uspjela uspavati, a da nije na 15min. I sad ga necu budit, a sve se bojim do kad misli i kakva ce nam.biti noc... A sat se jos nije promijenio... Majko mila. Satrana sam. Jos sam smrsavila. Mama mi svaki dan dodje i donese dorucak, skuha rucak i samo sto mi zlicu ne stavlja u usta da jedem. Kaze, neka krici. Nema suza, samo deracina. Jesam li napisala da me strah sto cemo nocas?

• Ivonne
    23. Listopad 2019. 18:41

krino

Ok. Nakon 3 dana "preodgoja" i deracine da ne ide u nosiljku, zaspao u 5 popodne. Jos uvijek spava. Ko top. Ovo je prvi put u 5 tj da je zaspao i da sam ga ja uspjela uspavati, a da nije na 15min. I sad ga necu budit, a sve se bojim do kad misli i kakva ce nam.biti noc… A sat se jos nije promijenio… Majko mila. Satrana sam. Jos sam smrsavila. Mama mi svaki dan dodje i donese dorucak, skuha rucak i samo sto mi zlicu ne stavlja u usta da jedem. Kaze, neka krici. Nema suza, samo deracina. Jesam li napisala da me strah sto cemo nocas?

Tako sam se i ja bojala pa je zaspala u normalno doba. Očito mu treba. Tak sam se ja vodila  nisam ju budila.
    E da je meni usta zatvorit😂😂 ja jedem i oboje ih pustim da se deru,  #nemajka 😂😂

krino
    23. Listopad 2019. 18:49

Ja jedva cekam da postanem "nemajka". Sta ce mu i satrana, isfrustrirana majka? Mama me spasava. Kaze, bas sam se pitala dokle ces izdurat. Sve mislis da moras, a ne moras. Sto vise titras, to gore. Sit, cist, suh, voljen, mazen i pazen. Sta vise treba? Pa nek krici kad mu se hoce.  I eto nas tu di jesmo. A ja kao glupi ameri, sve by the book. Pa vjezbaj s njim, pa zabavi ga ovako pa onako... Rookie mistakes. Nadam se da ce nocas spavati. Kad god da se probudi

23. Listopad 2019. 19:23

Krino, vjerovatno nadoknađuje.
    Evo nešto da se malo nasmijemo, valjda sam uspjela uploadad.
    https://streamable.com/zpqxz

• Ivonne
    23. Listopad 2019. 19:57

shell

Krino, vjerovatno nadoknađuje.
    Evo nešto da se malo nasmijemo, valjda sam uspjela uploadad.
    https://streamable.com/zpqxz

Vidjeh tu foru😂😂ima i sa pivom

krino
    23. Listopad 2019. 20:34

Probudio se u 19:45. Ak nista, valjda cemo do polnoci lec... To ne znaci da ce noc biti mirna, ali bar nismo u 2 ujutro naspavani ko ptice 😂😂 Toliko je strgan da mi se cak cini da ce zaspat. Pojeo, presvukli mu nocnu pelenu, obukli vrecu pa cemo vidit...  
    Moj spava u bodiju dugih rukava i vreci. Ali debeloj vreci jer se inace stalno dizem da ga pokrivam. I okrenula sam kindac da ga ne vidim. Nije vise onako paralelno s nasim krevetom. Jos mu dam koji tj., a onda ce stvarno dobiti izgon iz sobe ili cemo mi spavat na kaucu. Nemam veliki stan i on nema svoju sobu, a toliko glasno i nemirno spava da sam budna i kad ne treba.

krino
    23. Listopad 2019. 20:46

Nego, mame, jel itko zna ako otac zeli koristiti roditeljski dopust, a majka iskoristi 12mj je li to moguce? Netko kaze ako se nakon 10mj vratis na posao da otac dobije 3mj, a netko kaze da nakon 12mj majke, otac ima pravo na jos 2mj (sveukupno 14mj)... Sve mi to prezbunjujuce

• Ivonne
    23. Listopad 2019. 21:13

Sad ćeš popuniti papire kad mali napuni 5mjeseci tj ti si rekla ranije. Otac ima pravo koristiti 2 mjeseca roditeljskog dopusta. Znači ti možeš 12 pa on još 2 mjeseca ili ti njemu mozes uz njegovih 2 pokloniti još koji svoj mjesec. Ja sam s prvim mužu dala još 4 mjeseca i ostala su mi još 2 koje mogu iskoristit do djetetove mislim 8 godine života ili 7 nisam 100 % sigurna 

CiniMINIS
    23. Listopad 2019. 22:02

Joj zene, evo ja se bas bediram. Zadnjih dana mala nasisavala i jucer/prekjucer nadoslo vise mlijeka i naravno ko uvijek kad ima vise mlijeka njoj se vise ne jede tolko nego onda smanji i moje sise jucer cijeli dan pune i tvrde (reko doci ce apetit i pojest ce pa se nisam izdajala). Kako se nisam izdajala naravno da se kolicina opet smanjila a ona danas opet trazi vise i do podne prakticki vec rijesila obe sise i sad navecer doslo do toga da nema dovoljno jer ih je ispraznila, a nije se stiglo stvoriti mlijeko. Place ona ko da ju koljemo na sisi pa sam ju dala muzu, izdojila jos 30ml i uzela iz skrinje izdojeno 50 i sad spava ko da smo ju batom po celu odalamili. Jel se to i vama dogada? Mene u takvim situacijama totalno pere strah da ostajem bez mlijeka, izgubim samopouzdanje i vec se vidim kak maloj dajem dohranu. Uskoro nas ceka skok od 3mj i vec se sad bojim kak ce to biti. 
    Ivonne, ti imas vec jedno uspjesno dojenje iza sebe, kako je to kad jedu rijede a vise, jel se uspije ta kolicina koja je njima potrebna stvoriti u tom periodu? Ja imam osjecaj kad ju ostavim po noci da spava da mi se onda stvara manje mlijeka nego kad se po noci cesce budim za dojenje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.