Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Listopad 2019. 13:05

Krino, super što si barem malo odmorila 🙂 drage bake 😊😊
    Ivonne, seka se oporavila?
    Moja već danima tako slabo jede. Ne znam do čega je. 2-3 minute i kreće smijanje

katiesu
    22. Listopad 2019. 13:08

stvarno su grozni ti naši mali, sad ne spavaju sad bi samo cicali, a mi se moramo žaliti 🤣🤣😁 a kažu da su to male brige 😱
    moj opet ok spava i budi se samo dva put preko noći, a preko dana odspava ujutro pola sata i popodne pola i tako od uvijek. ja si mislim da on cori dok cica 🥴
    moj kad se krenuo okretati isto je krenuo na jednu stranu, a sad se rola na sve strane, izašla iz wc-a a on na parketima a ostavila ga na tepihu i još si mislim kako to da šuti. neki dan sam kuhala mahune, jučer poriluk imam i za danas ali ne stignem jesti jer je naporan. za večeru ću raditi hamburgere bas mi fali mesa 🤣
    a žene moje kod mene sex jednom mjesečno, pa šta sam stavljala uopće spiralu 🤣🤣🤣

katiesu
    22. Listopad 2019. 13:10

e da i stigla sam danas posteljinu promjeniti 🤣

krino
    22. Listopad 2019. 13:23

nena1986

Živjele bake!!! E, nema šanse da ja ne jedem. Makar s njom u jednoj ruci, pa da se lijepo dere, uvijek stignem jesti 😝. Još i nisam toliko debeljuškasta koliko bi mogla biti 😂😂😂. Pojedem tri doručka, dva rucka i dvije vecere, sramota me al sta ces….
    Sad sam citala da nam se sat pomice sad sa vikend, kao duze cemo spavati hahahaha vec se vidim u 3 kako kuham kavu 😂😂😂, tko nam se pridruzuje?! Sve ste dobrodosle

Ja sigurno 😂

krino
    22. Listopad 2019. 13:26

nena1986

Ivonne, kod tebe nikad dosadno 😌…. moja se okretala sa trbuha na leđa prije dva mjeseca jedno tjedan, dva. Od tada ništa. Neće. Ni sa trbuha na leđa ni obrnuto. Sve stavljam kraj nje mamce/igracke da se njima okrene. Nece. Na podu je 3-4 puta po 15 min cca. Ljeniguz. Smije se, zvace ruku ili podlogu i to je to 😂

Tako i moj. Prije se okretao, sad nista. Znam ja da moze, dize se iz kuka na nogicu, ali nikako se okrenut. Ne da mu se 

krino
    22. Listopad 2019. 13:26

katiesu

stvarno su grozni ti naši mali, sad ne spavaju sad bi samo cicali, a mi se moramo žaliti 🤣🤣😁 a kažu da su to male brige 😱
    moj opet ok spava i budi se samo dva put preko noći, a preko dana odspava ujutro pola sata i popodne pola i tako od uvijek. ja si mislim da on cori dok cica 🥴
    moj kad se krenuo okretati isto je krenuo na jednu stranu, a sad se rola na sve strane, izašla iz wc-a a on na parketima a ostavila ga na tepihu i još si mislim kako to da šuti. neki dan sam kuhala mahune, jučer poriluk imam i za danas ali ne stignem jesti jer je naporan. za večeru ću raditi hamburgere bas mi fali mesa 🤣
    a žene moje kod mene sex jednom mjesečno, pa šta sam stavljala uopće spiralu 🤣🤣🤣

Umirem od smijeha 🤣🤣🤣

• Ivonne
    22. Listopad 2019. 13:29

Bolje je, ne bi rekla da je skroz prošlo još se zna zakasljati i kad kihne čuda izbaci ali mislim da je u prolazu. Stariji nije vec par dana na ventolinu i sutra bi trebao na kontrolu u alergološku. Tri tjedna je već doma i baš mi malo fali vrtić. 😂😂😂
    Kuham nekad navecer za sutra, većinom tak variva A ako ne skuham tak onda je na meniju tjestenina u imaju, rizoto, njoke - čitam brzo i bez puno umijeća. Kako da izađem i van i skuham i operem i još da i ja izgledam donekle ok. Sve je ajmo brzo spava joj se pa ću je u kolica, pa ajde brzo probudila se dat ću joj jest pa kad je ona gotova de daj njemu jest i sad ako nisam skuhala jucer šta da mu dam. Ili da ujutro ustajem ranije pa prije popijene kave vec rezuckam za rucak😂

• Ivonne
    22. Listopad 2019. 13:31

katiesu

🤣🤣🤣 moj ode spavat prije mene toliko o seksu

katiesu
    22. Listopad 2019. 14:50

idem u kaufland vidjeti sto ima za mog mrvu 😀 mislim sa je netko rekao da je akcija neka na dječju robicu, a ako i nije usput mi je do vrtića 

katiesu
    22. Listopad 2019. 17:35

ništa za male muškarce, sve samo za damice. nasla čarape 3 u pakiranju 9.99 i dvoje hlače 50 kn
    vjerovatno se već pokupovalo, ali za dečke ništa skoro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.