Krino, super što si barem malo odmorila 🙂 drage bake 😊😊
Ivonne, seka se oporavila?
Moja već danima tako slabo jede. Ne znam do čega je. 2-3 minute i kreće smijanje
stvarno su grozni ti naši mali, sad ne spavaju sad bi samo cicali, a mi se moramo žaliti 🤣🤣😁 a kažu da su to male brige 😱
moj opet ok spava i budi se samo dva put preko noći, a preko dana odspava ujutro pola sata i popodne pola i tako od uvijek. ja si mislim da on cori dok cica 🥴
moj kad se krenuo okretati isto je krenuo na jednu stranu, a sad se rola na sve strane, izašla iz wc-a a on na parketima a ostavila ga na tepihu i još si mislim kako to da šuti. neki dan sam kuhala mahune, jučer poriluk imam i za danas ali ne stignem jesti jer je naporan. za večeru ću raditi hamburgere bas mi fali mesa 🤣
a žene moje kod mene sex jednom mjesečno, pa šta sam stavljala uopće spiralu 🤣🤣🤣
Živjele bake!!! E, nema šanse da ja ne jedem. Makar s njom u jednoj ruci, pa da se lijepo dere, uvijek stignem jesti 😝. Još i nisam toliko debeljuškasta koliko bi mogla biti 😂😂😂. Pojedem tri doručka, dva rucka i dvije vecere, sramota me al sta ces….
Sad sam citala da nam se sat pomice sad sa vikend, kao duze cemo spavati hahahaha vec se vidim u 3 kako kuham kavu 😂😂😂, tko nam se pridruzuje?! Sve ste dobrodosle
Ja sigurno 😂
Ivonne, kod tebe nikad dosadno 😌…. moja se okretala sa trbuha na leđa prije dva mjeseca jedno tjedan, dva. Od tada ništa. Neće. Ni sa trbuha na leđa ni obrnuto. Sve stavljam kraj nje mamce/igracke da se njima okrene. Nece. Na podu je 3-4 puta po 15 min cca. Ljeniguz. Smije se, zvace ruku ili podlogu i to je to 😂
Tako i moj. Prije se okretao, sad nista. Znam ja da moze, dize se iz kuka na nogicu, ali nikako se okrenut. Ne da mu se
stvarno su grozni ti naši mali, sad ne spavaju sad bi samo cicali, a mi se moramo žaliti 🤣🤣😁 a kažu da su to male brige 😱
moj opet ok spava i budi se samo dva put preko noći, a preko dana odspava ujutro pola sata i popodne pola i tako od uvijek. ja si mislim da on cori dok cica 🥴
moj kad se krenuo okretati isto je krenuo na jednu stranu, a sad se rola na sve strane, izašla iz wc-a a on na parketima a ostavila ga na tepihu i još si mislim kako to da šuti. neki dan sam kuhala mahune, jučer poriluk imam i za danas ali ne stignem jesti jer je naporan. za večeru ću raditi hamburgere bas mi fali mesa 🤣
a žene moje kod mene sex jednom mjesečno, pa šta sam stavljala uopće spiralu 🤣🤣🤣
Umirem od smijeha 🤣🤣🤣
Bolje je, ne bi rekla da je skroz prošlo još se zna zakasljati i kad kihne čuda izbaci ali mislim da je u prolazu. Stariji nije vec par dana na ventolinu i sutra bi trebao na kontrolu u alergološku. Tri tjedna je već doma i baš mi malo fali vrtić. 😂😂😂
Kuham nekad navecer za sutra, većinom tak variva A ako ne skuham tak onda je na meniju tjestenina u imaju, rizoto, njoke - čitam brzo i bez puno umijeća. Kako da izađem i van i skuham i operem i još da i ja izgledam donekle ok. Sve je ajmo brzo spava joj se pa ću je u kolica, pa ajde brzo probudila se dat ću joj jest pa kad je ona gotova de daj njemu jest i sad ako nisam skuhala jucer šta da mu dam. Ili da ujutro ustajem ranije pa prije popijene kave vec rezuckam za rucak😂
🤣🤣🤣 moj ode spavat prije mene toliko o seksu
idem u kaufland vidjeti sto ima za mog mrvu 😀 mislim sa je netko rekao da je akcija neka na dječju robicu, a ako i nije usput mi je do vrtića
ništa za male muškarce, sve samo za damice. nasla čarape 3 u pakiranju 9.99 i dvoje hlače 50 kn
vjerovatno se već pokupovalo, ali za dečke ništa skoro.
Sortiraj odgovore
Najstariji