Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena1986
    21. Listopad 2019. 13:28

TeBa

Pozdrav, upadam sa jesenskih beba,povremeno vas citam, nasmijete me cesto svakidasnjim situacijama o kojim iskreno pisete 😊… saljem poudrav i zelje bolesnim bebicama da sto prije ozdrave, a mamama puuno strpljena 😀

Imam pitanjce jedno,zanima me ima li itko iskustva sa duda toplomjernom,jel netko probao i funkcionira li?

Uuu TeBa, strpljenja samo tako 😂😂😂. Nemam s tim dudom iskustva ali vjerovatno će biti digitalni, nazalost nisam im bas sklona. A i bit ce da funkcionira samo kod onoh koji hoce dude, drugi problem je to sto se bebice naviku na jednu vrstu dude pa nece druge 🤔, pa si mislim kako uvaliti onda dudu toplomjer? Ali dobra fora, za neke dobro rješenje, bas i mene zanimaju iskustva.... 

nena1986
    21. Listopad 2019. 13:30

Koliko pravopisnih grešaka 

• TeBa
    21. Listopad 2019. 13:43

nena1986

TeBa

Pozdrav, upadam sa jesenskih beba,povremeno vas citam, nasmijete me cesto svakidasnjim situacijama o kojim iskreno pisete 😊… saljem poudrav i zelje bolesnim bebicama da sto prije ozdrave, a mamama puuno strpljena 😀

Imam pitanjce jedno,zanima me ima li itko iskustva sa duda toplomjernom,jel netko probao i funkcionira li?

Uuu TeBa, strpljenja samo tako 😂😂😂. Nemam s tim dudom iskustva ali vjerovatno će biti digitalni, nazalost nisam im bas sklona. A i bit ce da funkcionira samo kod onoh koji hoce dude, drugi problem je to sto se bebice naviku na jednu vrstu dude pa nece druge 🤔, pa si mislim kako uvaliti onda dudu toplomjer? Ali dobra fora, za neke dobro rješenje, bas i mene zanimaju iskustva….

Da, vazno da dudu prihvacaju..najbolje na kraju onda onaj obicni, ali malo me strah s time koliko se baca nogama kod presvlacenja... imamo cijepljenje krajem mjeseca pa da se naoruzam svime... koristi neko beskontaktni? Treba li pogoditi tu neku zilu na celu kako sam citala ili mjeri odmah?

krino
    21. Listopad 2019. 14:11

CiniMINIS

mmamma

Mame, idete li van s bebama kad je ovako suncano, ali lagano puse? Toplo je vani i bas mami, ali taj vjetar me bas nervira.. nekako mislim da je zasticena u kosari i prekrijem tetrom… Svaki dan je bar malo vjetrovit, a opet mislim da je bolje malo izac na svjezi zrak nego biti stalno u kuci…

Stavim joj laganu kapicu, zamotam lijepo u dekicu (a nekad ju jos i s debelom dekicom pokrijem kad je hladnije) i idemo. Bitno da im je toplo i da su usi zasticene.

Moj ima kratki body, duge hlace i majicu, vez kape i sa carapama... Nije mu nis, ali slusam stalno fa mu bar kapu stavim. A on ne voli. A meni vruce pa si kislim, sta ce mu. U kosari je zasticen, u nosiljci jos vise. Nije da ga drzimo na vjetrometini

katiesu
    21. Listopad 2019. 14:14

nena1986

TeBa

Uuu TeBa, strpljenja samo tako 😂😂😂. Nemam s tim dudom iskustva ali vjerovatno će biti digitalni, nazalost nisam im bas sklona. A i bit ce da funkcionira samo kod onoh koji hoce dude, drugi problem je to sto se bebice naviku na jednu vrstu dude pa nece druge 🤔, pa si mislim kako uvaliti onda dudu toplomjer? Ali dobra fora, za neke dobro rješenje, bas i mene zanimaju iskustva….

vidjela i ja jučer tu dudu u dm-u i isto se pitala kako da to uvalim malom kad jedva prihvatio jednu dudu, a moja mala još uvijek ima dudu i sve su super,čak i bracine 🤣🤣🤣

krino
    21. Listopad 2019. 14:16

Jesmo li svi shvatili sto je pisac htio reci?🤣

katiesu
    21. Listopad 2019. 14:19

krino

CiniMINIS

mmamma

Mame, idete li van s bebama kad je ovako suncano, ali lagano puse? Toplo je vani i bas mami, ali taj vjetar me bas nervira.. nekako mislim da je zasticena u kosari i prekrijem tetrom… Svaki dan je bar malo vjetrovit, a opet mislim da je bolje malo izac na svjezi zrak nego biti stalno u kuci…

Stavim joj laganu kapicu, zamotam lijepo u dekicu (a nekad ju jos i s debelom dekicom pokrijem kad je hladnije) i idemo. Bitno da im je toplo i da su usi zasticene.

Moj ima kratki body, duge hlace i majicu, vez kape i sa carapama… Nije mu nis, ali slusam stalno fa mu bar kapu stavim. A on ne voli. A meni vruce pa si kislim, sta ce mu. U kosari je zasticen, u nosiljci jos vise. Nije da ga drzimo na vjetrometini

tako i ja oblačim, bez kape naravno, nikad nije htio. ja nikad nisam protjerivala s oblačenjem djece jer ne želim da budu preosjetljivi. kad ih mame previše obuku onda se uznoje pa ih onda idu vaditi iz kolica pa ih tek takve mokre propuse i eto ti bolesti. ja danas još van nisam izašla jer matija već drugi put spava i to onako duuugo. taman sam skuhala i najela se i mislim sad ću kad on neće, zaspao još doma. nadam se da će se ubrzo probuditi jer moramo po seku u vrtić 

• Ivonne
    21. Listopad 2019. 14:26

Nervoza, plače, vrišti, grci se, nece se nunat. I ništa nunam ju ali nosim prema sobi, skuzi frajerica da je u sobi i opusti se i zaspe.
    Htjela sam se ujest za dupe...
    Oboje spavaju a ja jedem.
    Muža crijevna ulovila tak da je veselo.

21. Listopad 2019. 14:35

Mi izlazimo svakodnevno, ako je vjetrovito stavim joj tanju kapicu i to je to 🙂

Norules
    21. Listopad 2019. 14:56

TeBa

nena1986

TeBa

Da, vazno da dudu prihvacaju..najbolje na kraju onda onaj obicni, ali malo me strah s time koliko se baca nogama kod presvlacenja… imamo cijepljenje krajem mjeseca pa da se naoruzam svime… koristi neko beskontaktni? Treba li pogoditi tu neku zilu na celu kako sam citala ili mjeri odmah?

Uzela sam ja bezkontaktni od geratherma,ne treba nikakvu zilicu ciljati sad neznam za druge,cini mi se ok,u roku 2 sekunde izmjeri,mjerila 3 dana poslije cjepljenja,al imam i obican za guzu ako bude bilo potrebe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.