😂😂😂😂šta kava na interliberu.
Moraš biti upućen, djece oko mene koliko hoćeš, lagano mogu bankrotirati za Božić i to samo najblizima. Muka mi kad krenu ovi vrticki rođendani 🙄 kad je postalo normalno da se kupuju po 200 kn vrijedni pokloni djeci iz razreda ili vrtica?!
Pa mogu samo raditi za poklone
Jutro.. 🌞
Nek vam bebice cim prije ozdrave, mislim da nema goreg nego kad su tako mali i bolesni...
Moja mala lijepo spava po noci, niti se ne probudi nego se meskolji par puta u noci i onda pojede i nastavi dalje coriti...
Zna i ona brljaviti na sisi, malo bi, malo ne bi, sve joj je zanimljivo, ali nadoknadi to tokom dana...
Shell, bravo za curku, vidis kako te iznenadila okretom ☺️
😂😂😂😂šta kava na interliberu.
Moraš biti upućen, djece oko mene koliko hoćeš, lagano mogu bankrotirati za Božić i to samo najblizima. Muka mi kad krenu ovi vrticki rođendani 🙄 kad je postalo normalno da se kupuju po 200 kn vrijedni pokloni djeci iz razreda ili vrtica?!
Pa mogu samo raditi za poklone
Ma znam, ti pokloni su koma... mi smo davali max 100 kn za neke ono manje bitne rockase. A i ono pozivanje 20 djece, cjele grupe i sl. Nisam to nikad dala svom, uvijek bi se dogovorili da slavi sa svojih par najboljih, skupilo bi ih se do desetak najvise i to je to. Njega su ispocetka svi pozivali, a onda su valjda skuzili pa su prestali 😂
Jutro, žene ☕
Ivonne, nadam se da seka ide na bolje.
Moja u zadnje vrijeme jede dosta manje, ponekad sisa 2-3 min i neće više, smije se i priča. Jel se kojoj događalo?
Jutros ju ostavim u gymu na leđima dok si skuham kavu, okrenem se a ona na trbuhu. Baš me iznenadila
Isti slucaj s mojom danas. Od tri ujutro sisala cetiri puta po dve min, nadam se da je ne hvata nista 🤔. Ali je dobre volje pa se tjesim.
I to okretanje, sa dva mj. se pocela okretati, okretala se tjedan dana i od onda vise nece, ali uopce! Ljeniguza 😂
Pozdrav, upadam sa jesenskih beba,povremeno vas citam, nasmijete me cesto svakidasnjim situacijama o kojim iskreno pisete 😊... saljem poudrav i zelje bolesnim bebicama da sto prije ozdrave, a mamama puuno strpljena 😀
Imam pitanjce jedno,zanima me ima li itko iskustva sa duda toplomjernom,jel netko probao i funkcionira li?
Mame, idete li van s bebama kad je ovako suncano, ali lagano puse? Toplo je vani i bas mami, ali taj vjetar me bas nervira.. nekako mislim da je zasticena u kosari i prekrijem tetrom... Svaki dan je bar malo vjetrovit, a opet mislim da je bolje malo izac na svjezi zrak nego biti stalno u kuci...
I moja zadnjih dana zna skratiti hranjenje, evo sad isto nakon 5min gotova a inace ispod 10nista. Ja sam to nekako povezala s tim da je sad veca pa se brze najede. Kad je bila bolesna je znala visit na sisi po 45min, ocito kao utjehu.
Sto se poklona tice, ja imam uz svoju bebicu 5 malih do prvog razreda, 4 bebica i jednog teenagera u obitelji. S time da su samo tinejdzer i jedan vrticki covjek u hr, ostali svi u inozemstvu. Za bozic i rodendane kupujem samo ovima koji su tu a ostalima kupim neku sitnicu kad znam da cemo se vidjet. Bitnije nam je kvalitetno vrijeme provesti s njima i poigrati se nego kupovati ne znam kakve poklone i uvijek su nas klinci obozavali. Al sad mi imamo bebicu a oni vole pretjerivati a moras to kao vratiti 🙈🙈 vec su poceli. Ja ih zamolila da kupe maloj i meni nesto kod njih u lidlu jer imaju online trgovinu a svakak su dolazili i na kraju nisu htjeli pare za to, kao bit ce poklon, uz poklon dobila i pare i jos poklona 😣. Mi smo za rodenje kupovali "sitnice" pelene, neku fors igrackicu itd. Nismo davali pare nikad. Ja cu vec na obitelji bankrotirati, kamoli kad mala krene u vrtic. I da, cula sam i ja vec tu pricu sa poklonima do 200kn u vrticu/skoli i mislim da je to totalno pretjerivanje. 50kn je po meni uvrh glave, a prije bi tendirala prema 20. Neka sitnica i sto ces vise. Roditelji su totalno poceli pretjerivati jer im se ne da razmisljati i nac nesto povoljnog sto ce se djeci svidit pa rade iskesiraju u prvoj trgovini i ajmo kuci. Moram priznat da me nervira sama pomisao na to (i vrtic i obiteljske "obaveze").
Moj GS je danas vjezbao s malom i kaze da se 3 put oktenula s trbuha na leda, a ja sam propustila 😭 kad je meni htio pokazat vise nije bila raspolozena.
Mame, idete li van s bebama kad je ovako suncano, ali lagano puse? Toplo je vani i bas mami, ali taj vjetar me bas nervira.. nekako mislim da je zasticena u kosari i prekrijem tetrom… Svaki dan je bar malo vjetrovit, a opet mislim da je bolje malo izac na svjezi zrak nego biti stalno u kuci…
Stavim joj laganu kapicu, zamotam lijepo u dekicu (a nekad ju jos i s debelom dekicom pokrijem kad je hladnije) i idemo. Bitno da im je toplo i da su usi zasticene.
Cure da vas pitam ako mi mozda mozete pomoc malo sam zabrinuta. Primjetila sam prije par dana na glavici kod maloga nesto slicno bubuljici onako izgleda kao da je ugnojeno, zuto. Na dodir ga neboli kad diram to. Ako koja mozda zna sta bi moglo bit. Moram zvat pedijatra za par dana pa cu ga svakako pitat..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Cure da vas pitam ako mi mozda mozete pomoc malo sam zabrinuta. Primjetila sam prije par dana na glavici kod maloga nesto slicno bubuljici onako izgleda kao da je ugnojeno, zuto. Na dodir ga neboli kad diram to. Ako koja mozda zna sta bi moglo bit. Moram zvat pedijatra za par dana pa cu ga svakako pitat..
Vjerojatno i je bubuljica, ne brini
Sortiraj odgovore
Najstariji