Probudila se 390 puta. Zgažena sam a i mali ustao u pola 7, divota.
Pa rekla sam, orbico prije 3 godine je imao i niske cijene i izbor, zadnje dvije bezveze ali svejedno cu pronjuskati. Prošle godine za kod crni petak bubamara je imala super popust tipa 30% do 11 sati i popust se smanjivao kako je dolazilo popodne. Tak sam uzela legiće na -30%
Interliber je od 12-17.11. odlična prilika za uloviti dobre knjige i slikovnice. Prošle godine sam kupila knjigu veliki svijet životinja, knjiga je koštala 800 kn ja platila 100.
Konzum često zna imati vikend akciju-30% na igračke, veliki konzumi imaju cijeli odjel pa se zna dost tog ubost. Muller sad ima 20% uz kupon, ali oni su preskupi, imaju najviše cijene igračaka.
Vidum cure, imati party cijele noći 💪. Ova moja je od jedan kod mene u krevetu. Spava na sisi, jede milion puta ....
Tako mi je zao sto mi nemamo takvih sajmova (Interliber i sl), sa lijepim sajamskim cijenama. Tesko da mozes samo ovako nesto nac a da ima doooobru cijenu. Mislim da cemo morati pravac za zg...
Vidum cure, imati party cijele noći 💪. Ova moja je od jedan kod mene u krevetu. Spava na sisi, jede milion puta ….
Tako mi je zao sto mi nemamo takvih sajmova (Interliber i sl), sa lijepim sajamskim cijenama. Tesko da mozes samo ovako nesto nac a da ima doooobru cijenu. Mislim da cemo morati pravac za zg…
Nije rijeka zg strasno, napravite izlet ako možete.
Već znam da ovu porodiljnu tj dio ostavljam za interliber😂
Ivonne, ti si stvarno upucena 😊 Kad vidim na interliberu male bebe u nosiljkama i zene s maramom za dojenje...stavit cu si name tag 🤣 i hodat okolo sa Neno? Ivonne?
Ja obozavam interliber. Uvijek je nesnosna guzva, ali nikad nisam bila u radno vrijeme 😁
krino ne bi ti bila u kozi, stvarno mi je zao i ne znam kako bi izdržala takav tempo jer sam spavalica. moj se probudio u 2 i 6 samo za sisanje i odmah opet zaspao do 7:45 tako da je to super. imali smo nekih tjedan dva neka buđenja al evo sad opet spava ok. ja se pitam kad će ta kosa prestati ispadati, pa šta vise ima ispasti? 🥴😩
Ja sam kupila zuti fitoval. Nista to meni ne pomaze. Kupila sam i onaj konjski sampon. To cu isto isprobat 🤣🤣🤣 Ja nisam neka spavalica nikad bila. Meni dosta 6h. Ali sad mi se to cini kao luksuz i yotalno nedostizno 🤦🏻♀️
ivonne jel šta bolje s bebicom? kod nas je isto šmrkavo stanje, evo hvata i mene i sad si mislim samo ne malog, ja ću izdržati kako god. ne znam kako vaše bebe al moj je bas osjetljiv kao princeza, da nema pišu rekla bi da je cura 🤣🤣
Jutro, žene ☕
Ivonne, nadam se da seka ide na bolje.
Moja u zadnje vrijeme jede dosta manje, ponekad sisa 2-3 min i neće više, smije se i priča. Jel se kojoj događalo?
Jutros ju ostavim u gymu na leđima dok si skuham kavu, okrenem se a ona na trbuhu. Baš me iznenadila
Jutro, žene ☕
Ivonne, nadam se da seka ide na bolje.
Moja u zadnje vrijeme jede dosta manje, ponekad sisa 2-3 min i neće više, smije se i priča. Jel se kojoj događalo?
Jutros ju ostavim u gymu na leđima dok si skuham kavu, okrenem se a ona na trbuhu. Baš me iznenadila
bravo, bas aktivna cura! normalno je, sad ju zanima sve tako da će bit kad će jesti vise i kad će manje. ne brini poteći će ona sebi kad joj bude potrebno, bitno da je vesela beba 😁
ivonne jel šta bolje s bebicom? kod nas je isto šmrkavo stanje, evo hvata i mene i sad si mislim samo ne malog, ja ću izdržati kako god. ne znam kako vaše bebe al moj je bas osjetljiv kao princeza, da nema pišu rekla bi da je cura 🤣🤣
Hvala na utjesi 🙂 nekako sam loš apetit uvijek povezivala s tim da nešto ne štima. Znaš i kako mi odrasli znamo reći "ma dok jede dobro je, nije mu ništa" 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji