Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača
Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača
Ok, ja sam totalno zbunjena s ovim cijepivima. Tu u DU mi frendica govori da je njezina mala dobila samo 1 pikicu u 1 nogu. Moj mali je dobio 2 pikice. Prva je obo 6u1, a drugo pneunokok. Koje je tvoja mala dobila? Ja sam mislila da je to svuda jednako... 🤔
Ayla, ne brinii, bebu su ti pregledavali svaki dan u bolnici i sestre su ju nosile i motale itd, sigurno bi primjetili da je nesto. Nisam skuzila sto tocno mislis da se osjeca, al beba ko beba, ima i ona kosti i sve pa se nesto mora i osjetiti. Na ledima svakak nema masnoce.
Mi idemo za 3 tjedna na cijepljenje i najavljena su nam dva cijepiva, u svaku nogu po jedno
Ayla, ne brinii, bebu su ti pregledavali svaki dan u bolnici i sestre su ju nosile i motale itd, sigurno bi primjetili da je nesto. Nisam skuzila sto tocno mislis da se osjeca, al beba ko beba, ima i ona kosti i sve pa se nesto mora i osjetiti. Na ledima svakak nema masnoce.
Mi idemo za 3 tjedna na cijepljenje i najavljena su nam dva cijepiva, u svaku nogu po jedno
Je je i moj je dobio 2 cjepiva... Meni je pedijatar rekao da to drugo cjepivo primaju djeca rođena u 2019.godini, da je to nesto novo
Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojačaMalo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača
Ok, ja sam totalno zbunjena s ovim cijepivima. Tu u DU mi frendica govori da je njezina mala dobila samo 1 pikicu u 1 nogu. Moj mali je dobio 2 pikice. Prva je obo 6u1, a drugo pneunokok. Koje je tvoja mala dobila? Ja sam mislila da je to svuda jednako… 🤔
Dobila je ovu 6u1, pneunokok ode u dva navrata. Rekla je da ju je mogla sad piknuti pa sljedeci put drugu turu, ali da nema potrebe da se žuri može to i sljedeći put, kao nek još malo ojača
Kao da su dva prsljana izbocena kao da je iskocilo na to mislim
Ma ja mislim da je to sve normalno, al da bi se umirila pitaj pedijatra pa ces biti 100% sigurna
Pozdrav, malo uskačem sa jesenskih bebica...
Uskoro cu roditi u Rijeci i zanimaju me iskustva sa 5.kata🤰
Hvala!
Da vam javim, sve je u redu nije nista izboceno sve je to normalno hvala Bogu 🙏🙏 osim sto joj moram davati d3 kapi i rojazol za soor sve ostalo super u mj dana narasla 6cm i dobila 1150 kg 😊😊
Da vam javim, sve je u redu nije nista izboceno sve je to normalno hvala Bogu 🙏🙏 osim sto joj moram davati d3 kapi i rojazol za soor sve ostalo super u mj dana narasla 6cm i dobila 1150 kg 😊😊
Super za malu bucku
Drago mi je da te dr umirio, to ti je normalno da im se kicmica tako osjeti jer su ipak u stomaku bili smotani i jos uvijek im je prirodno kičmica zaobljena, tek poprima S oblik koji će imati kasnije
Super za malu bucku
Drago mi je da te dr umirio, to ti je normalno da im se kicmica tako osjeti jer su ipak u stomaku bili smotani i jos uvijek im je prirodno kičmica zaobljena, tek poprima S oblik koji će imati kasnije
Ma i mom muzu se to osjeti na ledima jer je mrsav docim kod mene moras traziti kost ispod sala 😂 pa me on sinoc umirio malo al docim je jutro svanulo pritisak mi odma skocio al hvala Bogu sve je super 😊😊 poslje sam nasla sliku di se bebici to tako izboci malo
Sortiraj odgovore
Najstariji