Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    18. Rujan 2019. 23:13

Ivonne

Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača

Ivonne

Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača

Ok, ja sam totalno zbunjena s ovim cijepivima. Tu u DU mi frendica govori da je njezina mala dobila samo 1 pikicu u 1 nogu. Moj mali je dobio 2 pikice. Prva je obo 6u1, a drugo pneunokok. Koje je tvoja mala dobila? Ja sam mislila da je to svuda jednako... 🤔

CiniMINIS
    19. Rujan 2019. 02:56

Ayla, ne brinii, bebu su ti pregledavali svaki dan u bolnici i sestre su ju nosile i motale itd, sigurno bi primjetili da je nesto. Nisam skuzila sto tocno mislis da se osjeca, al beba ko beba, ima i ona kosti i sve pa se nesto mora i osjetiti. Na ledima svakak nema masnoce.
    Mi idemo za 3 tjedna na cijepljenje i najavljena su nam dva cijepiva, u svaku nogu po jedno

MiniCooper26
    19. Rujan 2019. 04:55

CiniMINIS

Ayla, ne brinii, bebu su ti pregledavali svaki dan u bolnici i sestre su ju nosile i motale itd, sigurno bi primjetili da je nesto. Nisam skuzila sto tocno mislis da se osjeca, al beba ko beba, ima i ona kosti i sve pa se nesto mora i osjetiti. Na ledima svakak nema masnoce.
    Mi idemo za 3 tjedna na cijepljenje i najavljena su nam dva cijepiva, u svaku nogu po jedno

Je je i moj je dobio 2 cjepiva... Meni je pedijatar rekao da to drugo cjepivo primaju djeca rođena u 2019.godini, da je to nesto novo

• Ivonne
    19. Rujan 2019. 07:49

krino

Ivonne

Ivonne

Ok, ja sam totalno zbunjena s ovim cijepivima. Tu u DU mi frendica govori da je njezina mala dobila samo 1 pikicu u 1 nogu. Moj mali je dobio 2 pikice. Prva je obo 6u1, a drugo pneunokok. Koje je tvoja mala dobila? Ja sam mislila da je to svuda jednako… 🤔

Dobila je ovu 6u1, pneunokok ode u dva navrata. Rekla je da ju je mogla sad piknuti pa sljedeci put drugu turu, ali da nema potrebe da se žuri može to i sljedeći put, kao nek još malo ojača

19. Rujan 2019. 09:58

CiniMINIS

Kao da su dva prsljana izbocena kao da je iskocilo na to mislim 

CiniMINIS
    19. Rujan 2019. 12:09

Ma ja mislim da je to sve normalno, al da bi se umirila pitaj pedijatra pa ces biti 100% sigurna

Jules55
    19. Rujan 2019. 13:08

Pozdrav, malo uskačem sa jesenskih bebica...
    Uskoro cu roditi u Rijeci i zanimaju me iskustva sa 5.kata🤰
    Hvala! 

19. Rujan 2019. 15:17

Da vam javim, sve je u redu nije nista izboceno sve je to normalno hvala Bogu 🙏🙏 osim sto joj moram davati d3 kapi i rojazol za soor sve ostalo super u mj dana narasla 6cm i dobila 1150 kg 😊😊

Frajla
    19. Rujan 2019. 15:29

ayla

Da vam javim, sve je u redu nije nista izboceno sve je to normalno hvala Bogu 🙏🙏 osim sto joj moram davati d3 kapi i rojazol za soor sve ostalo super u mj dana narasla 6cm i dobila 1150 kg 😊😊

Super za malu bucku 
    Drago mi je da te dr umirio, to ti je normalno da im se kicmica tako osjeti jer su ipak u stomaku bili smotani i jos uvijek im je prirodno kičmica zaobljena, tek poprima S oblik koji će imati kasnije

19. Rujan 2019. 15:41

Frajla

ayla

Super za malu bucku
    Drago mi je da te dr umirio, to ti je normalno da im se kicmica tako osjeti jer su ipak u stomaku bili smotani i jos uvijek im je prirodno kičmica zaobljena, tek poprima S oblik koji će imati kasnije

Ma i mom muzu se to osjeti na ledima jer je mrsav docim kod mene moras traziti kost ispod sala 😂 pa me on sinoc umirio malo al docim je jutro svanulo pritisak mi odma skocio al hvala Bogu sve je super 😊😊 poslje sam nasla sliku di se bebici to tako izboci malo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.