Hvala ti ivonne 😊 napravit cu onda tako.
Kod mene isto sve u rasulu a ja imam samo jedno dijete 🙈🙈. Nece nered nigdje pobjec, bitno da se mi brinemo o nasim malcima.
Katiesu i ivonne, jesu vam klinci sad ljubomorni na bracu ili samo traze vise paznje?
Bravo ayla za malog zvrka, bas je lijepo narasla 😊. I shell je u pravu, bas nam ispocetka treba da nas netko bodri i da nam do znanja da sve dobro radimo. Ja bi voljela da non stop neko strucan sjedi pokraj mene i uvjerava me da malu dovoljno hranim 😅. Bez obzira sto ona ima mokru pelenu i prije i nakon podoja, znaci daleko vise od onih 6 koje su potrebne. A i povremeno bljucne, znaci bilo je i viska. Ljepse je imati sigurnost, al dobro je i sto si ovdje medusobno mozemo dati sigurnost 😄😘
Uvijek smo nesigurne i mislimo da nesto ne stima, ja npr uopce ne brojim koliko pelena popiski al znam da svako malo mijenjam i da mi se nekada ni neda, al gospođica vristi ako joj je pelena puna tako da moram ocu necu 🙂😉😘
Ne brojim ni ja pelene, al sam okvirno popratila da je puna prije dojenja i barem jednom izmedu dojenja pa znam da ih je dosta 😂. Ma njima je super i ustvari se odlicno snalazimo svi, samo nam treba malo vise sigurnosti.
Da bas to, podrska nam je najbitnija sada 🙂
Hvala ti ivonne 😊 napravit cu onda tako.
Kod mene isto sve u rasulu a ja imam samo jedno dijete 🙈🙈. Nece nered nigdje pobjec, bitno da se mi brinemo o nasim malcima.
Katiesu i ivonne, jesu vam klinci sad ljubomorni na bracu ili samo traze vise paznje?
On je super, toliko ju voli, ako mene nema a ona plače on ju pokušava zabaviti. Ne bi mogla bolje poželjeti. A i Ona reagira na njega, smije mu se, ako mu čuje glas traži ga pogledom.
Super je, ali smo i puno truda uložili na početku da se on ne osjeća zapostavljen, trudila sam se još više igrati s njim i u sve ga uključiti. Uglavnom ispalo je sve po starom samo imamo i seku. I da rekao mi je da bi on još jednu seku 🤣
Ma tko šljivi nered... 😂 samo mi je koma ujutro kad mi zapiči sunce, svaki k... se vidi. Pa bi sve nešto čistila a ne mogu 😬. Pa pričekam popodne, kad se ništa ne vidi i prođe me...
Ma tko šljivi nered… 😂 samo mi je koma ujutro kad mi zapiči sunce, svaki k… se vidi. Pa bi sve nešto čistila a ne mogu 😬. Pa pričekam popodne, kad se ništa ne vidi i prođe me…
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝😂😂 Kraljico
😂😂😂 i ja tako nekako. Muz pokusava malo nesto, al nemoze on to ni izbliza tako kako si ja zamisljam i kalo bi napravila da imam snage. A i puno toga ne vidi uopce, iakose stvarno trudi i odlican je, al eto, tipican muskarac.
Ivonne, to zvuci tako premedeno 😍😍 taj tvoj malac mi ima neku predivnu narav ❤ bas mi je slatko kad tako pises o njemu.
Curke, mi smo bolesni. Mala je puna šlajma u grlu i iza negdje u nosu.. Ne znamo više kako da ga se riješimo.. kapamo i čistimo, ali ništa nije bolje. Toliko se zakašlje i davi u tome da mi je teško uopće to slušati. :(
Ma tko šljivi nered… 😂 samo mi je koma ujutro kad mi zapiči sunce, svaki k… se vidi. Pa bi sve nešto čistila a ne mogu 😬. Pa pričekam popodne, kad se ništa ne vidi i prođe me…
🤣🤣🤣🤣 To je odlican stav
Curke, mi smo bolesni. Mala je puna šlajma u grlu i iza negdje u nosu.. Ne znamo više kako da ga se riješimo.. kapamo i čistimo, ali ništa nije bolje. Toliko se zakašlje i davi u tome da mi je teško uopće to slušati. :(
Ojoj... to mi je najveći strah... da se tako malena razboli... imate baby inhalator? Ima temperaturu? Srce malo 😟❤
Sortiraj odgovore
Najstariji