Da vam javim, sve je u redu nije nista izboceno sve je to normalno hvala Bogu 🙏🙏 osim sto joj moram davati d3 kapi i rojazol za soor sve ostalo super u mj dana narasla 6cm i dobila 1150 kg 😊😊
Super Ayla, drago mi je da je sve ok. Super je narasla, baš dobro napreduje 😊
Meni je u početku, dok sam još bila nesigurna da li sve radim dobro, pa čas mislim da sve radim super, čas da stalno griješim, baš trebalo da mi netko kaže da radim dobro. I na prvom pregledu, kad smo već odradili pregled i oblačili bebu u prostoriji ispred ordinacije, pedijatrica je izašla za mnom i rekla mi: "mama, sve radite dobro, samo tako nastavite", kao da mi je pročitala misli. Odmah sam se osjećala bolje. To su sve te neke nesigurnosti koje imamo s prvim djetetom, s drugim će biti lakše 😊
Da vam javim, sve je u redu nije nista izboceno sve je to normalno hvala Bogu 🙏🙏 osim sto joj moram davati d3 kapi i rojazol za soor sve ostalo super u mj dana narasla 6cm i dobila 1150 kg 😊😊
Super Ayla, drago mi je da je sve ok. Super je narasla, baš dobro napreduje 😊
Daa, a koliko i jede ni necudi me 😊 al samo neka papa 🥰
Meni je u početku, dok sam još bila nesigurna da li sve radim dobro, pa čas mislim da sve radim super, čas da stalno griješim, baš trebalo da mi netko kaže da radim dobro. I na prvom pregledu, kad smo već odradili pregled i oblačili bebu u prostoriji ispred ordinacije, pedijatrica je izašla za mnom i rekla mi: "mama, sve radite dobro, samo tako nastavite", kao da mi je pročitala misli. Odmah sam se osjećala bolje. To su sve te neke nesigurnosti koje imamo s prvim djetetom, s drugim će biti lakše 😊
Pa da uvijek se ucimo, a i covjek se uci u svemu dok je ziv.. Al dobro mi i baratamo s bebicama iako nam je prva 😉
Pozdrav, malo uskačem sa jesenskih bebica…
Uskoro cu roditi u Rijeci i zanimaju me iskustva sa 5.kata🤰
Hvala!
Bok! 😀 što te točno zanima? Meni je bilo ok... Rodila prirodno, vaginalno. Nakon dolaska iz rađaone, traže da ih zoveš kada prvi put ideš na wc da te otprate i pomognu, kasnije ideš sama. Beba je stalno sa tobom, nisu mi je uzimali niti sam ih tražila. Bila je stalno na prsima, ali jednu noc je neutjesno plakala cak i na prsima pa su nam dali dohranu, malo, samo da se smiri a da ne sabotiramo dojenje. Previjaju bebe 3x u danu, ako treba vise, previjas sama. Oni imaju i pelene i robicu, nista ti ne treba osim potrepstina za izlazak. Protiv bolova pitaju da li treba, ako ne pitaju, traži! Nema smisla trpjeti, zaista. Ako nemaš šavova, bole i kontrakcije maternice u prvih par dana, pogotovo kada dojiš... Ne znam što te još zanima, samo pitaj... 😉
E da, wc-i su im katastrofa! Prljavi i derutni. Peri ruke stoput. Tuš također koma, obavezno uzmi japanke da ne staješ golom nogom nigdje 🙄.
Bravo ayla za malog zvrka, bas je lijepo narasla 😊. I shell je u pravu, bas nam ispocetka treba da nas netko bodri i da nam do znanja da sve dobro radimo. Ja bi voljela da non stop neko strucan sjedi pokraj mene i uvjerava me da malu dovoljno hranim 😅. Bez obzira sto ona ima mokru pelenu i prije i nakon podoja, znaci daleko vise od onih 6 koje su potrebne. A i povremeno bljucne, znaci bilo je i viska. Ljepse je imati sigurnost, al dobro je i sto si ovdje medusobno mozemo dati sigurnost 😄😘
Bravo ayla za malog zvrka, bas je lijepo narasla 😊. I shell je u pravu, bas nam ispocetka treba da nas netko bodri i da nam do znanja da sve dobro radimo. Ja bi voljela da non stop neko strucan sjedi pokraj mene i uvjerava me da malu dovoljno hranim 😅. Bez obzira sto ona ima mokru pelenu i prije i nakon podoja, znaci daleko vise od onih 6 koje su potrebne. A i povremeno bljucne, znaci bilo je i viska. Ljepse je imati sigurnost, al dobro je i sto si ovdje medusobno mozemo dati sigurnost 😄😘
Uvijek smo nesigurne i mislimo da nesto ne stima, ja npr uopce ne brojim koliko pelena popiski al znam da svako malo mijenjam i da mi se nekada ni neda, al gospođica vristi ako joj je pelena puna tako da moram ocu necu 🙂😉😘
Pozdrav, malo uskačem sa jesenskih bebica…
Uskoro cu roditi u Rijeci i zanimaju me iskustva sa 5.kata🤰
Hvala!
Bok! 😀 što te točno zanima? Meni je bilo ok… Rodila prirodno, vaginalno. Nakon dolaska iz rađaone, traže da ih zoveš kada prvi put ideš na wc da te otprate i pomognu, kasnije ideš sama. Beba je stalno sa tobom, nisu mi je uzimali niti sam ih tražila. Bila je stalno na prsima, ali jednu noc je neutjesno plakala cak i na prsima pa su nam dali dohranu, malo, samo da se smiri a da ne sabotiramo dojenje. Previjaju bebe 3x u danu, ako treba vise, previjas sama. Oni imaju i pelene i robicu, nista ti ne treba osim potrepstina za izlazak. Protiv bolova pitaju da li treba, ako ne pitaju, traži! Nema smisla trpjeti, zaista. Ako nemaš šavova, bole i kontrakcije maternice u prvih par dana, pogotovo kada dojiš… Ne znam što te još zanima, samo pitaj… 😉
Mene čeka carski iduci tjedan, a ono sta me brine je sta sam cula da nisi bas susretljive. Da nisu toliko od pomoci :/
Kakve su za dojenje? Voljela bi iskljucivo dojit i nadam se da carski nece biti prepreka🤞
Uvijek smo nesigurne i mislimo da nesto ne stima, ja npr uopce ne brojim koliko pelena popiski al znam da svako malo mijenjam i da mi se nekada ni neda, al gospođica vristi ako joj je pelena puna tako da moram ocu necu 🙂😉😘
Ne brojim ni ja pelene, al sam okvirno popratila da je puna prije dojenja i barem jednom izmedu dojenja pa znam da ih je dosta 😂. Ma njima je super i ustvari se odlicno snalazimo svi, samo nam treba malo vise sigurnosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji