Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    20. Rujan 2019. 20:03

TonkicaPrrr

Curke, mi smo bolesni. Mala je puna šlajma u grlu i iza negdje u nosu.. Ne znamo više kako da ga se riješimo.. kapamo i čistimo, ali ništa nije bolje. Toliko se zakašlje i davi u tome da mi je teško uopće to slušati. :(

Kako čistiš?
    S Nosi- nastavak za usisavač? 
    Ako ti se pošteno ne dere niste dobro sredili. Znači na bok u jednu nosnicu špricaš iz druge izvlačiš i ponavljati par puta u danu.
    Držati je na trbuhu preko nogu isto pomaže kod slijevanja.
    Svi ostali preparati do 3 g nemaju nikakvog smisla jer njima nije sve još razvijeno tak mi rekao dr. Ja sam malom davala i prospan i bisolex (nakon dvije godine)

• Ivonne
    20. Rujan 2019. 20:08

CiniMINIS

😂😂😂 i ja tako nekako. Muz pokusava malo nesto, al nemoze on to ni izbliza tako kako si ja zamisljam i kalo bi napravila da imam snage. A i puno toga ne vidi uopce, iakose stvarno trudi i odlican je, al eto, tipican muskarac.
    Ivonne, to zvuci tako premedeno 😍😍 taj tvoj malac mi ima neku predivnu narav ❤ bas mi je slatko kad tako pises o njemu.

Znaš da je, takva je dobrica i ovaj današnji svijet ce mu takvu šamarčinu odvalit. Nekad ga tak gledam i plače mi se. Kad je krenuo u vrtic s godinu dana tete su mi rekle da kad neke plače evo njega da tješi, kad nam dođu frendovi s djecom i kad vidi da su grubi u igri on se makne i sam igra. Baš mu.je socijalna inteligencija izražena. A možda i on na kraju postane mangup

katiesu
    20. Rujan 2019. 20:32

Ivonne

katiesu

meni je danas bas ludi dan. mala nije išla u vrtić, malo ju nos muci, pogotovo noću. cim malom dam sisati ona nešto treba ili brisati guzu ili hoće vode ili nešto ne može naći. imam osjećaj da to namjerno radi. uglavnom s njih dvoje išla u park, jedva se vratila on u kolicima,a ona na vratu visi 😩 luda ja al eto nosila sam ju, iako sam vikala da ću ju ostaviti na ulici ako ne bude htjela hodati 🙈
    i ručak mi je uspio zagoriti, a stan kao da je atomska pala. jedva cekam noć da idem spavati 😴😴

Jel ti mene špijuniraš🤣
    Malog ostavila jer je balav i do 14 mi je jaškao po glavi jedva ga strpala spavat

hahha znaci super nam je. ne znam kako tebi, ali meni se bas popravio dan od kad sam se ovdje iskukala. svo troje smo zajedno spavali poslije se igrali. stigla još neke stvari obaviti. stigao suprug s posla i kaže pa tebi je bas super 😂🤣😂

katiesu
    20. Rujan 2019. 20:34

CiniMINIS

Hvala ti ivonne 😊 napravit cu onda tako.
    Kod mene isto sve u rasulu a ja imam samo jedno dijete 🙈🙈. Nece nered nigdje pobjec, bitno da se mi brinemo o nasim malcima.
    Katiesu i ivonne, jesu vam klinci sad ljubomorni na bracu ili samo traze vise paznje?

o da ima ljubomore. čak joj se vise ne ide u vrtić, jer mora imati sve pod kontrolom 🤣

katiesu
    20. Rujan 2019. 20:43

nena1986

Ma tko šljivi nered… 😂 samo mi je koma ujutro kad mi zapiči sunce, svaki k… se vidi. Pa bi sve nešto čistila a ne mogu 😬. Pa pričekam popodne, kad se ništa ne vidi i prođe me…

hahah hvala na savijetu, od sad ću i ja tako 🤣🤣

CiniMINIS
    20. Rujan 2019. 21:19

Tonkica, pokusaj pustiti vrucu vodu na tus i zatvoriti se u zaparenu kupaonicu.
    Ivonne, nadam se za njegovo dobro da ce jos nauciti izboriti se. Biti dobar ne mora znaciti da ce nadrapat u zivotu ako zna ispravno procijeniti situaciju a to jos stigne nauciti. Mama ce mu pokazati 😉.
    Katiesu, kako rjesavas to s ljubomorom?

katiesu
    20. Rujan 2019. 21:35

CiniMINIS

Ivonne, nadam se za njegovo dobro da ce jos nauciti izboriti se. Biti dobar ne mora znaciti da ce nadrapat u zivotu ako zna ispravno procijeniti situaciju a to jos stigne nauciti. Mama ce mu pokazati 😉.

samo puno ljubavi treba i strpljenja. puno smo se trudili i pokazivali da nam je jako važna i isto ju uključivali u sve poslove oko malog. u pocetku mu je pokupile sve plisance i zvečke sto je dobio, sad već govori da je nešto bracino i tako. i zna ga pomazit i pusu mu dati i svašta, ali još uvijek ima i onog drugog npr. spusti bracu a mene uzmi, to je moje itd. mislila sam u pocetku da će bit jako teško ali me iznenađuje. mislim da će bit još bolje kad on poraste pa se krenu igrati skupa, stalno joj govorim da će ona bracu učiti i pričati i jesti i hodati i sve, tako da već sad se osjeća jako bitnom. svakako ima ljubomore ali sve u granicama normale 😀

20. Rujan 2019. 21:49

katiesu

CiniMINIS

samo puno ljubavi treba i strpljenja. puno smo se trudili i pokazivali da nam je jako važna i isto ju uključivali u sve poslove oko malog. u pocetku mu je pokupile sve plisance i zvečke sto je dobio, sad već govori da je nešto bracino i tako. i zna ga pomazit i pusu mu dati i svašta, ali još uvijek ima i onog drugog npr. spusti bracu a mene uzmi, to je moje itd. mislila sam u pocetku da će bit jako teško ali me iznenađuje. mislim da će bit još bolje kad on poraste pa se krenu igrati skupa, stalno joj govorim da će ona bracu učiti i pričati i jesti i hodati i sve, tako da već sad se osjeća jako bitnom. svakako ima ljubomore ali sve u granicama normale 😀

Kolika je razlika medju klincima? 

CiniMINIS
    20. Rujan 2019. 21:54

katiesu

CiniMINIS

To i ne zvuci tak strasno. Bitno da ona vidi da je jednako bitna ko braco pa ce se vec slegnut. Ja sam 4 godine imala kad se moj brat rodio (ja sam trece dijete) i moji kazu da sam bila ljubomorna, a ja se samo sjecam da sam htjela da se igra samnom a on nije bio sposoban ni za sto 😂. Lijepo sto ju tako involvirate u sve, kad naraste sigurno ce proc.

katiesu
    21. Rujan 2019. 06:50

mmamma

katiesu

CiniMINIS

Kolika je razlika medju klincima?

2 godine i 10 mj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.