S prvim sam čepić i obloge ako je mjesto uboda oteknuto i vruće. Mjerila sam joj, nema, spava sad i nadam se da ni nece imati. Uvijek sam par dana nakon cijepljenja pod stresom od reakcije😥
Bit će sve ok 💪
I moja "mrvica" baš čudno izgleda u tajicama. Djeluje mi kao da se pati, pa ih ne oblačimo često 🙈
Šta obuces dolje?
Preko dana one hlačice sa zatvorenim stopalima što gore imaju onu širu gumu, ne usku kao tajice, i dosta je slabija, ne stišće toliko. Ili isto hlačice na tu foru ali bez stopala.
Imam pitanje ako bi mi tko mogo odgovoriti, vcrs kad je moja majka isla curki prstima po kicmi i ka da su joj dva prsljana oko sredine prema dolje malo izbocena, pitat cu sutra pedijatra al vcrs mi treba neka utjeha jeli to normalno posto oni jos nemaju masnog tkiva i koza im tanja
Imam pitanje ako bi mi tko mogo odgovoriti, vcrs kad je moja majka isla curki prstima po kicmi i ka da su joj dva prsljana oko sredine prema dolje malo izbocena, pitat cu sutra pedijatra al vcrs mi treba neka utjeha jeli to normalno posto oni jos nemaju masnog tkiva i koza im tanja
Ayla, stvarno ne znam, ali vjerujem da nije ništa. Oni njih dobro pregledaju prije otpuštanja iz bolnice i vjerujem da bi primjetili da nešto nije ok,ali svakako pitaj pedijatra, ipak su oni stručni 🙂
Ayla, stvarno ne znam, ali vjerujem da nije ništa. Oni njih dobro pregledaju prije otpuštanja iz bolnice i vjerujem da bi primjetili da nešto nije ok,ali svakako pitaj pedijatra, ipak su oni stručni 🙂
Znam al proslo je odavno kad su ju pustili a ja nisam od prckanja i pregledavanja jer se samo uzrujam, sutra nam je prva kontrola i nadam se da stvarno nije nista i da je normalno jer sam bas u bedu sada 😶
Vjerujem da nije ništa. I mene je mama znala tako uznemiriti par puta, onda ja naravno nemam mira pa provjerim s patronažnom i uvijek je sve bilo ok. Sretno sutra i javi šta kaže 🙂
Vjerujem da nije ništa. I mene je mama znala tako uznemiriti par puta, onda ja naravno nemam mira pa provjerim s patronažnom i uvijek je sve bilo ok. Sretno sutra i javi šta kaže 🙂
I mene uvjek kaze nesto a ja sam kao luda poslje,hocu 😘
S prvim sam čepić i obloge ako je mjesto uboda oteknuto i vruće. Mjerila sam joj, nema, spava sad i nadam se da ni nece imati. Uvijek sam par dana nakon cijepljenja pod stresom od reakcije😥
Klasične obloge?
Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača
Malo je balava ali kao to nije problem za cijepljenje. S tim da je dobila samo jedno a drugi put će dva. Rekla dr da nema potrebe žuriti nek još malo ojača
Ok, ja sam totalno zbunjena s ovim cijepivima. Tu u DU mi frendica govori da je njezina mala dobila samo 1 pikicu u 1 nogu. Moj mali je dobio 2 pikice. Prva je obo 6u1, a drugo pneunokok. Koje je tvoja mala dobila? Ja sam mislila da je to svuda jednako... 🤔
Ayla, ne brinii, bebu su ti pregledavali svaki dan u bolnici i sestre su ju nosile i motale itd, sigurno bi primjetili da je nesto. Nisam skuzila sto tocno mislis da se osjeca, al beba ko beba, ima i ona kosti i sve pa se nesto mora i osjetiti. Na ledima svakak nema masnoce.
Mi idemo za 3 tjedna na cijepljenje i najavljena su nam dva cijepiva, u svaku nogu po jedno
Sortiraj odgovore
Najstariji