Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    18. Rujan 2019. 11:48

katiesu

imate neke dobre fore za uspavljivanje osim sise i kolica? 😩🙈

Ovo i mene zanima 😂 duda mi je kratkorocno rjesenje, na 5minita

krino
    18. Rujan 2019. 12:03

Noemi1

katiesu

Samo nunanje 😆

MiniCooper26
    18. Rujan 2019. 12:54

krino

Noemi1

katiesu

Samo nunanje 😆

🤪 I ne bas 🙄 preko dan kolica ili ako je bas grintav onda se povucemo u sobu i na meni zaspe i tad najmirnjje i najvise spava... U kolicima uvijek u prekidima 🥴 a po noci ocito zna da se mora spavati ili mu odgovara mrak i tisina, ne znam.. Navcer je kupanje, hranjenje i ako nije zaspao na boci onda ga spustim na krevet i dam dudu koju on izbaci odma lad zaspe.. Inace je ne voli.. Do 9 uvijek zaspe i spava onda dobro.. Nadoknađuje dan ocito.. A ovo preko dana me izluduje ne mogu mrdnut..ne znan oce li to doc ma svoje  ili moram nekako Promjenit dnevnu rutinu...

CiniMINIS
    18. Rujan 2019. 13:42

I moja u zadnjih tjedan dana bas ima problema sa spavanjem tj uspavljivanjem. Kad se umori sva se uznemiri i krene plakat umjesto da zaspi. Nekad ju stavila u krevetic i ona zaspala, sad je ocito svijet previse zanimljiv pa mora sve vidit i dozivit. 

18. Rujan 2019. 16:51

Noemi1

katiesu

Moja nece dude samo bocica, i nezz ni ja vise kako da uspavam nekad samo stavim u krevet nakon jela i sama se uspava a nekad mos dubiti na glavi nema sanse 

18. Rujan 2019. 16:52

Cure kada beba pocinje imati jasnu sliku, znam da joj sad jos uvijek sve mutno

• Ivonne
    18. Rujan 2019. 17:55

Evo cijepljena, vrištala je i sad spava. Samo da sve bude ok...
    Zadnji pregled je bio 26.7. I od tada je dobila 2kg i 20g😂sad je 6250g
    Obukla joj tajice danas, do sada je nosila sve bracine hlače, muške koje su šire, uglavnom jedva joj navučem🤣 znala sam da ću imati problema s nalaženjem stvari za nju jer je sve usko a ona baš i nije manekenka🤣🤣

18. Rujan 2019. 18:40

Bit će sve ok 💪
    I moja "mrvica" baš čudno izgleda u tajicama. Djeluje mi kao da se pati, pa ih ne oblačimo često 🙈

• Ivonne
    18. Rujan 2019. 18:46

shell

Bit će sve ok 💪
    I moja "mrvica" baš čudno izgleda u tajicama. Djeluje mi kao da se pati, pa ih ne oblačimo često 🙈

Šta obuces dolje?

CiniMINIS
    18. Rujan 2019. 18:50

Jel joj prosla prehladica ili ste unatoc tome cijepili? Ma i ne mora biti manekenka, bitno da je zdrava bebica a kako lijepo dobiva na tezini vidi se da je dobro. Moja je za sad uglavnom u kombinezonicima 😅 nekako mi to najbolje pase kad ju nosim jer se ne digne i lijepo je zapakirana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.