imate neke dobre fore za uspavljivanje osim sise i kolica? 😩🙈
Ovo i mene zanima 😂 duda mi je kratkorocno rjesenje, na 5minita
Samo nunanje 😆
Samo nunanje 😆
🤪 I ne bas 🙄 preko dan kolica ili ako je bas grintav onda se povucemo u sobu i na meni zaspe i tad najmirnjje i najvise spava... U kolicima uvijek u prekidima 🥴 a po noci ocito zna da se mora spavati ili mu odgovara mrak i tisina, ne znam.. Navcer je kupanje, hranjenje i ako nije zaspao na boci onda ga spustim na krevet i dam dudu koju on izbaci odma lad zaspe.. Inace je ne voli.. Do 9 uvijek zaspe i spava onda dobro.. Nadoknađuje dan ocito.. A ovo preko dana me izluduje ne mogu mrdnut..ne znan oce li to doc ma svoje ili moram nekako Promjenit dnevnu rutinu...
I moja u zadnjih tjedan dana bas ima problema sa spavanjem tj uspavljivanjem. Kad se umori sva se uznemiri i krene plakat umjesto da zaspi. Nekad ju stavila u krevetic i ona zaspala, sad je ocito svijet previse zanimljiv pa mora sve vidit i dozivit.
Moja nece dude samo bocica, i nezz ni ja vise kako da uspavam nekad samo stavim u krevet nakon jela i sama se uspava a nekad mos dubiti na glavi nema sanse
Cure kada beba pocinje imati jasnu sliku, znam da joj sad jos uvijek sve mutno
Evo cijepljena, vrištala je i sad spava. Samo da sve bude ok...
Zadnji pregled je bio 26.7. I od tada je dobila 2kg i 20g😂sad je 6250g
Obukla joj tajice danas, do sada je nosila sve bracine hlače, muške koje su šire, uglavnom jedva joj navučem🤣 znala sam da ću imati problema s nalaženjem stvari za nju jer je sve usko a ona baš i nije manekenka🤣🤣
Bit će sve ok 💪
I moja "mrvica" baš čudno izgleda u tajicama. Djeluje mi kao da se pati, pa ih ne oblačimo često 🙈
Bit će sve ok 💪
I moja "mrvica" baš čudno izgleda u tajicama. Djeluje mi kao da se pati, pa ih ne oblačimo često 🙈
Šta obuces dolje?
Jel joj prosla prehladica ili ste unatoc tome cijepili? Ma i ne mora biti manekenka, bitno da je zdrava bebica a kako lijepo dobiva na tezini vidi se da je dobro. Moja je za sad uglavnom u kombinezonicima 😅 nekako mi to najbolje pase kad ju nosim jer se ne digne i lijepo je zapakirana.
Sortiraj odgovore
Najstariji