Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    17. Rujan 2019. 16:52

E da, moj je poceo opasno šake u usta stavljat, lize i pokusava ugurati u usta, pogotovo kad se uspavljuje, dudu neće.. Samo nekad pred spavanje navecer kad je vec skoro zaspao i to ako mu je ja drzim

nena1986
    17. Rujan 2019. 17:05

Moja ne voli kolica za spavanje, ako smo vani u šetnji je sve super dok joj se ne počne spavati, onda na cicu ili na ruke ili u nosiljku da zaspi... nosiljku npr. obožava, a i meni stvarno zlata vrijedi. 
    Dojenje i papanje, može se jesti med, nema zabranjene hrane, a što smeta morat ćeš sama isprobati. Ja jedem ama baš sve... Ivonne npr. mora paziti, tako da sve ovisi 

CiniMINIS
    17. Rujan 2019. 18:04

Joj, ja vise ne znam sto jesti za rucak.. sve joj smeta sto ja inace redovito jedem.. prije sam zivila na grasku i ostalim mahunarkama, kad sam vidla da joj grasak smeta ostalo nisam ni isprobavala. Smeta joj i kukuruz, kuhano jaje i svjeza crvena paprika. Sigurno joj smeta i stosta drugog al nije pokazivala tak jaku reakciju ko na te namirnice. Jucer sam ponovno probala jaje, reko mozda mi se ucinilo. Kad se krenula derati 🙈🙈 mrak mi htio past na oci kolko mi bilo bed.

• Ivonne
    17. Rujan 2019. 21:12

Evo jela sam ajvar, budemo vidjeli 😂😂

MiniCooper26
    17. Rujan 2019. 21:52

Mame koje imaju muske bebe, jel vam sta pedijatar spominjao oko navlacenja kozice spolovila? Ja zaboravila pitat 🤦‍♀️

Nikolina95
    18. Rujan 2019. 07:36

MiniCooper26

Mame koje imaju muske bebe, jel vam sta pedijatar spominjao oko navlacenja kozice spolovila? Ja zaboravila pitat 🤦‍♀️

Meni je patronazna rekla kad ga kupam da malo navucem, koliko ide i obrisem jer se skupi prljavštine.. Tako i radim.a cula sam od nekih da netreba navlačiti.. Svako drukcije govori. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Ivonne
    18. Rujan 2019. 08:04

Većina govori da navlačiš koliko ide i to je najbolje kod kupanja pa odmah makneš ostatke mokraće

krino
    18. Rujan 2019. 09:49

Nama je pedijatar isto rekao da povremeno lagano navlacimo. Ne treba ni svaki dan. Koliko ide da se vidi cvijetic 😂
    Nego, mi smo jucer doputovali avionom. Proslo je i vise nego dobro. Malo je na terminalu cendrao i prvih 10ak min. leta, onda je zaspao i prespavao put. 
    Ako netko planira slicno, mi smo sad 3mj, duda nam je bila dovoljna (radi tlaka kod polijetanja/slijetanja), kolica mogu besplatno u avion, moze se ponijeti tekucina za bebu i hrana (nema ogranicenja u kolicini) u ruksaku, dijete je u krilu cijeli put i dobije se sigurnosni pojas koji zavezes za sebe... Ne znam jesam li ista zaboravila.. letili s domacom kompanijom

katiesu
    18. Rujan 2019. 11:14

krino

Nama je pedijatar isto rekao da povremeno lagano navlacimo. Ne treba ni svaki dan. Koliko ide da se vidi cvijetic 😂
    Nego, mi smo jucer doputovali avionom. Proslo je i vise nego dobro. Malo je na terminalu cendrao i prvih 10ak min. leta, onda je zaspao i prespavao put.
    Ako netko planira slicno, mi smo sad 3mj, duda nam je bila dovoljna (radi tlaka kod polijetanja/slijetanja), kolica mogu besplatno u avion, moze se ponijeti tekucina za bebu i hrana (nema ogranicenja u kolicini) u ruksaku, dijete je u krilu cijeli put i dobije se sigurnosni pojas koji zavezes za sebe… Ne znam jesam li ista zaboravila.. letili s domacom kompanijom

mislim da ništa nisi zaboravila. i mi smo letili s domaćom kompanijom.tvoj mali je stvarno super kad je tako dobar bio, ipak moja mala nije bila bas toliko mala 😁

katiesu
    18. Rujan 2019. 11:21

imate neke dobre fore za uspavljivanje osim sise i kolica? 😩🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.