E da, moj je poceo opasno šake u usta stavljat, lize i pokusava ugurati u usta, pogotovo kad se uspavljuje, dudu neće.. Samo nekad pred spavanje navecer kad je vec skoro zaspao i to ako mu je ja drzim
Moja ne voli kolica za spavanje, ako smo vani u šetnji je sve super dok joj se ne počne spavati, onda na cicu ili na ruke ili u nosiljku da zaspi... nosiljku npr. obožava, a i meni stvarno zlata vrijedi.
Dojenje i papanje, može se jesti med, nema zabranjene hrane, a što smeta morat ćeš sama isprobati. Ja jedem ama baš sve... Ivonne npr. mora paziti, tako da sve ovisi
Joj, ja vise ne znam sto jesti za rucak.. sve joj smeta sto ja inace redovito jedem.. prije sam zivila na grasku i ostalim mahunarkama, kad sam vidla da joj grasak smeta ostalo nisam ni isprobavala. Smeta joj i kukuruz, kuhano jaje i svjeza crvena paprika. Sigurno joj smeta i stosta drugog al nije pokazivala tak jaku reakciju ko na te namirnice. Jucer sam ponovno probala jaje, reko mozda mi se ucinilo. Kad se krenula derati 🙈🙈 mrak mi htio past na oci kolko mi bilo bed.
Mame koje imaju muske bebe, jel vam sta pedijatar spominjao oko navlacenja kozice spolovila? Ja zaboravila pitat 🤦♀️
Mame koje imaju muske bebe, jel vam sta pedijatar spominjao oko navlacenja kozice spolovila? Ja zaboravila pitat 🤦♀️
Meni je patronazna rekla kad ga kupam da malo navucem, koliko ide i obrisem jer se skupi prljavštine.. Tako i radim.a cula sam od nekih da netreba navlačiti.. Svako drukcije govori.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Većina govori da navlačiš koliko ide i to je najbolje kod kupanja pa odmah makneš ostatke mokraće
Nama je pedijatar isto rekao da povremeno lagano navlacimo. Ne treba ni svaki dan. Koliko ide da se vidi cvijetic 😂
Nego, mi smo jucer doputovali avionom. Proslo je i vise nego dobro. Malo je na terminalu cendrao i prvih 10ak min. leta, onda je zaspao i prespavao put.
Ako netko planira slicno, mi smo sad 3mj, duda nam je bila dovoljna (radi tlaka kod polijetanja/slijetanja), kolica mogu besplatno u avion, moze se ponijeti tekucina za bebu i hrana (nema ogranicenja u kolicini) u ruksaku, dijete je u krilu cijeli put i dobije se sigurnosni pojas koji zavezes za sebe... Ne znam jesam li ista zaboravila.. letili s domacom kompanijom
Nama je pedijatar isto rekao da povremeno lagano navlacimo. Ne treba ni svaki dan. Koliko ide da se vidi cvijetic 😂
Nego, mi smo jucer doputovali avionom. Proslo je i vise nego dobro. Malo je na terminalu cendrao i prvih 10ak min. leta, onda je zaspao i prespavao put.
Ako netko planira slicno, mi smo sad 3mj, duda nam je bila dovoljna (radi tlaka kod polijetanja/slijetanja), kolica mogu besplatno u avion, moze se ponijeti tekucina za bebu i hrana (nema ogranicenja u kolicini) u ruksaku, dijete je u krilu cijeli put i dobije se sigurnosni pojas koji zavezes za sebe… Ne znam jesam li ista zaboravila.. letili s domacom kompanijom
mislim da ništa nisi zaboravila. i mi smo letili s domaćom kompanijom.tvoj mali je stvarno super kad je tako dobar bio, ipak moja mala nije bila bas toliko mala 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji