Joj, ja vise ne znam sto jesti za rucak.. sve joj smeta sto ja inace redovito jedem.. prije sam zivila na grasku i ostalim mahunarkama, kad sam vidla da joj grasak smeta ostalo nisam ni isprobavala. Smeta joj i kukuruz, kuhano jaje i svjeza crvena paprika. Sigurno joj smeta i stosta drugog al nije pokazivala tak jaku reakciju ko na te namirnice. Jucer sam ponovno probala jaje, reko mozda mi se ucinilo. Kad se krenula derati 🙈🙈 mrak mi htio past na oci kolko mi bilo bed.
Mame koje imaju muske bebe, jel vam sta pedijatar spominjao oko navlacenja kozice spolovila? Ja zaboravila pitat 🤦♀️
Mame koje imaju muske bebe, jel vam sta pedijatar spominjao oko navlacenja kozice spolovila? Ja zaboravila pitat 🤦♀️
Meni je patronazna rekla kad ga kupam da malo navucem, koliko ide i obrisem jer se skupi prljavštine.. Tako i radim.a cula sam od nekih da netreba navlačiti.. Svako drukcije govori.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Većina govori da navlačiš koliko ide i to je najbolje kod kupanja pa odmah makneš ostatke mokraće
Nama je pedijatar isto rekao da povremeno lagano navlacimo. Ne treba ni svaki dan. Koliko ide da se vidi cvijetic 😂
Nego, mi smo jucer doputovali avionom. Proslo je i vise nego dobro. Malo je na terminalu cendrao i prvih 10ak min. leta, onda je zaspao i prespavao put.
Ako netko planira slicno, mi smo sad 3mj, duda nam je bila dovoljna (radi tlaka kod polijetanja/slijetanja), kolica mogu besplatno u avion, moze se ponijeti tekucina za bebu i hrana (nema ogranicenja u kolicini) u ruksaku, dijete je u krilu cijeli put i dobije se sigurnosni pojas koji zavezes za sebe... Ne znam jesam li ista zaboravila.. letili s domacom kompanijom
Nama je pedijatar isto rekao da povremeno lagano navlacimo. Ne treba ni svaki dan. Koliko ide da se vidi cvijetic 😂
Nego, mi smo jucer doputovali avionom. Proslo je i vise nego dobro. Malo je na terminalu cendrao i prvih 10ak min. leta, onda je zaspao i prespavao put.
Ako netko planira slicno, mi smo sad 3mj, duda nam je bila dovoljna (radi tlaka kod polijetanja/slijetanja), kolica mogu besplatno u avion, moze se ponijeti tekucina za bebu i hrana (nema ogranicenja u kolicini) u ruksaku, dijete je u krilu cijeli put i dobije se sigurnosni pojas koji zavezes za sebe… Ne znam jesam li ista zaboravila.. letili s domacom kompanijom
mislim da ništa nisi zaboravila. i mi smo letili s domaćom kompanijom.tvoj mali je stvarno super kad je tako dobar bio, ipak moja mala nije bila bas toliko mala 😁
imate neke dobre fore za uspavljivanje osim sise i kolica? 😩🙈
Ovo i mene zanima 😂 duda mi je kratkorocno rjesenje, na 5minita
imate neke dobre fore za uspavljivanje osim sise i kolica? 😩🙈
Ovo i mene zanima 😂 duda mi je kratkorocno rjesenje, na 5minita
Samo nunanje 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji