Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    16. Rujan 2019. 20:31

shell

Za manja pakiranja dvojke stvarno ne znam, ja kupujem veća. Ali zašto već kupuješ dvojku i to toliko vrsta? A možda vam uopće ne budu odgovarale. Dobit ćeš vjerovatno i puno u babinjama. Mi smo za početak kupili samo jedan paket jedinice, i toliko smo dobili u babinjama da mi je ostao jedan paket pampersa neotvoren, prerasli.
    Naravno, tvoj izbor, ali mislim da ne trebaš žuriti 🙂

Iskreno, nadam se da mi nitko neće nosit pelene  A imam za sad jedinicu Pampers i Mullerove, a dvojku od Dm-a i Lidla po jedan paket...

16. Rujan 2019. 21:38

Meni su donosili i pelene.
    Aha, ja shvatila da si od svih vrsta uzimala 🙈 ja sam od Violete samo jedinicu vidjela u malom pakiranju, ne mogu se sjetiti da sam dvojku vidjela 🤔

• Ivonne
    16. Rujan 2019. 21:42

DijMar

shell

Za manja pakiranja dvojke stvarno ne znam, ja kupujem veća. Ali zašto već kupuješ dvojku i to toliko vrsta? A možda vam uopće ne budu odgovarale. Dobit ćeš vjerovatno i puno u babinjama. Mi smo za početak kupili samo jedan paket jedinice, i toliko smo dobili u babinjama da mi je ostao jedan paket pampersa neotvoren, prerasli.

Iskreno, nadam se da mi nitko neće nosit peleneA imam za sad jedinicu Pampers i Mullerove, a dvojku od Dm-a i Lidla po jedan paket…

Onda im prije babinja, ako ste i otvoreno i dobri, reci da ne želiš pelene jer većina nosi to i kozmetiku i odjeću.

MiniCooper26
    17. Rujan 2019. 12:28

Ivonne

DijMar

shell

Iskreno, nadam se da mi nitko neće nosit peleneA imam za sad jedinicu Pampers i Mullerove, a dvojku od Dm-a i Lidla po jedan paket…

Onda im prije babinja, ako ste i otvoreno i dobri, reci da ne želiš pelene jer većina nosi to i kozmetiku i odjeću.

Uf tako i meni.. Imam robe i kozmetike za narednih 5 godina 🥴 
    Ima pitanje... Kako vasa djeca vole kolica, tj setnju u njima... Moj bas i ne 🥴 sa 15 dana je bila prva setnja ali je bio jos mali pa je naravno spavao cijelu setnju... Onda su pocele velike vrucine i nismo isli nego bi ujutro i predvecer bili u kolicima ispred kuce... Sad smo opet poceli sa setnjama.. Ako ne zaspe to je kaos.. Place iz petnih zila... Jel stavrno se trebaju naviknit na kolica ili necu imati srece po tom pitanju 🙄

17. Rujan 2019. 13:29

Moja je super prihvatila kolica. Većinom brzo zaspe u njima, a ako je budna razgleda, ne plače. Iskreno ne znam, možda se i promjeni. Mi smo svaki dan vani

17. Rujan 2019. 14:30

Moja cim ju spustim u kolica oci sklapa i voznju prespava i isto kao i shell ako je budna samo razgledava oko sebe i zijeva 😂 al jos nije plakala vidjet cemo dalje kako ce reagirati 😁

CiniMINIS
    17. Rujan 2019. 14:35

Moja nekad zaspi, nekad razgleda a kad joj je dosta i zeli se s mamom maziti onda malo zakmeci pa ju uzmem malo u ruke i kasnije opet vratim. Al uglavnom je dobra kad smo vani.

Norules
    17. Rujan 2019. 14:54

Moj se ne zeli voziti u kosari,u pocetku kad je bio manji da a sada cim ga stavis dreka,valjda jer ne vidi nista pred sobom,tako da ga sada setam u jajetu,u njemu se odmah smiri,znam da ne bi trebalo al na sat vremena nece mu nista biti

MiniCooper26
    17. Rujan 2019. 16:49

A moj oce u kolicima kad smo vanka na taraci... Spava igra se... Ma sve... Ali setnja ne stima  ne znam zasto... Mozda i sto mu je san priko dana prelagan pa se budi non stop 🥴🤦‍♀️

17. Rujan 2019. 16:51

Eto vidiš, sve bebe su različite. Mojoj čak i odgovara kada idemo po malo neravnijem terenu.
    Mame koje dojite, ima li nešto što izbjegavate jesti i piti? Smije li se med jesti za vrijeme dojenja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.