Jel se vama događa da se beba probudi u noći i više ne želi spavati? Naša se budi dvije noći oko 1-2, sva odmorna, i ne želi zaspati 2-3 sata. Nije da je zamjenila noć i dan, jer ni danju ne spava previše.
Jel se vama događa da se beba probudi u noći i više ne želi spavati? Naša se budi dvije noći oko 1-2, sva odmorna, i ne želi zaspati 2-3 sata. Nije da je zamjenila noć i dan, jer ni danju ne spava previše.
Koliko ti je budna prije nego ju stavis spavati? Moja je preko dana dosta budna i navecer obavezno bar 3h pred spavanje i budi se samo jednom po noci i dalje nastavi spavati...
Moja je budna kak joj se sprdne. Zna mi po 5 i vise put zaspat na sisi i cim ju spustim otvori oci i budna je i sprenna za akciju. A opet onda imamo i situacije gdje nema sanse da ju probudim..
Frendovi su imali malca kojem he 3-4 sata po noći bilo dosta . Umirali su od iscrpljenosti i znali su ga ostaviti u onom vrtiću i spavati na podu kraj njega.
Sa starijim nema kakvih metoda nisam probala i načitala se svega ali on duže od 3 sata nije spojio u komadu. Uglavnom tad sam pročitala da moraju min 3 sata biti budni prije nocnog spavanja da bi mogli duže spavati po noći.
Da.. samo što je nama najveći problem što ona ne pojede gotovo nikad cijelu bočicu. I nije ni blizu onoga što bi prema tablici trebala pojesti u ovom tjednu.. Patronazna je rekla da joj dajemo kako traži i da pojede koliko želi, ali meni sve to djeluje malo.. neki prosjek joj je 70, možda 80 po flašici, a imamo 17 dana. Jedemo Aptamil.. ne bljucka puno, lijepo kaka i piški.. ali traži često i jede po malo.. 😏
Kakva je to tablica kolko bi trebala pojesti? Gdje si to nasla? Ja nasla na bebimil stranici gdje pise da bebe do mjesec dana jedu 30-60ml a od mjesec dana do 3mj 90-120ml, al ne znam jel to stvarno tako..
Pise na svakoj kutiji koliko se dozira
Koliko ti je budna prije nego ju stavis spavati? Moja je preko dana dosta budna i navecer obavezno bar 3h pred spavanje i budi se samo jednom po noci i dalje nastavi spavati…
Što je najgore, preko dana većinom bude budna, i onda zaspe oko 16 pa do 19, kupamo ju oko 19, pa klopa. Tad opet zaspe, ima još jedno buđenje oko 22-23 i sve bude ok do buđenja oko 2 sata u noći. Tad više ne želi zaspat.
Ovak ko tvoju nikak, mislim da su sa mjesec još premali za to. Ja sam pratila nju ak joj se spava nek spava i sl. Kasnije što su veći ih se da igrackama i presvlačenjem održati budnim
Ovak ko tvoju nikak, mislim da su sa mjesec još premali za to. Ja sam pratila nju ak joj se spava nek spava i sl. Kasnije što su veći ih se da igrackama i presvlačenjem održati budnim
Da, tako i ja mislim. Nek smo se mi riješili grčeva, za ovo ćemo lako
Curke koje dojite, je li istina da vam bebe po noći manje spavaju i više traže sisu nego po danu? Znam da je noć kraća, ali nisam sigurna kak izdefinirati pitanje. Uglavnom, na tečaju su nam rekli da je po noći proizvodnja mlijeka pojačana i da bebe to znaju/osjećaju/imaju urođeno pa onda i budu budnije i da nije to kak znaju ljudi reći zamjena noći za dan pošto one još ne kuže to, nego baš radi tog dojenja...
Sortiraj odgovore
Najstariji