Jel se vama događa da se beba probudi u noći i više ne želi spavati? Naša se budi dvije noći oko 1-2, sva odmorna, i ne želi zaspati 2-3 sata. Nije da je zamjenila noć i dan, jer ni danju ne spava previše.
Jel se vama događa da se beba probudi u noći i više ne želi spavati? Naša se budi dvije noći oko 1-2, sva odmorna, i ne želi zaspati 2-3 sata. Nije da je zamjenila noć i dan, jer ni danju ne spava previše.
Koliko ti je budna prije nego ju stavis spavati? Moja je preko dana dosta budna i navecer obavezno bar 3h pred spavanje i budi se samo jednom po noci i dalje nastavi spavati...
Moja je budna kak joj se sprdne. Zna mi po 5 i vise put zaspat na sisi i cim ju spustim otvori oci i budna je i sprenna za akciju. A opet onda imamo i situacije gdje nema sanse da ju probudim..

Frendovi su imali malca kojem he 3-4 sata po noći bilo dosta . Umirali su od iscrpljenosti i znali su ga ostaviti u onom vrtiću i spavati na podu kraj njega.
Sa starijim nema kakvih metoda nisam probala i načitala se svega ali on duže od 3 sata nije spojio u komadu. Uglavnom tad sam pročitala da moraju min 3 sata biti budni prije nocnog spavanja da bi mogli duže spavati po noći.

Da.. samo što je nama najveći problem što ona ne pojede gotovo nikad cijelu bočicu. I nije ni blizu onoga što bi prema tablici trebala pojesti u ovom tjednu.. Patronazna je rekla da joj dajemo kako traži i da pojede koliko želi, ali meni sve to djeluje malo.. neki prosjek joj je 70, možda 80 po flašici, a imamo 17 dana. Jedemo Aptamil.. ne bljucka puno, lijepo kaka i piški.. ali traži često i jede po malo.. 😏
Kakva je to tablica kolko bi trebala pojesti? Gdje si to nasla? Ja nasla na bebimil stranici gdje pise da bebe do mjesec dana jedu 30-60ml a od mjesec dana do 3mj 90-120ml, al ne znam jel to stvarno tako..
Pise na svakoj kutiji koliko se dozira

Koliko ti je budna prije nego ju stavis spavati? Moja je preko dana dosta budna i navecer obavezno bar 3h pred spavanje i budi se samo jednom po noci i dalje nastavi spavati…
Što je najgore, preko dana većinom bude budna, i onda zaspe oko 16 pa do 19, kupamo ju oko 19, pa klopa. Tad opet zaspe, ima još jedno buđenje oko 22-23 i sve bude ok do buđenja oko 2 sata u noći. Tad više ne želi zaspat.
Ovak ko tvoju nikak, mislim da su sa mjesec još premali za to. Ja sam pratila nju ak joj se spava nek spava i sl. Kasnije što su veći ih se da igrackama i presvlačenjem održati budnim

Ovak ko tvoju nikak, mislim da su sa mjesec još premali za to. Ja sam pratila nju ak joj se spava nek spava i sl. Kasnije što su veći ih se da igrackama i presvlačenjem održati budnim
Da, tako i ja mislim. Nek smo se mi riješili grčeva, za ovo ćemo lako
Curke koje dojite, je li istina da vam bebe po noći manje spavaju i više traže sisu nego po danu? Znam da je noć kraća, ali nisam sigurna kak izdefinirati pitanje. Uglavnom, na tečaju su nam rekli da je po noći proizvodnja mlijeka pojačana i da bebe to znaju/osjećaju/imaju urođeno pa onda i budu budnije i da nije to kak znaju ljudi reći zamjena noći za dan pošto one još ne kuže to, nego baš radi tog dojenja...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji