Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    23. Kolovoz 2019. 15:55

Ja sam cijelo vrijeme u potkosulji za dojenje, al i mene povremeno zulja pa se prebacim na obicnu potkosulju na naramenice i natrpam jastucice unutra tek tolko. Osjecam cesto da sise "rade" ali rijetko kad zavrsi u jastucicu. Kao da ne izlazi kad imam nesto obuceno odnosno stisnuto na bradavice. A kad luftam sise nekad samo od sebe krene kapat.

CiniMINIS
    23. Kolovoz 2019. 16:08

Ivonne

krino

Ivonne

Ja ne brišem…
    Ako brisanjem ne ide dolje lako moguće da je soor, pa pozoveš patronažnu da provjeri ili odfuraš dr. Dobiješ gel kojim mažeš i prođe.
    Po malo se igramo i pomazimo dok je presvlačim jer se sve ostalo vrijeme svede na uspavljivanje, jedenje i spavanje. Bez brige bit ce vremena za igru jer kako rastu budna faze su sve duže.
    Polako pripremam te baby igracke i uskoro s cu opet tantami podloge vratiti u dnevnu. To moj muž zove poligon za bebu. Fino je na podu ne može pasti nema u šta udariti, tu vježbsmo i tu su njene igračke.

Mi smo kupili tatami u polleo sportu. Kaze tip, pa svi tu kupuju za bebe. Igracaka smo dobili da ne moramo kupovat godinu dana. Ionak se s nicim jos nemre igrat. Kako vi uvodite igracke? I kada upogonite baby gym? Ja sam mislila kroz nekih tjedan-dva.
    Citala sam da se treba igrati po 15ak min. Sve duze za tak male bebe je prestimulirajuce pa se razbude i malo postanu hiperaktivni. Hmmm? Ja nemam iskustva s nicim

Budem fotkala kak naš tatami izgleda - uzela sam 6 onih manji kocki ali u boji. Naravno da svi uzimaju jer je dovoljno toplo da beba može biti na podu a opet dovoljno čvrsto da može po tome vježbati puzat i sl. Onu šarenu podlogu što svi furaju nisam htjela jer mi to izgleda prešareno i za bebu.
    Ja nisam ogranicavala vrijeme, koliko je htio, oni ionako brzo postaju nervozni pa trebaš nest drugo. Igracke su mi koristile za motiviranje puzanja, za vježbanje hvata daš im nest u ruke da prime a ta igračka ili šuška ili nešt. One igracke sa zvukom sam koristila kod vjezbanja - micala sam ih lijevo desno a beba je za njima pomicala glavu i tak smo vjezbali kontrolirano okretanje glave. Ima tih puno za razvijanje motorike. Pravila sam one senzorne boce - u male boce od jane uliješ vode, staviš boju za kolače da ju obojaš, staviš unutra šljokica, perli ili nešt tog tipa i njima je zabava to vrtiti. U one ljuske od kinder jajeta onog srednjeg sam stavljala rižu i grah pa su to bile zveckalice. Kad se posjeo vježbali smo finu motoriku tak da sam uzela onaj kanister od staklopera oprala ga i u njega je ubacivao čepove. Ima svakakvih fora…

Wow, svaka ti cast na kreativnosti. Ja jos ni ne znam sto od kada trebamo vjezbati. Morat cu se informirat malo oko toga pa da krenemo na vrijeme i sa pravim vjezbama. 

krino
    23. Kolovoz 2019. 16:12

Ti si bome sama svoj majstor. I to mi je skroz spica. Ja ne znam koji ce klinac toliko plisanih igracaka bebama. Ja imam jedan plisami cvijet zvecku, a svaka latica ima drugi zvuk ili drugacije punjenje. I to mi je najbolja igracka. Proizvodi zvuk, pod prstima suska i ima raznih velicina tih kostica kojima su oubjene latice. Eto. To jedino koristim sad. A baby gym jos nisam raspakirala

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 16:42

E super ti je taj cvijet 👍
    Ma vidjet ćeš bebe se igraju svim onim što nije za njih. Te baby igracke su skupe i malo toga smo sami kupili. A naplate te igračke ko suho zlato. Sami znate na čemu se para kupi - na rođenja vjenčanja i smrt 😂😂. Više toga sam tak sama složila i bilo mu super zabavno za igrati se. Radije tu paru ostaviš za kupit legiće.
    E da dva puta godišnje orbico ima rasprodaju igračaka u centru Solidum pa se tu zna uloviti fisher price igračaka, mega blocks i sl. Prije su imali puno veću ponudu a zadnji dva puta kao da je prodaja onoga što je ostalo. Za neke stvari je dobro pogledati i aliexpress- sad sam tamo kupila vodenu podlogu za vježbanje glave - evo link
    HRK 32.93 26%OFF | New Creative Dual Use Toys Baby Water Mat Inflatable Patted Pad Baby Inflatable Tummy Water Mat Prostrate Water Cushion Pat Pad https://s.click.aliexpress.com/e/KnsSyItK

Lidl zna imati dobre drvene igracke- tamo smo uzeli super stvari npr drvenu kuhinju 

nena1986
    23. Kolovoz 2019. 17:07

Gledala sam tu vodenu podlogu, mora biti fora... Imam joj jednu okruglu spužvastu podlogu za igranje/ležanje a kasnije ćemo sigurno kupiti tatami kocke za pod. Super su mi bile s malim... imamo par plišanih zvečkica, to joj je dovoljno, jedino ću joj nešto uzeti za zube, za žvakanje, ali ne znam što... 

nena1986
    23. Kolovoz 2019. 17:11

Nema iskustva s aliexpressom, nisam nikad kupovala... je to tipa ono wish-a? Koliko se ceka dostava? Kvaliteta? 

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 17:18

Imas od play go super igračaka koje su za motoriku a usput su i gricko. A u dm imaš one za grickanje s vodom što se stavljaju u frižider pa hlade desni. To smo mu davali dok nije desnima nekako napravio rupu pa je curilo. Dobre su i one prve cetkice za zube za žvakanje gumirane su i isto u dm njihova marka 

23. Kolovoz 2019. 17:27

A šta mislite o ovim podlogama za igru? Meni su ove baš zanimljive.
    https://www.djecje-podloge-casmatino.com/djecje-podloge?lightbox=dataItem-jpe3yi5n

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 18:00

E to su te sad mega popularne ali ja to nisam uzela. 

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 18:02

Meni se čini kao da u te utore moze puno prašine i svega upast. Ok beba podloge se često prebrišu al opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.