Nas je rekao da to pomalo nategnes svaki dan poslije kupanja. Mi mu vrh pisonje jos s bademovim uljem namazemo. Onak potegnes i premazes na vrh mrvicu. I tako dok budes godinama povlacila ce jednom biti HOP odeeer
Čak vam je to lakše raditi dok ih kupate pa odmah operete i nakupine urina
Crvenilo na guzi... Prvo smo probali sa sudocremom i nije prolazilo... Onda smo samo pudrali baby puderom, isto nije pomoglo... Kupili plimycol i djelovalo je odmah... Eto, mozda kome pomogne... Treba sve isprobati, nesto mora djelovati... 🙂
Mame koje dojite, kako se borite s mlijekom ako vam beba duze spava? Moja preko dana puno sisa, svako malo, a po noci spava po 5, 6h u komadu... i onda je mlijeka posvuda...🙄 Jel se izdajate il cekate bebu da se probudi? Ja ju ne budim jer ionako nece sisat u polusnu i odmah zaspi, kad je gladna sama se probudi...
Mame imam bebu mjesec i 9 dana staru koju dojim naime zanima me dali joj smijem dati malo čaja?
Danci23
Crvenilo na guzi… Prvo smo probali sa sudocremom i nije prolazilo… Onda smo samo pudrali baby puderom, isto nije pomoglo… Kupili plimycol i djelovalo je odmah… Eto, mozda kome pomogne… Treba sve isprobati, nesto mora djelovati… 🙂
Mame koje dojite, kako se borite s mlijekom ako vam beba duze spava? Moja preko dana puno sisa, svako malo, a po noci spava po 5, 6h u komadu… i onda je mlijeka posvuda…🙄 Jel se izdajate il cekate bebu da se probudi? Ja ju ne budim jer ionako nece sisat u polusnu i odmah zaspi, kad je gladna sama se probudi…
Moja noću spava po 3 sata, i mlijeka se baš nakupi. Budu mi mokri jastučići za dojenje. Mogu mislit tek tebi kad spava 5-6 sati. Ne budim ju, onda bude samo nervozna i uspavana i neće da sisa.
Očito su bile gljivice pa nije prolazilo. Jeste imali soor? Ili koristili antibiotik?
Ne budim bebu, dok spavaju rastu 😊 isto se skupi mlijeka, ali sad stavljam jastucice pa nek curi višak. Ništa se ne izdajam jer tak šalješ signale da treba još. Ako te boli od pritiska onda malo izdoji samo da popusti. Ja ne moram jer mi sise same cure.
Mame imam bebu mjesec i 9 dana staru koju dojim naime zanima me dali joj smijem dati malo čaja?
Do 6 mjeseci je preporuka ne davat ništa, ona sve dobije iz tvog mlijeka i da utaži žeđ i glad. Tako da pričekaj, imaš vremena davati😊
Očito su bile gljivice pa nije prolazilo. Jeste imali soor? Ili koristili antibiotik?
Ne budim bebu, dok spavaju rastu 😊 isto se skupi mlijeka, ali sad stavljam jastucice pa nek curi višak. Ništa se ne izdajam jer tak šalješ signale da treba još. Ako te boli od pritiska onda malo izdoji samo da popusti. Ja ne moram jer mi sise same cure.
Ima bijeli jezik, ali je patronazna rekla da je to od mlijeka, a ne od gljivica...
Antibiotik sam pila ja radi temperature, pa moguce da je radi toga...
Temp mi se pojavila radi upale, pojavile su mi se kvrge i crvenilo na sisama... Zato se sad bojim da se ne ponovi, jer od pocetka imam puno mlijeka... Ja kupim sve jastucice koji postoje... Stabilizirala se ponuda i potraznja, okej je sad, ali kad tako duze ne jede, ne pomazu jastucici i onda se probudim sva mokra... 😬
Ima bijeli jezik, ali je patronazna rekla da je to od mlijeka, a ne od gljivica…
Antibiotik sam pila ja radi temperature, pa moguce da je radi toga…
Temp mi se pojavila radi upale, pojavile su mi se kvrge i crvenilo na sisama… Zato se sad bojim da se ne ponovi, jer od pocetka imam puno mlijeka… Ja kupim sve jastucice koji postoje… Stabilizirala se ponuda i potraznja, okej je sad, ali kad tako duze ne jede, ne pomazu jastucici i onda se probudim sva mokra… 😬
Hej i moj ima bjel jezik od mljeka dali mu čistite? Ja čistim al svejedno ostane bijelog jel i vama tako ?
Danci23
Sortiraj odgovore
Najstariji