Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    22. Kolovoz 2019. 22:46

Ja sam mu kupila hipp combiotik jer ga je pio u bolnici i svi su mi rekli da je najbolje forsirat sto je pio u bolnici kad izademo van ukoliko bude potrebna dohrana , a ne bljucka mi od njega pa mi zao mjenjat. Frendicina mala pila bebimil i ona cula da je bolji hipp i forsirala hipp a maloj uopce nije odgovarao nego bas bebimil jer je bila i navikla na njega...  
    Glupo mi mjenjat jer grcevi nam nisu od njega... a za clanak mi treba google prevoditelj 😁

krino
    23. Kolovoz 2019. 08:14

kzeli

Ja sam mu kupila hipp combiotik jer ga je pio u bolnici i svi su mi rekli da je najbolje forsirat sto je pio u bolnici kad izademo van ukoliko bude potrebna dohrana , a ne bljucka mi od njega pa mi zao mjenjat. Frendicina mala pila bebimil i ona cula da je bolji hipp i forsirala hipp a maloj uopce nije odgovarao nego bas bebimil jer je bila i navikla na njega…
    Glupo mi mjenjat jer grcevi nam nisu od njega… a za clanak mi treba google prevoditelj 😁

Ma i nama su rekli hipp da su im davali u bolnici. Ali moj je bas puno poceo bljuckat u zadnje vrijeme. I to ne onak bljuc nego dosta obilno. Dignem ga u pol flasice za podrignut, cujem samo pljus po parketu. Na kraju flasice, opet pljus. Nakon sat vremena se izbljuca onak lezecki. Bide sav mokar. Pa sam mislila da nes poceli mi krivo radit, ali sad na bebiviti ne bljuca. Tu i tamo po zanemarivo malo... E da, ja mu jos svaki dan dam malo vode ako hoce. 

krino
    23. Kolovoz 2019. 08:16

Ivonne, kak je malac? Je li nocas spavao?

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 08:40

Samo jednom ustao za kakat🤣
    Jutros traži njoke za doručak 😂😂 ide na bolje 

23. Kolovoz 2019. 09:13

Ivonne

Samo jednom ustao za kakat🤣
    Jutros traži njoke za doručak 😂😂 ide na bolje

Super, hvala Bogu 🙏

Cure, da podjelim s vama, moja beba sinoć prvi put nakon 15ak dana nije imala grčeve. Počeli smo joj davati sirup Torminalis. Možda je prerano za reći, vidjet ćemo ovih dana, ali izgleda da joj pomaže. Prdi od njega ko prava.

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 09:51

Uuuuuu treba zaliti noc bez grčeva 😊 to je super

23. Kolovoz 2019. 09:56

Ivonne

Uuuuuu treba zaliti noc bez grčeva 😊 to je super

A nas dva glupana, umjesto da spavamo, cijelo vrijeme čekali misleći da će se probuditi. Izgledalo nam predobro da bi bilo istinito, a ona odgulila 3 sata 🙈

• Ivonne
    23. Kolovoz 2019. 10:34

Ova je odspavala 22-4 I onda svaka dva sata. 

krino
    23. Kolovoz 2019. 10:52

E, a moj sinoc prvi put od 22 do 7:30!!! Ja isto ko glupan cekala pol noci da se probudi. Moram rec da smo imali epizodu grceva oko 3:45, ali tih sat vremena je odradio u snu... Jeeeee
    Ne nadam se reprizi jer je too good to be true 😂

Ivonne, ako maleni trazi njoke za dorucak, nadam se da si zaklala i pofurila kokos za rucak. Ili barem stavila odojka peci. Treba nadoknadit sve sto je izaslo 😄

Norules
    23. Kolovoz 2019. 10:53

Cure dali i kada treba poceti sa prevlacenjem kozice kod deckica,nama pedijatar nista nije rekao kad smo bili sa mjesec dana?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.