Mi smo se od 3 do 5 mucili s probavom, pa bi onda samo visila na sisi. Sad smo uveli dudicu i nadam se da ce ju utjesiti kad ju muci.
Nego, kad ste se vi krenule igrati sa vasim bebicama? Ja trenutno nekako sve cekam kad ce zaspati, ne zato jer zelim svoj mir nego mislim da ce sad svaki tren i tako prode sat vremena a mogle smo se igrati. Bas mi je tesko procijeniti kad je budna jer je gladna ili joj je nesto, a kad je raspolozena za druzenje.
Očito su bile gljivice pa nije prolazilo. Jeste imali soor? Ili koristili antibiotik?
Ne budim bebu, dok spavaju rastu 😊 isto se skupi mlijeka, ali sad stavljam jastucice pa nek curi višak. Ništa se ne izdajam jer tak šalješ signale da treba još. Ako te boli od pritiska onda malo izdoji samo da popusti. Ja ne moram jer mi sise same cure.
Ima bijeli jezik, ali je patronazna rekla da je to od mlijeka, a ne od gljivica…
Antibiotik sam pila ja radi temperature, pa moguce da je radi toga…
Temp mi se pojavila radi upale, pojavile su mi se kvrge i crvenilo na sisama… Zato se sad bojim da se ne ponovi, jer od pocetka imam puno mlijeka… Ja kupim sve jastucice koji postoje… Stabilizirala se ponuda i potraznja, okej je sad, ali kad tako duze ne jede, ne pomazu jastucici i onda se probudim sva mokra… 😬
Hej i moj ima bjel jezik od mljeka dali mu čistite? Ja čistim al svejedno ostane bijelog jel i vama tako ?
Moja pocmace sve sto joj ostane u ustima, tako da trenutno nema bijeli jezik. Al ako vidim da ima planiram joj brisati.
Ja ne brišem...
Ako brisanjem ne ide dolje lako moguće da je soor, pa pozoveš patronažnu da provjeri ili odfuraš dr. Dobiješ gel kojim mažeš i prođe.
Po malo se igramo i pomazimo dok je presvlačim jer se sve ostalo vrijeme svede na uspavljivanje, jedenje i spavanje. Bez brige bit ce vremena za igru jer kako rastu budna faze su sve duže.
Polako pripremam te baby igracke i uskoro s cu opet tantami podloge vratiti u dnevnu. To moj muž zove poligon za bebu. Fino je na podu ne može pasti nema u šta udariti, tu vježbsmo i tu su njene igračke.
Nenoooo stigla gajba😂😂
Ma nije valjda... nama će doći druge godine 😂😂😂. Šalim se, al upravo sam dobila paket poslan iz Rijeke, trebalo mu je ravno mjesec dana da dođe. Ja sam u Lovranu. Preplivala bi 100 puta simo i tamo poprijeko prije nego što stižu paketi. Ko da živim u prašumi. Hrvatska pošta bajdvej... 😵
Ja isto ne brisem...
Mi se isto vise mazimo nego sto se igramo... Jos je mala da bi ju nesto zaokupilo ili zainteresiralo... Palim joj jedino one igrackice koje proizvode zvukove... Uskoro ce se pocet zanimat za sve pa cemo onda uzet baby gym ili te podloge pa cemo se igrati na podu...
Ja ne brišem…
Ako brisanjem ne ide dolje lako moguće da je soor, pa pozoveš patronažnu da provjeri ili odfuraš dr. Dobiješ gel kojim mažeš i prođe.
Po malo se igramo i pomazimo dok je presvlačim jer se sve ostalo vrijeme svede na uspavljivanje, jedenje i spavanje. Bez brige bit ce vremena za igru jer kako rastu budna faze su sve duže.
Polako pripremam te baby igracke i uskoro s cu opet tantami podloge vratiti u dnevnu. To moj muž zove poligon za bebu. Fino je na podu ne može pasti nema u šta udariti, tu vježbsmo i tu su njene igračke.
Nije soor bili smo jučer kod pedijatrice na kontroli mljeko je
Danci23
Ja ne brišem…
Mi smo kupili tatami u polleo sportu. Kaze tip, pa svi tu kupuju za bebe. Igracaka smo dobili da ne moramo kupovat godinu dana. Ionak se s nicim jos nemre igrat. Kako vi uvodite igracke? I kada upogonite baby gym? Ja sam mislila kroz nekih tjedan-dva.
Citala sam da se treba igrati po 15ak min. Sve duze za tak male bebe je prestimulirajuce pa se razbude i malo postanu hiperaktivni. Hmmm? Ja nemam iskustva s nicim
E, a moj sinoc prvi put od 22 do 7:30!!! Ja isto ko glupan cekala pol noci da se probudi. Moram rec da smo imali epizodu grceva oko 3:45, ali tih sat vremena je odradio u snu… Jeeeee
Ne nadam se reprizi jer je too good to be true 😂
Ivonne, ako maleni trazi njoke za dorucak, nadam se da si zaklala i pofurila kokos za rucak. Ili barem stavila odojka peci. Treba nadoknadit sve sto je izaslo 😄
ovo je savršeno. moj se budi oko 3 ili 4 pa opet 6,7. cekam taj dan kad će tako potegnuti. ali sva sreca moj od početka spava ovako. iscrpi me samo preko dana
Crvenilo na guzi… Prvo smo probali sa sudocremom i nije prolazilo… Onda smo samo pudrali baby puderom, isto nije pomoglo… Kupili plimycol i djelovalo je odmah… Eto, mozda kome pomogne… Treba sve isprobati, nesto mora djelovati… 🙂
Mame koje dojite, kako se borite s mlijekom ako vam beba duze spava? Moja preko dana puno sisa, svako malo, a po noci spava po 5, 6h u komadu… i onda je mlijeka posvuda…🙄 Jel se izdajate il cekate bebu da se probudi? Ja ju ne budim jer ionako nece sisat u polusnu i odmah zaspi, kad je gladna sama se probudi…
ja se ne izdajam, jer to potiče još vise mlijeka i tako stalno. ono će se s vremenom samo smanjiti kad tijelu daš do znanja da nije potrebno. to treba neko vrijeme da se izregulira. meni tu i tamo zna iscurit po malo na pidzamu. a grudnjak ne nosim preko noći jer me žulja i ne osjećam se dobro, zato pidzamu svaki dan mjenjam 🙈
Ja ne brišem…
Mi smo kupili tatami u polleo sportu. Kaze tip, pa svi tu kupuju za bebe. Igracaka smo dobili da ne moramo kupovat godinu dana. Ionak se s nicim jos nemre igrat. Kako vi uvodite igracke? I kada upogonite baby gym? Ja sam mislila kroz nekih tjedan-dva.
Citala sam da se treba igrati po 15ak min. Sve duze za tak male bebe je prestimulirajuce pa se razbude i malo postanu hiperaktivni. Hmmm? Ja nemam iskustva s nicim
Budem fotkala kak naš tatami izgleda - uzela sam 6 onih manji kocki ali u boji. Naravno da svi uzimaju jer je dovoljno toplo da beba može biti na podu a opet dovoljno čvrsto da može po tome vježbati puzat i sl. Onu šarenu podlogu što svi furaju nisam htjela jer mi to izgleda prešareno i za bebu.
Ja nisam ogranicavala vrijeme, koliko je htio, oni ionako brzo postaju nervozni pa trebaš nest drugo. Igracke su mi koristile za motiviranje puzanja, za vježbanje hvata daš im nest u ruke da prime a ta igračka ili šuška ili nešt. One igracke sa zvukom sam koristila kod vjezbanja - micala sam ih lijevo desno a beba je za njima pomicala glavu i tak smo vjezbali kontrolirano okretanje glave. Ima tih puno za razvijanje motorike. Pravila sam one senzorne boce - u male boce od jane uliješ vode, staviš boju za kolače da ju obojaš, staviš unutra šljokica, perli ili nešt tog tipa i njima je zabava to vrtiti. U one ljuske od kinder jajeta onog srednjeg sam stavljala rižu i grah pa su to bile zveckalice. Kad se posjeo vježbali smo finu motoriku tak da sam uzela onaj kanister od staklopera oprala ga i u njega je ubacivao čepove. Ima svakakvih fora...
Sortiraj odgovore
Najstariji