Krino tvoj je isto na hippu? Jel dajes caj ili samo ad za sad?
Samo ad. Promijenila sam mu hranu na Bebivita pa cu par dana promatrati. Za sad mi se sano cini da je vise placljiv kad treba prdnut, ali ne mogu procijenit jer to od hrane ili smo u takvoj nekakvoj fazi. Ja ne mogu docekat kraj grcevima jer nocas nitko nije spavao. Nije on plakao, ali stenje, cendra pa zaplace i tako satima. Nit se on naspava, nit itko drugi. A caj ne dajem nikakav iako razmisljam da pocnem. Samo ne znam koji. Jer neki su tek od 12mj+. Kao svi su pd prvog tj, ali zapravo nisu... Ti dajes caj? Onaj od komoraca?
Imam pitanje,od kojeg tjedna su vam poceli grcevi kod beba..moja danas tek 11 dana stara a grcevi ubijaju🙄😫
Imam pitanje,od kojeg tjedna su vam poceli grcevi kod beba..moja danas tek 11 dana stara a grcevi ubijaju🙄😫
Isto tako nekako i kod nas. Dosta rano je počelo
Mame dali koja daje vitamin d3+k1 od babytol marke bebi na svoju ruku tj da joj pedijatar nije preporučio nama je rekla da moramo koristit al nije rekla koje?
Babytoll je jedini na nasem trzistu od te kombinacije. Pa ako ti je rekao da dajes k+d na njega je i mislio 😉
On ne ide na recept
Sam d ide kasnije na recept
Samo ad. Promijenila sam mu hranu na Bebivita pa cu par dana promatrati. Za sad mi se sano cini da je vise placljiv kad treba prdnut, ali ne mogu procijenit jer to od hrane ili smo u takvoj nekakvoj fazi. Ja ne mogu docekat kraj grcevima jer nocas nitko nije spavao. Nije on plakao, ali stenje, cendra pa zaplace i tako satima. Nit se on naspava, nit itko drugi. A caj ne dajem nikakav iako razmisljam da pocnem. Samo ne znam koji. Jer neki su tek od 12mj+. Kao svi su pd prvog tj, ali zapravo nisu… Ti dajes caj? Onaj od komoraca?
Ne dajem ni ja jos nikakav caj ali razmisljam da pocnem... pedica nam je.na godisnjem do 2.9 pa ne.znam jel da cekam da pitam sta ona misli jer realno me strah da ce se nazburit caja i onda jos trazit jer ce bit gladan i onda pojest i ad pa sve ispovracat jer ce mu bit kolicinski previse... ne znam... zasto ste odustali od hippa?
Još uvijek curi iz njega ali od podne nema temp. I dalje ga grči i vrišti. Mi ostali smo dobro pa nek tak ostane.
Radila sam super maffine
https://recipeci.com/cokoladni-muffini-2/9706/
Neno isto za goste brzo
Samo ad. Promijenila sam mu hranu na Bebivita pa cu par dana promatrati. Za sad mi se sano cini da je vise placljiv kad treba prdnut, ali ne mogu procijenit jer to od hrane ili smo u takvoj nekakvoj fazi. Ja ne mogu docekat kraj grcevima jer nocas nitko nije spavao. Nije on plakao, ali stenje, cendra pa zaplace i tako satima. Nit se on naspava, nit itko drugi. A caj ne dajem nikakav iako razmisljam da pocnem. Samo ne znam koji. Jer neki su tek od 12mj+. Kao svi su pd prvog tj, ali zapravo nisu… Ti dajes caj? Onaj od komoraca?
Ne dajem ni ja jos nikakav caj ali razmisljam da pocnem… pedica nam je.na godisnjem do 2.9 pa ne.znam jel da cekam da pitam sta ona misli jer realno me strah da ce se nazburit caja i onda jos trazit jer ce bit gladan i onda pojest i ad pa sve ispovracat jer ce mu bit kolicinski previse… ne znam… zasto ste odustali od hippa?
Ma to mija teta koja zivi vani prati ona testiranja svega pa mi je poslala mail da nikako ne hipp jer ima neki sastojak koji se iskemija u nesto potencijalno lose. Ali ja mislim da to nije za prodju da ne bi proslo. Al eto, probat cu tu bebivitu da si umirim savjest kad mi je vec bacila bubu u uho...
Evo i link:
https://www.rtl.de/cms/pre-nahrung-stiftung-warentest-prueft-saeuglingsnahrung-2958659.html?outputType=amp
Još uvijek curi iz njega ali od podne nema temp. I dalje ga grči i vrišti. Mi ostali smo dobro pa nek tak ostane.
Radila sam super maffine
https://recipeci.com/cokoladni-muffini-2/9706/
Neno isto za goste brzo
Jadan malecki. Kak se izmucio. Drzite se svi!!! 🥰
Ne dajem ni ja jos nikakav caj ali razmisljam da pocnem… pedica nam je.na godisnjem do 2.9 pa ne.znam jel da cekam da pitam sta ona misli jer realno me strah da ce se nazburit caja i onda jos trazit jer ce bit gladan i onda pojest i ad pa sve ispovracat jer ce mu bit kolicinski previse… ne znam… zasto ste odustali od hippa?
Ma to mija teta koja zivi vani prati ona testiranja svega pa mi je poslala mail da nikako ne hipp jer ima neki sastojak koji se iskemija u nesto potencijalno lose. Ali ja mislim da to nije za prodju da ne bi proslo. Al eto, probat cu tu bebivitu da si umirim savjest kad mi je vec bacila bubu u uho…
Evo i link:
https://www.rtl.de/cms/pre-nahrung-stiftung-warentest-prueft-saeuglingsnahrung-2958659.html?outputType=amp
P.s. ima i za 2019.
Sortiraj odgovore
Najstariji