Nama su u rodilistu rekli da siroko povijamo radi preventive, a patronazna je rekla samo nocu... Tako da smo siroko povijali dva tjedna, a sad samo nocu... Ima li smisla ili ne, ne znam, ali kao ne moze skoditi... Osobno mislim da ako postoji problem da siroko povijanje nece pomoci, ali nece ni odmoci... Nisam uopce razmisljala o nosiljci i da je to dobro za kukice... Mala se bas voli nositi i nekad mislim da bi mi bilo jednostavnije otici negdje s njom tako, nego vuc kolica... Nisam ju jos kupila, ali sam sve blize tome... Koju kupiti? Koju vi imate i kako ste zadovoljni?
Definitivno je zastarjelo, ali kod nas još uvijek inzistiraju... Nosimo se redovno u nosiljci, a široko povijem za spavanje i to samo kada nije vruće, dakle skoro nikad 😂.
Mmamma, mi imamo Boba x, jednostavna nam je kad je jednom prilagodiš sebi. Zaspi u njoj za 3 min, obožavamo se nositi. Prvi izbor nam je bila ergobaby omni, ali je boba bila na sniženju, bila je drugi izbor pa smo nju uzeli. Kupili smo je na ne viđeno, preko interneta ali kažu da je najbolje ići sa bebom u trgovinu i na licu mjesta isprobati modele.
U snu ga prevarilo ukakio krevet i tepih, plakao jer ga bed. Oprala sve, stavila mašinu na 90, oprala njega, nahranila nju, pomazila njega jer vrišti od grčeva pokaki se po meni, peri njega peri mene, ona se dere, on se dere....
#kadcedanproci
Trenutno nitko ne plače ali ja bi mogla 🤣🤣🤣
Izdrzi Ivonne, izdrzala si one ragade, ovo je kikiriki prema tome. 💪💪 saljem ti puno pozitivne energije i snage. Proci ce i to.
Ivonne, proživljavaš noćnu moru... Suosjećam s tobom u govnima. Sutra će biti bolje 😰🙏
Jel vi svaki dan idete van s bebacima? Ja realno ne stignem… vikendom obavezno i preko tjedna ono 2 puta mozda , znaci sveukupno otprilike 4 puta … i jos nemam lift u zgradi, da imam isla bi svaki dan vjerojatnoooo
Trudimo se svaki dan, ali od kad ima grčeve i s obzirom da imamo goste skoro svaki dan, ne uspjevamo baš uvijek.
Žene, u koliko sati kupate bebe? Jeste uspjele stvorit neki ritam?
Kupanje u 9 sati papanje u pola 10 do 10 i spavanje ☺️
Danci23
Trenutno nitko ne plače ali ja bi mogla 🤣🤣🤣
Možda stvarno da počneš plakati, možda bi ih to šokiralo pa oni prestanu 😂😂 uglavnom, suosjećam i držim palčeve da se situacija što brže smiri.
Ja sam počela prikupljati i lediti voće i povrće, da nisi spomenula, nikad mi ne bi palo na pamet
Došao mi muž pa on malo preuzeo. Bit ce bolje za koji dan. Samo da se vise nitko ne zarazi.
Ma s tom dohranom treba početi razmišljati unaprijed. Bar da imaš domaćeg za prvu ruku a kasnije ces i u dućan.
Cure koje imate malo stariju djecu dali znate kako ideu skokovi u razvoju. Dali i sad s 4 i pol mj je opet jedan? Cijeli dan se opet nasisava. A sad i jako vuce. Cice mi otpadaju doslovno... ili je to radi cijepljenja(jucer smo bili)
Mama
Sortiraj odgovore
Najstariji