Jel vi svaki dan idete van s bebacima? Ja realno ne stignem… vikendom obavezno i preko tjedna ono 2 puta mozda , znaci sveukupno otprilike 4 puta … i jos nemam lift u zgradi, da imam isla bi svaki dan vjerojatnoooo
Trudimo se svaki dan, ali od kad ima grčeve i s obzirom da imamo goste skoro svaki dan, ne uspjevamo baš uvijek.
Žene, u koliko sati kupate bebe? Jeste uspjele stvorit neki ritam?
Mi smo pretežno u nosiljci, kolica baš i ne voli, idemo dva puta po pola sata ujutro i navecer ako nije pretoplo… a kupamo se navecer između 19:30 i 20. Nakon kupanja visi na cici do oko 22,23 i onda konačno zaspi
A grčeve, nema? Moju hvataju grozni grčevi od 19-20 h, nakon što joj damo d3 kapi. Tako da smo sinoć probali bez njih, i večeras ćemo. Pa ćemo vidjeti je li od njih. Dajemo joj bio gaiu i espumisan, ne pomaže.
Htjela sam reći, uhvate ju u oko 19:00, 20:00, i drže negdje do ponoći.
Ja mom ne dajem d3 pa isto ima grceve. Mi smo oni ranojutarnji. Tipa od 4-5. Ili popodne oko 15-16. Nis mu vise od kapljica ne dajem. Nije ni bolje ni gore
Katastrofa su ti grčevi. Ja stvarno pazim šta jedem i pijem. Ne znam čega bi se više odrekla. Ne jedem začinjeno, pijem samo vodu i voćne sokove koje si sama radim u sokovniku, evo sad sam i mliječne proizvode izbacila. Očito nije do mene. Grozno mi je što se toliko muči. Inače je savršeno dijete.
Ja sam pomislila da su od d3 kapi. Jer si počeli baš kad smo ih krenuli davati, i to baš navečer nakon kupanja kad joj ih damo. Probat ćemo još večeras bez njih pa ćemo vidjet
Jel vi svaki dan idete van s bebacima? Ja realno ne stignem… vikendom obavezno i preko tjedna ono 2 puta mozda , znaci sveukupno otprilike 4 puta … i jos nemam lift u zgradi, da imam isla bi svaki dan vjerojatnoooo
da sam u zg sigurno ne bi išla svaki dan. a ovako od kad sam kod svekrve, dijete je od jutra vani dok pijemo kavu na terasi. super je kad se može na dvorište.ubrzo se vraćamo u zg, mislim da će ipak biti lakše jer je sad veći i moći ću s njim u šetnju na duže 😁
Trudimo se svaki dan, ali od kad ima grčeve i s obzirom da imamo goste skoro svaki dan, ne uspjevamo baš uvijek.
Mi smo pretežno u nosiljci, kolica baš i ne voli, idemo dva puta po pola sata ujutro i navecer ako nije pretoplo… a kupamo se navecer između 19:30 i 20. Nakon kupanja visi na cici do oko 22,23 i onda konačno zaspi
A grčeve, nema? Moju hvataju grozni grčevi od 19-20 h, nakon što joj damo d3 kapi. Tako da smo sinoć probali bez njih, i večeras ćemo. Pa ćemo vidjeti je li od njih. Dajemo joj bio gaiu i espumisan, ne pomaže.
Nema grčeva... 🙏
Nema grčeva… 🙏
Odlično, barem netko!
Sad smo bili na UTZ - u kukića, derala se ko sumanuta dok nismo napustili zgradu 😂😂😂 sve je ok, ali upute su im jos mjesec dana širokog povijanja. Pošto se derala nisam uopće čula što doktor priča niti sam ga mogla išta pitati. Po meni je to besmisleno, pogotovo ako je sa dva mj. sve uredu a očito je bilo i prije 😵
Zar se to jos prakticira? Siroko povijanje? Nama je rekao dr na pregledu da je to zastarjelo i da se vise ne radi... Pa ti svoju nosis u nosiljci sta ne? Kakvo siroko povijanje, to ti je super za kukice. I onak kad ih okrenes prema van dok ih po kuci nosis, a stavis im ruku izmedju nogica i naslonis guzu na svoj kuk. Tako je nama receno da je to super ili da ako bas zelimo, mozemo raditi vjezbe za kukove. Da nece odmoc, ali da nema potrebe zbog nosiljke i zato sto je sve ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji