Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    21. Kolovoz 2019. 08:26

Jel vi svaki dan idete van s bebacima? Ja realno ne stignem... vikendom obavezno i preko tjedna ono 2 puta mozda , znaci sveukupno otprilike 4 puta ... i jos nemam lift u zgradi, da imam isla bi svaki dan vjerojatnoooo

CiniMINIS
    21. Kolovoz 2019. 08:27

Ivonne

Cure kod mene cirkus, stariji ima riječni- cijelu noc povraćanje i proljev uz temp. Za nas odrasle lako ali se nadam da bebu nece zaraziti.
    Samo da dan što lakše prođe…

Joj, kod tebe bas ko da se sve nade sto ne treba u zadnje vrijeme.. bas mi je zao malenog. Drzim fige da nikog ne zarazi i da prode sto prije 

CiniMINIS
    21. Kolovoz 2019. 08:32

kzeli

Jel vi svaki dan idete van s bebacima? Ja realno ne stignem… vikendom obavezno i preko tjedna ono 2 puta mozda , znaci sveukupno otprilike 4 puta … i jos nemam lift u zgradi, da imam isla bi svaki dan vjerojatnoooo

Ja jos nigdje ne idem 😅 jos uvijek osjecam pritisak i laganu bol kad pre dugo stojim, tak da radim po kuci samo nuzno, a van jos nisam izasla. Moj muz s malenom ide skoro svaku vecer u setnjicu.
    Ja sam ocito navukla mastitis uz laganu temperaturicu, i to nekako uz prsni kos, ne znam ni kako to izmasirati da izade. Izdajalica radi punom parom.

krino
    21. Kolovoz 2019. 08:39

kzeli

Jel vi svaki dan idete van s bebacima? Ja realno ne stignem… vikendom obavezno i preko tjedna ono 2 puta mozda , znaci sveukupno otprilike 4 puta … i jos nemam lift u zgradi, da imam isla bi svaki dan vjerojatnoooo

Ja ti idem svaki dan barem jednom, cesce 2x. Isto nemam lift. A nemam ni di kolica ostavit nego ih rastavljam pa gore dolje par puta. Zsto smo kupili najlaksa u kategoriji teskih 😅 Samo 12 kila bez torbe i bebe hahahha
    Tjesim se da cu biti vise fit nego prije 15 godina kad sam jos nesto i trenirala. Ali moram priznat da nakon UZV kukova i kad vani nije prevruce, stavim ga u nosiljku. Zivot je jednostavniji, on voli i spava, a ja samo strgam ledja jer je tezak vec sad

Ivonne, drzi se. Kaj je neki virus pokupio ili je nesto papao pa mu krivo sjelo?

21. Kolovoz 2019. 09:07

kzeli

Trudimo se svaki dan, ali od kad ima grčeve i s obzirom da imamo goste skoro svaki dan, ne uspjevamo baš uvijek. 
    Žene, u koliko sati kupate bebe? Jeste uspjele stvorit neki ritam?

• Ivonne
    21. Kolovoz 2019. 09:09

Mislim da je virusno jer smo i mi jeli što i on. A čari roditeljstva, nisi roditelj dok te netko nije popišao i ispovracao. 😂😂
    Mi idemo jednom dnevno van, a ako je ranije zaspala ili se nacicava doma smo. Nije sila da idemo van. Prvih mjesec dana nismo puno izlazile.
    Faca mi je od ovih hormona katastrofa, baš sam tužna jer sam sve dovela pod kontrolu, onda trudnoća koja je ten pretvorila u bebinu guzu i onda porod i menge koje su od nje napravile uragan. Ušla u tridesete s tenom tinejdžera🙄  

nena1986
    21. Kolovoz 2019. 09:20

Ivonne

Cure kod mene cirkus, stariji ima riječni- cijelu noc povraćanje i proljev uz temp. Za nas odrasle lako ali se nadam da bebu nece zaraziti.

Ojoj.... drž se 😰 nek čim prije prođe ❤

21. Kolovoz 2019. 09:27

Ivonne

I onda ja nekad pomislim da mi je teško s jednim🙄
    Drži se, nadam se da će brzo proći 💪

nena1986
    21. Kolovoz 2019. 11:06

shell

kzeli

Trudimo se svaki dan, ali od kad ima grčeve i s obzirom da imamo goste skoro svaki dan, ne uspjevamo baš uvijek.

Mi smo pretežno u nosiljci, kolica baš i ne voli, idemo dva puta po pola sata ujutro i navecer ako nije pretoplo... a kupamo se navecer između 19:30 i 20. Nakon kupanja visi na cici do oko 22,23 i onda konačno zaspi

21. Kolovoz 2019. 11:18

nena1986

shell

kzeli

Mi smo pretežno u nosiljci, kolica baš i ne voli, idemo dva puta po pola sata ujutro i navecer ako nije pretoplo… a kupamo se navecer između 19:30 i 20. Nakon kupanja visi na cici do oko 22,23 i onda konačno zaspi

A grčeve, nema? Moju hvataju grozni grčevi od 19-20 h, nakon što joj damo d3 kapi. Tako da smo sinoć probali bez njih, i večeras ćemo. Pa ćemo vidjeti je li od njih. Dajemo joj bio gaiu i espumisan, ne pomaže.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.