Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    20. Kolovoz 2019. 11:44

Malo padam s marsa.....ako imate gdje poredajte si voće/povrće na nešto ravno (tacnu/tepsiju) i pustite da se smrzne. Onda prebacite u vrećicu, pa se neće slijepiti međusobno i lako je izvaditi koliko trebate 

20. Kolovoz 2019. 12:54

Frajla

Malo padam s marsa…..ako imate gdje poredajte si voće/povrće na nešto ravno (tacnu/tepsiju) i pustite da se smrzne. Onda prebacite u vrećicu, pa se neće slijepiti međusobno i lako je izvaditi koliko trebate

Super, hvala na ideji, napravit ću tako 😉🍑🍊🍐🍏

Norules
    20. Kolovoz 2019. 13:05

Cure ste se vi prijavile za gajbu žuje?ste dobili kakav odg na mail,pisalo u roku 15 dana

nena1986
    20. Kolovoz 2019. 13:44

Norules

Cure ste se vi prijavile za gajbu žuje?ste dobili kakav odg na mail,pisalo u roku 15 dana

Prijavila tamo negdje u 6. mj, pisalo nam da ce doci u rujnu 😂🙄

Danci22
    20. Kolovoz 2019. 16:55

Mame može savjet kupila sam kišobran kolica jer su mi lakša i idu u ležeći položaj znaci od 0 do 36 mjeseci su  a beba ima mjesec i 7 dana dali je rano da ga vozim u njima ili nije ? Da napomenem kolica su kvalitetna nisu ona jeftina

Danci23

CiniMINIS
    20. Kolovoz 2019. 19:23

Danci22

Mame može savjet kupila sam kišobran kolica jer su mi lakša i idu u ležeći položaj znaci od 0 do 36 mjeseci su a beba ima mjesec i 7 dana dali je rano da ga vozim u njima ili nije ? Da napomenem kolica su kvalitetna nisu ona jeftina

I nasa su kao kisobran kolica, al su cvrsca (kinderkraft grande). Muz s malom seta od njenih tjedan dana i super joj je. Ako imas osjecaj da negdje treba podbaciti nesto stavi tetra pelenu/dekicu ili nesto da izravnas i uzivajte u setnji. 

Danci22
    20. Kolovoz 2019. 21:30

CiniMINIS

Danci22

Mame može savjet kupila sam kišobran kolica jer su mi lakša i idu u ležeći položaj znaci od 0 do 36 mjeseci su a beba ima mjesec i 7 dana dali je rano da ga vozim u njima ili nije ? Da napomenem kolica su kvalitetna nisu ona jeftina

I nasa su kao kisobran kolica, al su cvrsca (kinderkraft grande). Muz s malom seta od njenih tjedan dana i super joj je. Ako imas osjecaj da negdje treba podbaciti nesto stavi tetra pelenu/dekicu ili nesto da izravnas i uzivajte u setnji.

Danci23

Danci22
    20. Kolovoz 2019. 21:31

Danci22

CiniMINIS

Danci22

Ajde super nisam jedina naša su lionelo annet i dosta su čvrsta 

Danci23

CiniMINIS
    20. Kolovoz 2019. 22:31

Danci22

Danci22

CiniMINIS

Danci22

Ajde super nisam jedina naša su lionelo annet i dosta su čvrsta

Ma super izgledaju kolica. Ako pise da su 0+ ja se pouzdajem u to. Nasa trenutno izgleda ko mrvica u njima, al se lijepo moze pricvrstiti sa remencicima, podbacimo joj tetricu pod guzu da joj bude jos ravnije i jednu pod glavu jer uvijek ima jednu pod glavom 😅, pokrijemo dekicom/tetricom po potrebi i super joj je.

• Ivonne
    21. Kolovoz 2019. 07:54

Cure kod mene cirkus, stariji ima riječni- cijelu noc povraćanje i proljev uz temp. Za nas odrasle lako ali se nadam da bebu nece zaraziti. 
    Samo da dan što lakše prođe...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.