Sve zamrznuto voće prokuhavam i kupovno svježe - avokado i bananu nisam 😂😂 .
Sa starijim sam krenula s 5 i pol jer sam nakon 6 mjeseci kretala na posao pa mi bilo bitno da bar jedan podoj zamjenim s klopom. Sad ću čekati tih 6 mjeseci, ko Nena budem vidjela po bebi.
također mislim sto kasnije, znam da sam sa malom nešto ranije krenula, a ona je samo mrljala. iako je ocima jela i stalno otvarala usta, kad ssm joj pripremila nije htjela. onda sam samo kuhala i ja jela 🤣🤣 dabe sav trud priprema kasica 🙈
Ja bih sa svojim krenula sto ranije ako hoce tako da se rijesim guilt tripa sto nisam uspjela dojit. Bit ce mi lakse da mu kasice domace radim nego bocice. Sad sam presla na bebivitu da probam. Teta mi je poslala neki link gdje ocijenjuju tu bejbi hranu pa da vidim...
Ja ni nemam ledenicu nego onu malu iznad frizidera 😱😱😱 Pa vi se bome vec spremate naveliko.
Ja cu svome odmah sarmu u blender. A bit ce i zimnice i tursije 😂😂
Krino nista ne brini, ni ja jos nista ne pripremam. Ni ne razmisljam jos o kasicama, a bit ce 6mjeseci u drugom mjesecu.. nigdje niceg..
A pogotovo ne moras imati nikakav guilt trip zbog dojenja. Tvoja beba bude narasla zdrava, velika, pametna i jaka ko i svaka druga.
Prestani s tom krivnjom, ždereš se a za bezveze.
Hocemo na onu kavu kad krene vrtic 🤣🤣🤣🤣
Koji vrtic? Jel za malig hahara od 3 godine ili ceno kad ovi mini krenu u vrtic😂😂
Voće takvo kakvo je, svježe. Mrkvu, grašak i bundeve isto svjeze. spinat, blitvu, brokulu, karfiol, mahune blanširam. Ne mogu se sjetiti još šta stavljam
Znači spremiš u vrećice i zalediš? Ovo izblanširaš i isto tako u vrećice i zalediš nakon što se ohladi?
Koji vrtic? Jel za malig hahara od 3 godiyne ili ceno kad ovi mini krenu u vrtic😂😂
Dobra 🤣🤣🤣🤣
Voće takvo kakvo je, svježe. Mrkvu, grašak i bundeve isto svjeze. spinat, blitvu, brokulu, karfiol, mahune blanširam. Ne mogu se sjetiti još šta stavljam
Znači spremiš u vrećice i zalediš? Ovo izblanširaš i isto tako u vrećice i zalediš nakon što se ohladi?
Kad blanširaš staviš pod mlaz hladne vode i u vrećicu i u zamrzivač.
Sortiraj odgovore
Najstariji