Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    01. Kolovoz 2018. 09:18

Jutro klokanice! Ena sretan rođendan sa zakasnjenjem🎉🎉🎉🎉🎂🎂🎂🎂
    Bebice Super za kilice!!! Mi isto ok napredujemo. Patronažna Veli da nema zamjerke. Sutra imamo prvi pregled. Jučer smo imali skok i bas je puno papala. Navečer ima malo grčeve ali to traje 5-10 min. Noćas bila tako sita da se budila jednom. Inače je bar na 1,5.h. Moja u kolicima hoce biti, čini mi se kad ju ništa ne muči. 

Yvone
    01. Kolovoz 2018. 09:24

Sto se tiče izlazaka mi smo išli van ispred zgrade odmah kad smo došli iz bolnice. I po malo u šetnju svaki dan. Tak da mi hodamo na veliko. Jedino nisam isla s njom u zatvorene centre. Curke, dobro je uz bebu staviti neku svoju majicu koju ste nosile,  jer tako osjeti miris. Kao da je uz mamu, npr. U kolicima ili u kindaću. 

nasdva
    01. Kolovoz 2018. 10:00

napolitanka55

Meni su noci oke, bolje da se ne ureknem. Ali jucer je bio budan ma cijeli dan. Uspava se, legne i za 15 min opet! I ja odmah na cicu u jednom.trenu me.bilo strah da nije gladan obzirom da on sporo sisa,a i nije da ja imam mlijeka u potocima i dala mu malo nadohrane, ali nije ni nje pojeo sad da nije stao jesti…
    Mozda je bio samo dan takav, nadam se.
    Puno pozdrava vam svima saljemo!
    Nadajmo se dobrom danu i kojem satu za mame :)

Moja doji od 20-45 min nekad i po sat vremena.
    Ako ti je dojka poslje mekša onda znači da je pojeo nešto.
    Mi se moramo po 2-3 x u toku podoja dizat na podriganac, a ako je jako puna obda joj curi iz usta tako dan gaza koju ima pod vratom bude jako mokra.
    Mi smo imali vrištanje jutros od 4-5 i brata je probudila pa se njemu nije dalo zaspat jer je htio da njega držim i mazim

01. Kolovoz 2018. 10:07

Jutro mamice😘. Noćica dobro prošla kod nas,prvo buđenje u 2,jutros malo plakali ali to od pospanosti,sad se opet spava..vrućine su užasne,jedva malo zraka ulovili noćas,sad opet po starom. Sutra uzv kukića imamo,uu13 h, zakuhat ćemo u autu,već mi je sad muka😥,još mi nekako izdržimo al bebo se strašno znoji i mrziovoljan je kad je vruće...budite mi dobro😘😘. P.s hvala vam još jednom na čestitkama za ročkas😘😘😘

01. Kolovoz 2018. 10:11

Kaj se uspavljivanja tiče,treba nam isto oko sat vremena,osim kad zaspi na cici,onda je to ekspresno,kroz par minuta 

ivymicek
    01. Kolovoz 2018. 13:20

Jutreko/podneko 😂.
    Dakle spavali ok. Nešto nas frkalo od 5 pa je ponovno zaspao oko pol 10.
    Ja umorna jer su kikachi od jutra na ratnoj nozi. Vruće je pa ne mogu van a hlad nam dode tek oko pola 3. Sad su ih deda i baka malo odveli u wg.
    Eto pokušavam uz cicalo popitii kavu ali baš i ne ide 😂.
    Ljubim

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Napolitankica🍪
    01. Kolovoz 2018. 13:56

ivymicek

Jutreko/podneko 😂.
    Ja umorna jer su kikachi od jutra na ratnoj nozi. Vruće je pa ne mogu van a hlad nam dode tek oko pola 3. Sad su ih deda i baka malo odveli u wg.
    Ljubim

Cicalo😂

Mommy of 👦

ivymicek
    01. Kolovoz 2018. 14:39

napolitanka55

ivymicek

Jutreko/podneko 😂.
    Ljubim

Cicalo😂

Kad je non stop na cici  😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    01. Kolovoz 2018. 19:06

ivymicek

napolitanka55

ivymicek

Jutreko/podneko 😂.
    Ljubim

Cicalo😂

Kad je non stop na cici 😂

Tak i ja svoju zovem 😂 iz istog razloga 😂

ivymicek
    01. Kolovoz 2018. 19:56

pharmamma

ivymicek

napolitanka55

ivymicek

Jutreko/podneko 😂.
    Ljubim

Cicalo😂

Kad je non stop na cici 😂

Tak i ja svoju zovem 😂 iz istog razloga 😂

😂😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.