Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    31. Srpanj 2018. 15:24

hope123

Bravo za kilice :))
    mi smo danas nervozni… nije spavala po noci duze od 2 h, a inace je barem 3 - 4… a sad kroz dan bi samo cicala i nebi spavala… nadam se da bude proslo i da je zbog vrucine…

Tako je nama jucer bilo,preko dana ako je sveukupno dva sata odspavala,uzas i zaspi na cici,ja izvucem i budna..slicno i danas🙃

hope123
    31. Srpanj 2018. 16:08

J@m@

hope123

mi smo danas nervozni… nije spavala po noci duze od 2 h, a inace je barem 3 - 4… a sad kroz dan bi samo cicala i nebi spavala… nadam se da bude proslo i da je zbog vrucine…

Tako je nama jucer bilo,preko dana ako je sveukupno dva sata odspavala,uzas i zaspi na cici,ja izvucem i budna..slicno i danas🙃

Danas cu popit vise kave jer cu se srusit :D 
    Drzim nam palceve da prode :)

Mya
    31. Srpanj 2018. 16:19

hope123

J@m@

hope123

Danas cu popit vise kave jer cu se srusit :D
    Drzim nam palceve da prode :)

I ja bi,hektolitre ali sam ju prestala jer ju odmah krene frkat od nje..jos te vrucine,ni nosit ni za kolica kak je mokra

Napolitankica🍪
    31. Srpanj 2018. 16:45

nasdva

Marta se pokakala noćas dok je jela. Ja očekivala bit će puna pelena curit će sa svih strana, kad ono. Količinski ko inače i bez i jedne grudice. Izgleda da je iskoristila sve što je pojela.
    Frče ju i dalje ali ne plače samo se meškolji.
    Braco je kod dide i babe, ona spava u kolicima na trbuhu.

Neka je makar malo kakila :) 
    Uzivaj danas!

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    31. Srpanj 2018. 16:46

pharmamma

Evo da se i mi pohvalimo da smo navršile dva tjedna ☺️☺️ I od 3000g po izlasku iz bolnice natukle 3350g samo na cici 😁🙈 manekenka bude mi se u bucku pretvorila 😂😂 noć je bila klasika,cickanje i spavanje..veli patronažna,ak ti hoće spavati,pusti ju po noći i 5-6 sati bez hranjenja posto super dobiva..eh kad bi ona htjela tako odspavati 😂
    Šaljemo puse svima mamama i bebama 😘😘😘😘😘

Ajme super super! Ja u biti nisam pametna s tim budjenjem/spavanjem po noci? Budite li vi malisane ili pustite? Moj bas voli spavat, ali mi patronaza kaze da ga budim. A dobiva na kilazi i sve!

Mommy of 👦

Mya
    31. Srpanj 2018. 17:07

Ja sam ju budila,s tim da mi se vec tjedan dana sama probudi i trazi,nekad dva puta,nekad jednom i sad nakon mj dana pustit ću ju da sama trazi ako ce joj trebat

Napolitankica🍪
    31. Srpanj 2018. 17:34

J@m@

Ja sam ju budila,s tim da mi se vec tjedan dana sama probudi i trazi,nekad dva puta,nekad jednom i sad nakon mj dana pustit ću ju da sama trazi ako ce joj trebat

Pa meni je to isto logicno. Ja jos privikavam svog na cicu, izdajam se, dobio je na tezini i vise nego sto treba. Ima noci primjerice ova kad bas cvrsto zaspe i patronaza mi kaze da ga budim. Toliko je jedva nacmakao nesto i opet zaspao. Danas je do pred malo.bio svako toliko na cici, malo sam mu dala i izdojenog da ne bi bilo da je gladan i evo sad zaspao. Zao mi ga je buditi ako napreduje na tezini.
    Kako ste s izlascima van? Kad ste krenuli?

Mommy of 👦

nasdva
    31. Srpanj 2018. 19:19

Ja sam Martu budila jer je na početku jako gubila na kilaži. Kad se počela sam budit i tražit jest sam prestala.
    Mi smo počeli s konkretnim izlascima nakon što je napunila mj dana.
    Koliko danas spava noćas ćemo bit budne sigurno 

pharmamma
    31. Srpanj 2018. 19:28

Ja sam ju dosad budila ako bi spavala 4 sata u komadu,ali to je bila rijetkost..većinom je sama tražila svaka 2 sata..a izlasci,bile smo zasad par puta vani,ali samo kratko..

Mya
    31. Srpanj 2018. 20:19

Vani od prvog dana dolaska doma,to sta u dvorištu zaspi u kolicima,ali dalje,van ograde jos nismo isle..grcevi pa nikakva bila,ali evo danas od tiba kapi sta sam tek prve pop dala,super je,drugo dijete😊 tako da se nadam da cemo uskoro u setnje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.