Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2018. 13:11

bojana27

Moja spava i preko dana i preko noci samnom na krevetu il sama 😂😂

Tako i mi, u kolicima više neće a i ne može jer lamaće rukicama i udara se u rubove pa ga to probudi, krevetić niti slučajno,to je vriska samo takva jer moram leći pokraj njega😂

pharmamma
    30. Srpanj 2018. 13:43

Ena31

bojana27

Moja spava i preko dana i preko noci samnom na krevetu il sama 😂😂

Tako i mi, u kolicima više neće a i ne može jer lamaće rukicama i udara se u rubove pa ga to probudi, krevetić niti slučajno,to je vriska samo takva jer moram leći pokraj njega😂

Kod nas krevetić još uvijek prolazi..pa kombiniramo njega i ponekad ležaljku s vibracijama..najgore je kad zaspi na krevetu dok cica pa je treba preseliti u krevetić..

hope123
    30. Srpanj 2018. 14:18

Moja spava ujutro kad smo vani u kolicima, kroz dan u stanu na trosjedu u dnevnoj sobi jer nam je klima u spavacoj a bez nje nam je 30 stupnjeva. kroz noc je u kreveticu

bojana27
    30. Srpanj 2018. 14:56

Hope divim se 😍😍 
    Moja prvorodena je spavala u kombiju bilo noc/dan ..bio je sve a ovaj sad samo stoji 

bojana27
    30. Srpanj 2018. 14:57

Dali koristi koja platnene ?

nasdva
    30. Srpanj 2018. 15:46

napolitanka55

nasdva

napolitanka55

ivymicek

nasdva

Da se i ja javim. Mi opet ne kakamo danas 4 dan. Od kad je počela jest svaka 3-4 sata. Pa sad po noći vrišti jer ju ftče i prdi.

Jeste kakale danas? Kažu da je normalno da dojena djeca ne kakaju i po 10 dana. Nadam se da je bar frkanje prošlo 😘💕.
    Vodu ne dajem jer bi sve u mlijeku trebalo biti ali došla sam par puta u napast kada je urlao na cici i u rukama i ništa nije pomagalo da dam žličicu vode kao to će pomoć ali sam brzo odustala… Ali ako i daš malo vode sumnjam da će škoditi.
    Ja sam krvarila mjesec dana i stalo.
    Napolitanka ako puno ne plače i zadovoljan je i puni pelene (piški i kaki) to bi trebalo biti ok.
    Dolazi vam patronažna još i jel vas vagala pa da vidiš napredak. Ili da vas izbaže prije i nakon podoja.
    Mi smo imali ok dan čak nije puno urlao al ga svejedno voli biti u rukama 😂.
    Laku noč i ljubim vas 💕

Imao mi je 2 stolice, jednu bas jaku! I par puta mokrio. Plakao je pa ga stavim na prsa pa se smiri, onda kao.zaspe i opet ga plac probudi. I tako danas u krug. Dala sam mu kod zadnjeg podoja 20ml svog izdojenog samo da vidim hoce li pozegnut i to je smazao. Potom sam ponudila vecu kolicinu i nije htio i zaspao je. Sada bas spava. Mislite da je to ok? Bas me sad strah da ga nisam gladnog ostavila. Dolazi nam.patronaza, za sad je napunio i preko predviđene tezine. Ali ovo je prvi period ovak vikend di smo cica i eventualno malo izdojenog. Jedva cekam sutra da vidim sto vaga od patronaze kaze. Vidis taj pokusni podoj bi mogla je zamolit. Hvala ti!

Tako smo i mi s kombinacije izdojenog i dojenja prešle samo na dojenje. A na početku smo imale veliki pad na kilaži jer je dojila na šeširiće sad si je izvukla bradavice, samo doji i dobivamo na kilaži

Mogu te pitat koliko je trajala faza kombinacije dojenja i izdojenog? Mi punimo 2 tjedna sad i vec me podsvjesno strah jer su mi vec okolo poceli govoriti da vjerovatno nista od toga

20.07 sam joj zadnji put dala bočicu a rođena je 26.6

nasdva
    30. Srpanj 2018. 15:58

Moja po danu spava u kolicima jer nam spavaća na katu i tamo je pakleno vruće, po noći kad ju ne frče u kindaču

Confused
    30. Srpanj 2018. 16:43

nasdva

Moja po danu spava u kolicima jer nam spavaća na katu i tamo je pakleno vruće, po noći kad ju ne frče u kindaču

Tako i moja,preko dana u kolicima u jajetu,noc u kreveticu.Isto nam je soba na katu i klima mi je upaljena non stop,bez nje doslovno disat ne bi mogli.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Napolitankica🍪
    30. Srpanj 2018. 17:11

Super! I mi smo po danu u kolicima ,noc u krevetu. Prva beba mi je pa provjeravam sve 😂
    Nasdva- znaci da nastavim i dalje?

Jos jedno pitanje za sve- babytol dajete?

Mommy of 👦

30. Srpanj 2018. 17:34

Hej curkice!
    Bebice vam sve divne. 😍😍😍😍
    Mi smo evo super,  neki kakav takav ritam uhvatili. Zaspe oko pol 10,  prvo budjenje je u pol 3,  drugo oko pol 7 i ustajemo oko 9. Naspavana sam. Do podne koristimo hlad u dvoristu,  pa poijemo kavicu i veliki decko se malo poigra,  a kasnije izadjemo tek oko 7,  ali i tad je jos vruce.
    Moj u setnji zaspe u kolicima. Preko dana spava na kaucu u boravku,  a po noci u svom kreveticu.
    Sto se tice grcenja bebica,  moj se bas jako grcio i boljelo ga je,  ali evo unatrag tj dana kako pijem 600ml hipp caja za dojilje dnevno,  punooooo mu je bolje,  pa eto mozete probat.
    Puse svim mamicama i bebicama.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.