Dan
Noc ok, budenje u pol 3 pa u pol 6 samo sto je cijelo popodne i večer jucer bio nervozan i kenjkav pa me izmorio...jucer se vagali u mj dana kako smo doma dobio je 950g patronazna opet spominje dohranu nemam pojma sta raditi? I ja nemam pojma imsm li dovoljno mlijeka sinoc posisao oba dvije i bacaka se na sisi ljuti jer vise ne ide mosta dogadja li se i vama to?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dan
Noc ok, budenje u pol 3 pa u pol 6 samo sto je cijelo popodne i večer jucer bio nervozan i kenjkav pa me izmorio…jucer se vagali u mj dana kako smo doma dobio je 950g patronazna opet spominje dohranu nemam pojma sta raditi? I ja nemam pojma imsm li dovoljno mlijeka sinoc posisao oba dvije i bacaka se na sisi ljuti jer vise ne ide mosta dogadja li se i vama to?
Ne znam franova mi smo u mjesec i jedan dan dobili 970 g. Pedica je rekla da je to izvrsno.
Kad stisneš cicu kad se tak bacaka jel ti ide mlijeko?.
Moj se baca na cici kad je umoran i samoeli zaspati ali je preumoran pa stalno traži cicu.
Ali da moj je non stop na cici. Rekla bih jednom ili 2 puta u sat vremena. Malo si podudla pa opet.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dan
Noc ok, budenje u pol 3 pa u pol 6 samo sto je cijelo popodne i večer jucer bio nervozan i kenjkav pa me izmorio…jucer se vagali u mj dana kako smo doma dobio je 950g patronazna opet spominje dohranu nemam pojma sta raditi? I ja nemam pojma imsm li dovoljno mlijeka sinoc posisao oba dvije i bacaka se na sisi ljuti jer vise ne ide mosta dogadja li se i vama to?
Ta tvoja patronazna je munjena.750-800 gr.je sta kazu po skolski,tvoja je dobila skoro kilo,to je super.Veronika je prvi mjesec dobila 910 gr. i pedijatar kaze da je to odlicno.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Btw. i nas ceka uzv kukica za koji dan.Jucer smo se spremili za na more i kad smo trebali ic naoblacilo se i pocela kisa,uzas...Naravno da se nakon sat vremena razvedrilo,fucking vrime 😰
Inace mi smo super,cura sve bolja i bolja,jako je vesela i raspolozena,puno se smije,mlati rukicama i nogicama,sama sa sobom guguce,a cim joj se starija seka obrati poludi od srece,onda njih dvi pricaju,preslatko nesto.Mlada nije vise toliko ljubomorna,ali je ni nesto posebno ne dozivljava.Evo sad dok vam pisem ja pijem kavu,cure se igraju,a mrvica se uspavljuje sama,ma milina 🙂🙏
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Dan
Meni se isto to cini super prirast. Mi smo dobili vise ali zbog nadohrane u prvih par dana i sada ga orivikavam na dojenje jer mi zna zaspat i tako. Hjela sam.ti rec da se ja znam izdojit pa kad mi je tako nervozan ponudim mu jos malo toga da vidim dal bi jos. Primjerice sada, budila sam ga za jest, pojeo je i.miran je, ponudila sam mu malo tog izdojenog ali vidin da vise mljacka oa pretpostavljan da je sit. Vidjet cu sutra kako napredujemo na tezini.
Mislim da se mlijeko stvara ovisni o potraznji tako da sam.sigurna da imas dovoljno za njega.
Mozda.jos malo pomoci si eventualno sa hippovim cajem za dojilje?
Mommy of 👦
Jutro zenskice 😍 mi spavamo super bez budenja po noci:)
Ja svoju zovem cicko 😂😂
Ne znam kako vase al moja bome dopodne vecinom spava , onda je od nekih 5–6 do 10 budna skroz i to smo i vani ili negdje i tako :)
Kupanje svaku vecer u 8-9 i popodne ju malo osvjetim kad je pakao :/
Dali vam vole klinci bit na podu , dali stavljate?
Sta se kukica tice Jama kod kojeg ste vi ped ? Jelvam sta tko spominjao na sistematskom prvom ?
Ma sta? Jel tebi ona od pocetka spava tako?
Mommy of 👦
Bas franova neka cudna patronazna ?! Pa mi smo doma dosle sa 3220 i dobila je do 1 sistematskog sam 680 i pedijatar je rekao samo dojiti a patronazna da je to super 😶😶
I da pustim brojke ako ona ima popisane i zakakane pelene i ne pada na kilazi 😊
I mlijeko je iskljucivo ponuda potraznja 😍 sto vise cicka vise ce biti mlijeka 😊😊
Mi se nismo bas naspavali po noći..bilo sve ok do 2,popapala si je i onda nikako zaspati skoro do 4..probudila se opet prije 6 i od onda frkanje,nikako zaspati,pa plače,pa zaspi na rukama ,ali se probudi za 2 min 😞😞 a jadnica već jedva gleda
Sortiraj odgovore
Najstariji