Najgore mi je kda zaspi na mom trbuhu i prsima pa je moram prebaciti :(
Mi dajemo Babytol mada mi se cini nepotrebjo al kad je pedica propisala...
Cure kakav baby gym odabrati?
Ja dajem neki na O Oleovit ili tak nekak se zove d vitamin. Sto se gyma tice, to ti je njima skroz svejedno, samo da im je sareno, sto sarenije to bolje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gim ja dobila od frendice za curice je pa planiram vidjet kako ce uopce reagirat na to, ali ne namjeravam ni novi uzet. Ovaj je dovoljno saren neka se zabavlja, bitno da im je nacickano i sareno.
Mommy of 👦
Ospbno nebum davala ni D vitsmin ni taj Babytol (pedica rekla da ne trebam) a D vitamin ne dajem jer moji dobiju užasne grčeve od toga čim prestanem prestanu i grčevi. Probala sam im dati i Biogaju s D vitaminom i Childs life D vitamin i ništa. Budu na suncu pa nadoknade 😊.
Bany gim imamo neki ali smo pogubili sve dodatke pa razmišljam o fisher priceu ali samo razmišljam.
Noćica i figica da ćemo se bar malo naspavati.
😘😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutreko. Mi spavali dobro kakali oko 7 i onda opet spava a ja pijem kavu sama jer su mi klinci s bakom i dedom u zagorju. Punim im bazen i šivam jastuke u obliku njihovih imena.
Etogac ljubim vas i nadam se da je bila ok noć 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marta se pokakala noćas dok je jela. Ja očekivala bit će puna pelena curit će sa svih strana, kad ono. Količinski ko inače i bez i jedne grudice. Izgleda da je iskoristila sve što je pojela.
Frče ju i dalje ali ne plače samo se meškolji.
Braco je kod dide i babe, ona spava u kolicima na trbuhu.
Marta se pokakala noćas dok je jela. Ja očekivala bit će puna pelena curit će sa svih strana, kad ono. Količinski ko inače i bez i jedne grudice. Izgleda da je iskoristila sve što je pojela.
Frče ju i dalje ali ne plače samo se meškolji.
Braco je kod dide i babe, ona spava u kolicima na trbuhu.
Bitno da se pokakala... Možda puno raste pa joj puno treba.
Braco uživa s babom i didom. Probaj odmoriti dok možeš. 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo da se i mi pohvalimo da smo navršile dva tjedna ☺️☺️ I od 3000g po izlasku iz bolnice natukle 3350g samo na cici 😁🙈 manekenka bude mi se u bucku pretvorila 😂😂 noć je bila klasika,cickanje i spavanje..veli patronažna,ak ti hoće spavati,pusti ju po noći i 5-6 sati bez hranjenja posto super dobiva..eh kad bi ona htjela tako odspavati 😂
Šaljemo puse svima mamama i bebama 😘😘😘😘😘
Bravo za kilice :))
mi smo danas nervozni... nije spavala po noci duze od 2 h, a inace je barem 3 - 4... a sad kroz dan bi samo cicala i nebi spavala... nadam se da bude proslo i da je zbog vrucine...
Mi obavile pregled..dobila 1,80 i narasla 5cm..sve super,pedijatrica i mama prezadovoljne..dobile uputnicu za uzv kukica i vitamin d..konacno i tiba kapi dosle pa joj odmah dala,uglavnom grceve ima i nastavit dalje sa kapima
Sortiraj odgovore
Najstariji