Večer
U guzvi sam ovih dana pa me nema..
Ena draga sretan rođendan s malim zakasnjem 😘😘🎂
Sve su bebice divne kad ih vidis zaboravis umor 😍
Ja svog ne budim,on se sam probudi nekad po noci po 2,3 puta nekad me pocasti spavanjem po 4,5 sati u komadu... nocas oborili rekord od 23 do 5 spavao ali zato dvije noci prije me satrao ahahahahahaha
Sto se tice izlazaka mi smo po cijele dane vani u hladu u dvorištu danas doslovno od jutra i usli poslije 8...tako da spava u kolicima a noc u krevetu kraj mene...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma bravo za kilice.
Napolitanka super da dobivate 🎉🎉🎉.
Jama odlično za pregled i za lijepe kile 🎉🎉🎉🎉.
Mi smo svuda bili zajedno i u dućanu i u šetnjama ma posvud. Uvijek idemo u čopiru pa i kad se razdreči ja ga nosim a muž gura kolica 😜.
Nama bio ok dan ali danas kad je budan samo na ruke ležanje nema šanse osim ako je na buši.
Franova 😘😘😘
Laku noć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala Franovamamita draga😘🤗😍. Čitala sam vas danas tu i tamo,nisam baš stigla pisati,mob mi se ispraznio ujutro a nismo imali struje do cca 2,onda kuhala ručak,pa beba na sisi i bočici,malo plakanje bebana jer bi stalno papao😂,malo druženje s mužićem i ode dan😂..skuhali se od vrućine danas,užas...maleni se trudi uhvatiti bočicu kad papa,a kad ga hranimo prime nam ruku sa svoje obje da mu nebi slučajno uzeli 😂😂..neznam kak uspijevate bebice na trbuh staviti ,moj neće nikako,stavila sam ga jučer malo a on ruke ispod i glavu drži gore,gura se,ne paše mu...mi baš i ne izlazimo često u dvorište,ima puno osa i stršljena ,tu i tamo pred večer ga iznesem nakratko a do sad smo bili s njim u West gate u,u mjestu na kavici i u susjednom mjestu u shopingu i na kavi,kod mojih roditelja par puta..budemo sve to češće sad kroz mjesec dana kad budemo malo veći i svjesniji svijeta oko sebe🙂,pošto za kolica ne želi ni čuti duže šetnje nisu za nas,osim u jajetu,ali ni to neće baš dugo,tijesno mu je već😂🤣...budila sam ga za hranjenje jedino par dana kad smo izašli iz bolnice jer je imao laganu žuticu pa da prođe čim prije,više nikako ne😂... raspisala se ja..mirnu noć vama i nama želim😘😍🤗
Ena ni moja bas nece u kolica 🤦🏻♀️ Danas je oborila rekord pa bila cak pola sata , isto sve puno strsljana i osa pa nismo bas vani a i nema bas hlada pa izademo tek oko 19 h malo , i u 8 tusiranje i spavanac ..do podne i popodne vecinom spavamo 😊 ja sam zadovoljna jer si sve uspijem napravit uz nju..jedino mi zao sta nece pa nece dudu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ I dobiva na kilazi ali slabo , evo cijeli dan se divim kako je Katja dobila puno 😍😍
Ena probaj si nabavit neku nosiljku / maramu milina ja , ne pate ruke i puno je lakse ☺️
samo cica,ne odvaja se od nje,trebala bi imat 6, kak u sali kazem koliko vuce.bude,mozda je njoj dosta,ako ce trebat vise uzet ce bez brige..napravite mix sa pivom i medom i objestite gdje ima osa i strsljana,nece ih biti dok god to u boci visi,svi ce se potopit
Sad sam se sjetila da se nisam ovdje prijavila 😂
Ena pa sreeeeetan rođendan! 😘💙 Sve najljepse ti zelim!
Samo sam zadnju stranu procitala i odo spavati.
Sutra kad uhvatim vremena citam i pokusavam se ukljuciti.
Laku noc 😘
💗Baby E💗
Jutro🙂
Ok noc bila,budenje u pol 4 pa sad u pol 7...nego koliko treba vasima da opet zaspu mom i po sat vremena,rijetko odmah da nastavi...danas dolazi patronazna da ga izvaze bas uvijek imam fobije...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro! Mi se nismo naspavali nis,bar ja ne...budila mi se 4-5 puta za hranjenje,a između nikako da zaspi čvrsto..zaspala je na cici,ali se onda svako malo budila na pol i stenjala i cviliš jer ju izgleda kakanje i prduckanje mučilo..tak da mama dobro ak je ukupno sat vremena odspavala 😴😴😴
Meni su noci oke, bolje da se ne ureknem. Ali jucer je bio budan ma cijeli dan. Uspava se, legne i za 15 min opet! I ja odmah na cicu u jednom.trenu me.bilo strah da nije gladan obzirom da on sporo sisa,a i nije da ja imam mlijeka u potocima i dala mu malo nadohrane, ali nije ni nje pojeo sad da nije stao jesti...
Mozda je bio samo dan takav, nadam se.
Puno pozdrava vam svima saljemo!
Nadajmo se dobrom danu i kojem satu za mame :)
Mommy of 👦
Jutro🙂
Ok noc bila,budenje u pol 4 pa sad u pol 7…nego koliko treba vasima da opet zaspu mom i po sat vremena,rijetko odmah da nastavi…danas dolazi patronazna da ga izvaze bas uvijek imam fobije…
Joj ja sam isto na ta vagaja tako slaba! Uvijek se stisnem sva od straha
Mommy of 👦
Sortiraj odgovore
Najstariji