Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    02. Kolovoz 2018. 15:02

Cemu dohrana boze,750 je ono sta oni cak max ocekuju da ce beba dobit,sve iznad je super,tak nama na pregledu pedi rekla..samo ti sebe slusaj i bebu,ako ce mu vise trebat znat ces

pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 16:34

Hvala vam na savjetima 😘 evo,aja već 2 sata,primirilo joj se..probala se probuditi al je preumorna..kak i ne bi kad je spavala ukupno možda 8 sati u zadnja 24 sata 😕 

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 17:01

Jama ne znam meni moj nis nije dao 🤭🤭

Mya
    02. Kolovoz 2018. 17:04

Kak nije,njoj je gledala,sve u redu koliko ona zna,ali svejedno uputnica do treceg mj se uzv mora,to je sta ja znam i kak je nama rekla

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 17:12

On je pogledao , pokazao vjezbice i to je to :/ valjda ce dat sad s 2 mj 

franovamamita
    02. Kolovoz 2018. 19:15

Večer
    Drzim fige za sve umorne mame i bebe da nocas imamo mirnu noc😘,
    moj evo upravo spava a ja pecem burek da se najedem ko covjek 🤣
    Hvala curke na podršci 😘
    Ivy nekad kad stisnem ide mlijeko nekad ne uopće ma nisam pametna,ja imam osjećaj da on sto je ceste na sisama da imam sve manje mlijeka mislim znam da bih trebalo biti sto je cesce bit Ce vise...zbunjena sam možda da se probam izdvojiti...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    02. Kolovoz 2018. 20:14

franovamamita

Večer
    Hvala curke na podršci 😘
    Ivy nekad kad stisnem ide mlijeko nekad ne uopće ma nisam pametna,ja imam osjećaj da on sto je ceste na sisama da imam sve manje mlijeka mislim znam da bih trebalo biti sto je cesce bit Ce vise…zbunjena sam možda da se probam izdvojiti…

Mislim da imaš mlijeka čim je toliko dobio. Vid navikavati cici stalno i danas baš jela na njoj ali kad stisnemo ide ali moram stisnuti kod podova jer sam se danas htjela izdvojiti i ne ide ništa van. 
    Eh koji će ga znati. 
    Moj napokon spava jer danas je na cici ili urla. Dakle umorna i nervozna jer bi i ovo dvoje htjelo 5 minuta a ovaj vrag neda

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 20:45

Znaci danas nas je vise umornih..😩 moja je prespavala onu jednu turu popodne i to je to..nemoguce ju je uspavati..zaspi i probudi se za 2 min..i opet samo cicu traži,al već se zbljucala nebrojeno puta..dude pljuje čim ih osjeti,a meni suze krenu kad primi lijevu bradavicu 😭
    Franova možda ti se čini zato jer kad često ciki,dojke se ne stignu prepuniti toliko,budu mekanije pa imaš dojam da nema mlijeka..a za izdajanje,mislim da ti nije mjerodavno da procijenis koliko ima mlijeka..neke cure ne mogu izdojiti skoro ništa,a recimo beba koja cica normalno napreduje i dobiva na kilaži..možda bi ti bolje bilo izvagati malca prije i nakon podoja da vidis koliko on pocica 😊

Napolitankica🍪
    02. Kolovoz 2018. 20:54

Ja sam izronila suze sada. Dojila sam zadnja dva dana. Mislila sam da sve u redu ide. Imao je obilne stolice, danas u 5-6 navrata nakon dojenja mokru pelenu, obilnu stolicu, jednu manje obilnu. I stavila ga na pouzdaniju vagu. I prikazuje pad. Ocajna sam. Nisam davala adaptirano jer sam bila uvjerena da posisa. Ubila bi se sada. Probala sam raditi pokusni podoj. On nije htio vise na sisu, meni mlijeko sporo islo pa sam odustala,a on se uspavao.

Mommy of 👦

Mya
    02. Kolovoz 2018. 21:09

franovamamita

Večer
    Hvala curke na podršci 😘
    Ivy nekad kad stisnem ide mlijeko nekad ne uopće ma nisam pametna,ja imam osjećaj da on sto je ceste na sisama da imam sve manje mlijeka mislim znam da bih trebalo biti sto je cesce bit Ce vise…zbunjena sam možda da se probam izdvojiti…

Cim su ti mekane to je ono "ponuda,potraznja",na to su mene sestre u bolnici upoz.da se ne bojim i da ne bi slučajno odustala.cim mi se dogodilo nije mi bilo svejedno,pratila joj tezinu i zbilja samo u plusu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.