Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    02. Kolovoz 2018. 11:28

Mi bile budne od 12-2 jer joj se nije spavalo. Pa tražila jest opet oko 5. I braco nas probudio u 7 jer se on naspavao.
    Počela mi je jest svaka 4 sata. Čini mi se velik razmak. Zna se i ona ljutit na sisi kad joj počne masno mljeko ić, bude joj teže i onda se ljuti, grize bradavicu, cendra, svađa se s sisom. Pa ja malo izmasiram sisu da joj lakše ide.
    Sutra idemo kod pedijatra na prvi pregled baš me zanima što će reć.
    Da li je koja od vas probala mamine kapi?
    Malo imam poblema s količinom mljeka. Počela sam sad redovito pit čak za dojenje pa ću vidjet.

nasdva
    02. Kolovoz 2018. 11:30

E da Franova pa to je super kilaža. Uošće ne vidim potrebu za nadohranom. Pa skoro kilu je dobio.

pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 12:42

Franova,meni ovo isto zvuci jo super dobitak na kilaži,ne znam čemu ona spominje dohranu 🤔
    Nasdva ja zasad pijem samo ovaj hippov caj,bar 2x dnevno...i puuuuno vode

pharmamma
    02. Kolovoz 2018. 12:48

Mi se nosamo i nunamo cijelo jutro,zaspi na par min i opet frkanje i plač 😞 bas mi ju je teško gledati 😞

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 13:15

Ja za sad ne pijem nista i oko 2 l vode na dan , planiram vodu povecat jer je jakoo vruce i nekad litru soka , i planiram sutra jupit caj , koji to kupujete onaj hippov ? 

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 13:16

Meni uzasno mlijeko curi , po noci su mi pune one blazinice obje 

nasdva
    02. Kolovoz 2018. 14:02

pharmamma

Mi se nosamo i nunamo cijelo jutro,zaspi na par min i opet frkanje i plač 😞 bas mi ju je teško gledati 😞

Probaj joj stavit nešto toplo na trbuščić Marti jako pomogne

nasdva
    02. Kolovoz 2018. 14:02

bojana27

Ja za sad ne pijem nista i oko 2 l vode na dan , planiram vodu povecat jer je jakoo vruce i nekad litru soka , i planiram sutra jupit caj , koji to kupujete onaj hippov ?

Ja imam od velede pila sam taj i prošli put.

02. Kolovoz 2018. 14:53

pharmamma

Ajooj baš mi je žao da ju muči tolko😭,probaj piti od hippa čaj za dojilje,masirati bušicu,nogice savijati prema bušici..bude prošlo nadam se brzo,vjee vjerujem da ti je teško gledati kako se muči,ja plakala s malenim...nama Espumisan pomaže da se isprdi. Eto bili na uzv kukića,sve ok hvala Bogu,veli doktor da se kukići razvijaju do 5 mjeseca pa ako bi trebalo doći opet,za sad je sve ok,privatna poliklinika,naručili se 30.7., dobili termin danas,ekspresno,200kn je cijena.

Mya
    02. Kolovoz 2018. 14:59

bojana27

Jutro zenskice 😍 mi spavamo super bez budenja po noci:)
    Ja svoju zovem cicko 😂😂
    Ne znam kako vase al moja bome dopodne vecinom spava , onda je od nekih 5–6 do 10 budna skroz i to smo i vani ili negdje i tako :)
    Kupanje svaku vecer u 8-9 i popodne ju malo osvjetim kad je pakao :/
    Dali vam vole klinci bit na podu , dali stavljate?
    Sta se kukica tice Jama kod kojeg ste vi ped ? Jelvam sta tko spominjao na sistematskom prvom ?

Pedi nam dala uputnicu za svarcu pa ce sveki koji dan skocit narucit ju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.