Cicalo😍😂😂😂...moj je sisavac 😂😂,je da jede bočicu ali jako voli i cicu i puno je na njoj još uvijek hvala Bogu,nadam se čim duže uspjeti kombinirati 😀. Bili smo kod mojih,tati je ročkas danas ,bio je Mihael jako dobar,došli doma,okupali ga,papao ,naravno i kakao ,bljuckao,puno cickao da nadoknadi izgubljeno i sad pajki😀
Opet sam sve proustila! Vrag mater!
Ena za lijepe zelje kazu nikad nije kasno, sve najbolje ti zelim!
Puse svim mamicama i bebicama.
Mi danas isli na uzv kukova, kaze doktor sve super savrseno, nista ne moramo raditi i ne moramo vise dolaziti. Jedna briga manje!
Sad cekamo ponedjeljak, pregled i cijepljenje.
A onda cekamo moreeee.
Kako ste vi? Jel netko vec obavio pregled kukica i uzv?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena sretan ročkas tati i bravo Mihael.
E ja nemajka se nadam sljedeći tjedan obaviti uzv kukova... Valjda će sve biti ok.
Mi smo dobro.
Sad razmišljam što sam pojela da me napuhava pa si mislim kakva li će noć biti ako me napuhava 😂🤞.
Ugl noćica 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moram pohvaliti ove Tiba kapi. Počelo ga je frkati oko 1 (valjda ovo kaj je i mene frkalo) pa sam mu dala kapi i lijepo je zaspao i cikio. Isprdio se i iskakao standardno u pol 7.
Kakva je vama bila noć?
Jutreko 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro curke i bebe :))
mi malo bolje spavamo po noci ali je jako nemirna... po damu spavala jucer toliko da nisam ni znala da ju imam... ne znam zasto je po noci tolko nemirno :/
imate iskustva?
mi nismo jos bile na ulatrazvuku rekla pedica da stignemo...
kud cete na more?
Moja je jucer bila na cici i pet puta napunila pelenu,bilo je do leda,od tiba kapi jedino sta mi po danu zaspi na 10,15min i tako u krug,to me slomi na kraju dana,gdje su oni sati spavanja😩
Jutreko mamice. Proudy draga hvala ti😘,Ivy hvala u tatino ime😘. Noć nam i nije bila nešto,tj ok do pola 2,onda nacicavanje i buđenje svakih 15,20 minuta i tako ukrug do jutra,jedino je dobro da nije plakao i nismo morali ustajati,al je mlatario rukicama i nogicama ko manijak😂😂.
Mi danas u 13 imamo uzv kukića, na more brišemo ove godine,ne usudimo se s njim,iduće godine ćemo na duplo zato😂😂
Jutro zenskice 😍 mi spavamo super bez budenja po noci:)
Ja svoju zovem cicko 😂😂
Ne znam kako vase al moja bome dopodne vecinom spava , onda je od nekih 5–6 do 10 budna skroz i to smo i vani ili negdje i tako :)
Kupanje svaku vecer u 8-9 i popodne ju malo osvjetim kad je pakao :/
Dali vam vole klinci bit na podu , dali stavljate?
Sta se kukica tice Jama kod kojeg ste vi ped ? Jelvam sta tko spominjao na sistematskom prvom ?
Jutro zenskice 😍 mi spavamo super bez budenja po noci:)
Ja svoju zovem cicko 😂😂
Ne znam kako vase al moja bome dopodne vecinom spava , onda je od nekih 5–6 do 10 budna skroz i to smo i vani ili negdje i tako :)
Kupanje svaku vecer u 8-9 i popodne ju malo osvjetim kad je pakao :/
Dali vam vole klinci bit na podu , dali stavljate?
Sta se kukica tice Jama kod kojeg ste vi ped ? Jelvam sta tko spominjao na sistematskom prvom ?
Bojana svaka cast! kako ti uspijeva??? :) odaj tajnu ;)
Eto ne znam i sara mi je spavala cijelu noc 😂😂 imamo oko 45 min party dok ne zaspi , ujutro u 8-9 budenje , presvlacenje i evo opet spava :)
Sortiraj odgovore
Najstariji