Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Momtobe
    23. Veljača 2019. 13:42

Noah

Dobro jutro mame.. bome nas je sinoć propuhalo.. Nama noć bome koma, buđenje svako malo a meni treba vječnost da ponovno zaspim..
    Momtobe.. mi već dosta dugo spavamo sami.. tj. ja njega stavim u krevetić, dam pusu i pustim ga da sam zaspi… To ponekad traje dugo, a nekad odmah zaklopi oči 😊😊

I nama je tako do neki dan biloo i odjednom se promjenilo, u nas je od rodenja svaka noc skoro sa po 10 budenna, nadala sam se da ce se bar malo smanjiti ali nista, mozda dvije tri noci da se budio samo 2-3 puta.
    Noah buduci da su nasi malci tu negdje, jesi li ti pocela s dohranom?

23. Veljača 2019. 14:37

Momtobe

Noah

Dobro jutro mame.. bome nas je sinoć propuhalo.. Nama noć bome koma, buđenje svako malo a meni treba vječnost da ponovno zaspim..
    Momtobe.. mi već dosta dugo spavamo sami.. tj. ja njega stavim u krevetić, dam pusu i pustim ga da sam zaspi… To ponekad traje dugo, a nekad odmah zaklopi oči 😊😊

I nama je tako do neki dan biloo i odjednom se promjenilo, u nas je od rodenja svaka noc skoro sa po 10 budenna, nadala sam se da ce se bar malo smanjiti ali nista, mozda dvije tri noci da se budio samo 2-3 puta.
    Noah buduci da su nasi malci tu negdje, jesi li ti pocela s dohranom?

Jesam draga.. čak je i prihvatio sve pa otvara usta kao mali ptić kad mu pokažem žličicu.. 😂

• Maja82
    23. Veljača 2019. 22:29

Noah super za uspavljivanje samo! Moja zaspe na siki a budi se bar 3 do4 x i vise kad je zubic muci. A to kad se  vise budemoze bit i skok.sve moze bit🤣 
    Lucy pravi mali frajer😍

ivymicek
    23. Veljača 2019. 23:30

lucy233

Dan svima :)
    Pokvario mi se mobitel pa dok sam se sjetila šifre…
    Mi smo super, loše spavamo, ali zato smo aktivni. Samo da mu se penjati i puzat uokolo.
    Često smo u šetnjama i baš nam je lijepo vrijeme. Kako ste vi?

Ajme lucy pa vi ćete još malo hodati..  bravo 🎉🎉🎉.
    Mi se uspavljujemo na rukama i ciki na lopti.
    Danas smo probali jogurt i cijeli mi se osuo. Još jedan mali aletgičar kao i beaco.
    Nisam se javljala jer nam je kaos. Idu gornje jedinice i nikako sastaviti dobar dan i dobru noć. Umorna.
    Noćica kloke.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Dinosaurus
    24. Veljača 2019. 08:35

Jutro mame!
    Kod nas prosao osip i sve!
    Spavanje dogodilo se jednu noc da je spavao do 2 pa opet do 4 i budenje u 7. Kako san se poveselila.. I vratilo se naravno na staro, sto budnjenja i tako.. Ali navikla sam vise 🙄😁
    Mi smo se do sad uspavljivali nosajuci se sa dudom i pjevajuci ali sad sam pocela sa tim da legnemo i procitamo pricicu i pomazimo se i spavanac. Nije da prolazi glatko ali valjda ce se naviknit. 
    Ajme lucy pa on ce hodat uskoro, predobroo! 😍
    Jel on to preskocio puzanje i iz sjedeceg odma gore? 
    Nadam se da je bura odpuhala svoje i da cemo danas moc malo u setnju na sunce.
    Drago mi je da se pisemo opet ❤️
    Ugodna nedjelja mamice! 

lucy233
    24. Veljača 2019. 09:29

Jutro mamice :)
    Dinosaurus super za osip :) a valjda i spavanje bude u redu za koju godinu, dvije...
    Joj Ivy, gornje jedinice su mene izludile.. držim fige da šta prije izbiju.
    Mi zaspemo navecer na siki a po danu se nosimo. I buđenje noću obavezno 5,6 puta ali ja samo dam siku jer sam i tako luda a kamoli da ga nosam uokolo. Naravno da spava s nama.
    Dinosaurus,da preskočili smo ono školsko puzanje ali može di oče s vojničkim pa se ni ne trudi za pravo...mudrac

24. Veljača 2019. 10:00

Dobro jutro mame.. meni noć kaos.. 😂😂 Zaspao sam oko pola 8-8.. prvo buđenje u pola 1 i od tada kaos..ahhh..
    Ka ne znam kak će to izgledati kad mu zubići krenu izbijati 🤦‍♀️
    Jučer sam bila solo sa svojim curama na kavi u gradu od ne pamtim kad i super nam je bilo, al mi vrag nije dao mira pa sam cijelo vrijeme imala mob u rukama da vidim kak su i kak se dragi snalazi 🤭🤭 

Dinosaurus
    24. Veljača 2019. 10:58

Noah kojeg datuma je tvoj malisa rodjen? Vidim da smo bas tu negdi a ja ne znam stavit ovu naljepnicu 😂
    Mi nocu se isto ne dizemo, spava samnom u krevetu i samo ga pristekam na cicu i nastavimo spavat. Pristekavanja sam prije brojala a vise ne... 🤣
    Btw ne znam jel se sicate da sam vas pitala za savjet oko ostavljanja bebaca mojima kad budemo isli na pir.. Ipak sam odlucila svoje povest s nama. Njima izlet a meni super jer ce bit blizu pa ako buden potribna tu sam 😁

24. Veljača 2019. 11:58

Dinosaurus..rođen je 29.8. 😂 kad je tvoj? 
    I mi spavamo skupa ušuškani na krevetu, ali se ne zna tko se više raširi..mali ili muž pa sam ja ko siroče spigana između njih 😂😂

Super da budu išli na izlet kad ste vi na piru 😂😂
    Nego, htjela sam pitati da li nekanod vas koristi hranilicu ili je za to još rano?

Dinosaurus
    24. Veljača 2019. 12:04

Moj D je 28.8. 😂
    Mi smo bas mislili danas naruciti hranilicu. Odlucila sam se za peg perego siesta follow me. 
    Ako neko slucajno ima nek pise dojmove. 
    Noah nije rano ako hranilica ima vise polozaja ako nema onda treba cekat da se bebac sam posjedne  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.