Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    25. Veljača 2019. 21:01

Hello!
    Noc prosla standardno lose. Budjenje svako malo. Danas je sve skupa priko dana odspava mozd uru i nesto malo. Koliko vasi spavaju po danu?
    Zato je vcrs zaspa vec u 7. Sad iscekujem prvo budjenje 🙄😊
    Hazeleyes ako ti je osobna iskaznica na tu adresu onda mozda ne trebas vlasnika stana. Ako si tu prijavljena samo kao boraviste a adresa na osobnoj ti je neka druga onda ces sigurno morati imati suglasnost vlasnika stana.
    Noah kako je bilo na kavici kod prijatelja? 😊

26. Veljača 2019. 09:49

Dobro jutro drage moje 😂 Ja sam šokirana jutros koliko sam se naspavala.. išao je spavati normalno u pola 8 i malo se meškoljio oko ponoći, dala mu dudu i ponovno je zaspao i spavao do 4 bez da je glasa pustio 😂😂 pa je papao i spavali smo do 7, tada sam ga stavila kod sebe u krevet i produžili do 9 🤭 Ali, ne budem se nadala da će se tako nastaviti 😊😂
    Joj Dinosaurus, bilo je genijalno 😂 otišli smo od doma oko 2, s tim da je on spavao taman do pola 2, pa je i papao.. otišli u shoping, pa kod prijatelja na kavicu i tam je bio kao bubica..smijao se, pričao i doma smo došli oko pol 7 😂😂 da napomenem, od 2 do pola 7 je spavao samo dok smo se vozili prema doma 20 min.
    A što se spavanja preko dana tiče..heh..kako kada..nekad se budi za 15 min, nekad za sat i pol...

• neu2018
    26. Veljača 2019. 14:29

bok, mozda malo upadam ali nikad nije kasno. potaknuli me noah i dinosaurus na pisanje :) vidim da smo dan za danom rodeni, mi 30.8.
    za spavanje po danu sam htjela napisat, mi spavamo u lezaljci, i redovito zaspe ako ju stavim na bok i nekakvu igracku kod glave za zagrli, opcenito joj pase ako je nesto kod glave u sta ce se ususkati. prvo mi je bilo bed za disanje, ali vidim da njoj tak pase i ak joj fali zraka nade si. nakon sat vremena kad ju probava malo probudi, okrenem ju na drugi bok i nastavi spavati jos bar sat vremena.

26. Veljača 2019. 14:39

Bok neu2018 😊😊 definitivno nikada nije kasno da se pridružiš... 
    Kako ti spava po noći? 😊 Moj mali kad se okrene na bok onda znam da ništa od spavanja, tada hvata sve što mu dođe pod ruku, ali čim se smjesti na leđa i okrene glavu u jednu stranu tada znam da bude barem malo drijemao 😂😂
    Baš se malo prije probudio i čujem ga kako pjeva "ba-ba" 😂😂😂

• neu2018
    26. Veljača 2019. 22:09

Sa spavanjem nismo nikad imali problema (da se ne ureknem :)), vec neko vrijeme sad spava od 20:00/21:00 do jutra 5:00/6:00. To ujutro ju nahranim i onda spava do 8:00, rijetko 9:00. 
    Ak nam je slabije jela prije spavanja navecer, nekad ju probudim u ponoc i nahranim (tad mi idemo spavat). 

Ne uspavljujemo, odnesemo ju i ostavimo i zaspe nakon nekog vremena. Zna zakmecit ak joj duda ispadne, vratimo joj dudu i odemo. Tak nekad i u noci.

Jede iskljucivo na flasicu sad dva mjeseca, prije smo dojili al ne po noci, pa je valjd dobro navikla spavat bez sisanja. Izdajam.
    I sad smo krenuli s kasicama rucak i vecera rizine zitarice. 

27. Veljača 2019. 09:25

Super za spavanje 😊 Ja se sa nostalgijom sjećam dana kada je spavao od pol 8 - 8 do 5 ujutro bez buđenja 😂😆 I nešto se okrenulo pa je počelo buđenje, al nije tak strašno 😂 kako koji dan 😜
    Mi smo na AD-u od 3.mjeseca i papamo kašice za ručak i to čak fino pojede i voće za desert.. Da se njega pita on bi živio na tim slatkim stvarima jer mi zna čupati žličicu i gurati ju u usta 😂
    Sad ne znam jel vrijeme da mu uvedem i večeru..mada nekad znam prije spavanja dati malo griza i voća, a to nekad hoće, nekad ne..

Dinosaurus
    27. Veljača 2019. 09:33

Jutro cure!
    Neu2018 dobrodosla! 
    Haha supeer smo se poredale s datumima. 
    Ako se dobro sicam mislim da je Cokica rodila dan ili dva prije mene. 😊
    Ahh kod nas je spavanje nepoznat pojam 🤣
    Evo npr nocas smo bili budni od 4-6 i takoo.. Ne voli lik spavat i to je to sta cu 🙄😁
    Nakon jucerasnjeg groznog dana sanas sunce. Mislim da cemo otic lipo prosetat. On zaspe malo u klokanici a ja uspijem tako mini trening odradit 😁
    Noah nemoj zuriti s dva obroka. Iako vec duze papa on isto je vremenski potrebno njima da im se crijeva razviju. Mozda bi mu dva obroka sa 6mj.preopteretit probavu. Ali ti vidi. Ako budes mislila da je vrime probaj pa vidi kako ce odreagirat. 

27. Veljača 2019. 10:00

Dobro jutro Dinosaurus 😘😘
    Ma i meni se čini nekako rano, al budem još vidjela😊
    Super što ćete ići u šetnjicu..i ja bi, al kod nas opet jako puše tak da sam odustala od toga.. a muka mi je kad vidim da je prekrasan dan vani i onda nam vjetar poremeti planove.. 
    Jeste kavicu već popile? 😊

• neu2018
    27. Veljača 2019. 11:20

Slazem se da ne treba brzati, ali vidite sami. Mi smo uveli i veceru jer nije htjela piti mlijeka tad, pljuvala i cendrala, a nesto jesti mora. I sad ugl ponudimo mlijeko, pa ako nece onda neke zitarice/mlijecnu kasicu. Voce cemo ovaj vikend krenuti, ocekujem šou :)
    A što pijete? Kod nas nista nije bas prihvaceno, ugl popije par gutljaja dok ne skuzi sta je i to je to.
    Kava je obavljena, da, mada je meni ujutro kriticnije doruckovati, kava mi je desert.

Dinosaurus
    27. Veljača 2019. 11:29

Ja ne pijem kavu 😁
    Bas sam tila pitat sta pijete jer se ja borim sa vodom. Kako god ponudim samo pljune sve vani 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.